|
Konu Kimliği: Konu Sahibi asilbey38,Açılış Tarihi: 22 Nisan 2025 (15:37), Konuya Son Cevap : 22 Nisan 2025 (22:12). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() Susuyorsam Nedeni Var... 13 yıl önce, bir anlık kalp kırıklığıyla yazdığım şiirimi naçizane paylaşmak istedim. ![]() ![]() Susuyorsam elbet bir nedeni var, Korkumdan değil, sadece sabrımdan. Bil ki, sabrım da bir yere kadar, Sakın çıkarma beni çığırımdan. Almadı sevgimi aklın, hiç bir şeye ermesin, Yüreğin aşka dair bir nebze görmesin, Çaresizliğim sana cesaret vermesin, Medet umma sakın, kalp ağrımdan. Sadece dilim sustu, kalbim susmaz anla, Bu aşk bir gün son bulur, unuturum sanma, Durmadan, için için haykırıyorum ama, Nasip alamazsın artık bu çağrımdan. asilbey
__________________ Beni bir ben bilirim bir de beni YARADAN... بر گون مطلقا ![]() Konu asilbey38 tarafından (22 Nisan 2025 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir. | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Şiirler ve Şairler | asilbey38 | 6 | 59 | 22 Nisan 2025 15:37 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Eyw kardeşim bu susuşlar birikmiştir yolla sitemli sözleri buralara doğru 😄 Çok güzel daimi olsun ![]() Bir nedeni var Hâlâ ben nefes alıyorsam Kin güdemiyorsam kalbime Hâlâ susuyorsam
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
![]()
Çok teşekkür ederim, sağolun. Susuşlar zamanında çok birikti ama Elhamdülillah sevinç naralarına dönüştü ![]()
__________________ Beni bir ben bilirim bir de beni YARADAN... بر گون مطلقا ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Öncelikle hoşgeldiniz, yüreğinize kaleminize sağlık.. "Susarım Ben, Sözlerim Sevdiklerimin Yüreğinde Cümle Olmuyorsa Eğer..." Ve susulmamış dökülmüş satırlar.. Devamını bekleriz inşaAllah.. ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
13 yıl önceki ruh halin karmaşık.) serzeniş öfke tehdit şantaj şefkat acıtma acındırma bunalım vefa ustaca yerleşmiş satırlara.) Neyse ki artık iyiyim toparlandım moduna geçtiniz. geçmiş olsun .)
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
![]()
Hoşbuldum. Çok teşekkür ederim. ![]()
__________________ Beni bir ben bilirim bir de beni YARADAN... بر گون مطلقا ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
![]()
Çol güzel analiz yapmışsınız. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Eşe başkasının yanında hakaret boşanma nedeni | Kara Kartal | Evlilik-Nikah Konuları | 0 | 30Haziran 2024 15:06 |
Halsizliğinizin nedeni susuzluğunuz olabilir | EyMeN&TaLhA | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | 1 | 08 Şubat 2014 00:50 |
Zayıf hafızanın nedeni... | İnceSızı | Serbest Kürsü | 3 | 12 Temmuz 2012 11:03 |
Kâinatın Yaratılış Nedeni nedir ? | BEDİİ HAMİT | Makale ve Köşe Yazıları | 3 | 22 Şubat 2012 00:26 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|