|
Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi: 27 Mayıs 2008 (02:18), Konuya Son Cevap : 03 Temmuz 2024 (20:05). Konuya 48 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Temmuz 2009, 18:56 | Mesaj No:41 |
RE: SeRiN VeDa....
Sevmemben vedaları sevmiyorum Gözlerim ıslak sanırım ağlıyorum Sevmem vedaları ama gidiyorum Lirik bir müzik kulaklarımda Gidince ne yapacağım aklımda Sahi ne yaparım ben gidince Yeni bir hayat yeni bir başlangıç Geçmişim geçecek öyle mi, Nasıl olabilir Ben derin düşüğncedeyim yine Kaybettim kendimi kendimde Ben ne yaparım burdan gidince Veda serin ama ben yandımm...... Selametle | |
13 Ekim 2009, 16:39 | Mesaj No:43 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | RE: SeRiN VeDa.... Melekler dahi üşümüş olmalı… Ey rüzgârın getirdiği sevda! Sen beni duymuyor olamazsın! İçimdeki yangınlardan habersiz değilsin! Beni buralarda bir başıma bırakmış olmazsın… Sana değil, Sendeki beni azlediyorum. Sayısız geceler, adaklar adamıştım uğruna Adaklar dilek olunca yapılırmış Belki gelirsin diye, Her adağın akdini yerine getiriyorum… Ölmeyen bir şarkısın sen Gitmiş olmazsın Hangi aşkta vardır söyle Rüzgârın getirdiği sevda Hangi aşkta sevdiğini ölüme terk etmek vardır. Mademki aşkların en kutsalıyla ödüllendirildik Ve en acımazsız yalnızlıkla imtihan ediliyoruz Ey içime esen sevda rüzgârı! Git Git öyleyse… Adaklarım ahdine devam edecek, Figüran olmazsın sen bu yürekte, Hep beni kurtaran ıssız sevda rüzgârım olacaksın. Sana söz aramızda sır kalacak beni terk edip gidişin Bu gerçeği yalnız biz bileceğiz Sen ve ben… Kimse; “işte sevdadan arda kalan ölüm parçaları demeyecek yüreğime” “Asil bir vurgun yedim diyeceğim….” Bu sır ikimiz arasında kalacak kor yüreklim, Bu gerçeği yalnızca biz bileceğiz Sen ve ben…
__________________ Âhiretin Saâdet güneşi, Seherlerin Alacakaranlığında Gizlidir. |
18Haziran 2017, 19:28 | Mesaj No:44 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Geldi geçiyor Haziran.. Bitmiş bir düş ertesi gördüğüm sen gibi.. geldin ve geçtin geldin ve oturdun mevsimlerime geldin ve çöktün kalbimin kırılan fay hatlarına kördüğüm olmuş sarılmaların buğusu Sıcağın saçlarımı kavurduğu o yaz geceleri bir damla hüzünle geçiyor işte Haziran.. Hadi hazırlan, bitmez bir şarkı olacaksın dilime Kalkmak bilmeyen bir vapur olacaksın içimin okyanuslarına açılan Hadi hazırlan... Çok şey değişti, çok şey eksildi, çokça yalnızlaştı şehir uzay küçüldü gökyüzü daraldı her nefes alışımda O yaz sıcağında, tahta atlara binip giden bulutların ardın sıra bir melodi eşliğinde kendi hikayemin yarası, hileli savaşları ortasında Dünyaya zar atıp gidenlerin dönüşünü düşlüyorum ter içinde.. Geçiyor Haziran.. Geçti Haziran Geçmedi sevdan... Yorgunum, dinlersen eğer sesimden belli... İbrahim İnecik
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
10 Nisan 2019, 11:49 | Mesaj No:45 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
17 Mayıs 2021, 13:28 | Mesaj No:46 |
18 Aralık 2010 | Seni sevmekten ne zaman vazgeçtim biliyor musun? Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim. Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman vazgeçtim. Bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim. Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını, ve bana hala söylemediğin şeyler oldugunu hissettiğimde vazgeçtim. Her sabah benimle uyanmak istemediğini anladığımda, Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana vermediğinde vazgeçtim. Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiçe saydığın için vazgeçtim. Tablolarımda artık kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden sen olduğun için vazgeçtim. Bencil olduğun için vazgeçtim!! Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi, Çünkü sevgim çok büyüktü. Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım... BU YÜZDEN BEN DE SENDEN VAZGEÇTİM…
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
31 Mart 2022, 15:34 | Mesaj No:47 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Ey, benim iyimser hâllerim, Çabuk aldanışlarım, Hep inanışlarım, Alttan alışlarım, Hatayı hep kendimde buluşlarım, Değmeyecekleri kafama takışlarım, Yoktan yere, akıp giden gözyaşlarım, Herkesi, insan yerine koyuşlarım, Hepinize elveda… Artık ben kimsenin Hiç kimsesi olmayacağım... Nazım Hikmet |
24 Mart 2023, 04:49 | Mesaj No:48 | |
18 Aralık 2010 | Alıntı:
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
03 Temmuz 2024, 20:05 | Mesaj No:49 | |
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Konuyu Toplam 42 Kişi okuyor. (0 Üye ve 42 Misafir) | |