|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 25 Ekim 2015 (23:01), Konuya Son Cevap : 25 Ekim 2015 (23:01). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Ekim 2015, 23:01 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Gül yüzlüm Gül yüzlüm GÜL YÜZLÜM Sevgi mızrabın, yine değdi gönül sazıma Titretti bedenimi dinlendirdi aşkımı Hasret renkli besteler adadım gülzarına Vuslatlı bir sabaha sakladım gözyaşımı İnlerken Sen Sen diye geceleyin kalemim Aşkının cezbesine kapılır da lal olur Aşkından gayrısını barındırmaz yüreğim Mahzun bir bakışınla depremlere tutulur Güneş gibi doğarken hayalin düşünceme Aşkının gölgesinde okurum aşk ilmini Aşkın silici tiryak bir bengisu özüme Aşkınla ilmek ilmek dokurum yüreğimi Gözün değse gözüme gül yüzünle bir gülsen Haram olur ağlamak gülşene döner gönlüm Asırlar sonra yine Mekke'den çıkıp gelsen Senin için sevgili Medine olur gönlüm Sensizlik girdabında çırpınırken insanlık Lütfedip de Efendim elini vermez misin? Yüzü kara ümmeti sarmış parçalanmışlık Seslenip de öteden yine ruh vermez misin? İntizarınla mahzun derbederim her gece Gülizar'ından konsun kalbime bir nur yeter Nisan yağmuru ol, dol hücre hücre içime Arındır beni benden yalnızlığımda ses ver. Arşiv
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
Konu Sahibi İslaminesil 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Babadan Evlada Cevap. | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 18 | 7506 | 13 Kasım 2017 21:19 |
Asrın Kerbelasi Filistin.. | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 3 | 1832 | 13 Kasım 2017 18:55 |
Dūşlerim... | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 2 | 1765 | 12 Kasım 2017 07:51 |
Mynmar ve Biten Muslumanligimiz... | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 0 | 1597 | 16 Eylül 2017 22:06 |
Veyl Olsun... | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 1762 | 16 Eylül 2017 22:04 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |