|
Konu Kimliği: Konu Sahibi cavidan_sultan,Açılış Tarihi: 23Haziran 2008 (11:07), Konuya Son Cevap : 24Haziran 2008 (13:43). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23Haziran 2008, 11:07 | Mesaj No:1 |
yüreği güzelliklerle dolu tüm anneler yüreği güzelliklerle dolu tüm anneler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Anne bak üşüyorum Isınmak istiyorum Kucağın nerde anne Şefkatin nerde Kucağın nerde anne Şefkatin nerde Ellerin nerde anne Yalnız gecelerimde Sokulduğum göğsün Ve içimde gülümseyen Yüzün nerde Nerde anne Rüyalarımın güzel yanı Yalnızlığım anne Sensizliğim nerde Neden ellerin donmuş Neden gözlerin ölmüş Fakat sen kimsin Anne sen kimsin Anne neredesin Soruyorum bak anne Korkuyorum Şeker karamela istemiyorum Cizgi film oyuncak istemiyorum Anne sana geliyorum Fakat ellerin solmuş Fakat gozlerin ölmüş Anne sen kimsin Anne nerdesin Soruyorum bak anne Korkuyorum Korkuyorum Anne bak üşüyorum Isınmak istiyorum Kucağın nerde anne Şefkatin nerde Bu yaldızlar Bu yapma kuşlar Bu yalancı memeler Bu naylon bebekler Düşümde bir dağ görüyorum Üstünde çiçekler Anne bak ölüyorum Anne ölüyorum AnneÖlüyorum ve canım anneme...... | |
Konu Sahibi cavidan_sultan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Mutlu evlilikler nereye gitti? | Evlilik-Nikah Konuları | kul | 24 | 9995 | 13 Temmuz 2008 23:09 |
kısacık bi hikaye padişah ve köle | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | cavidan_sultan | 0 | 1894 | 02 Temmuz 2008 23:28 |
cennetlik eş | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | cavidan_sultan | 0 | 1616 | 02 Temmuz 2008 23:26 |
Mevlana'nın , Yunus Emre ile Karşılaşması ..! | Tasavvuf-Tarikat | cavidan_sultan | 0 | 2168 | 02 Temmuz 2008 22:53 |
Arslanın da Şerefi Var | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | cavidan_sultan | 0 | 1650 | 02 Temmuz 2008 22:41 |
23Haziran 2008, 14:09 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: yüreği güzelliklerle dolu tüm anneler SOL YANIM ACIYOR ANNE Merhaba anne, yine ben geldim Merak etme okuldan çıktım da geldim. Anneler de babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama, Ali “okula gitmezsem annem çok kızar merak eder” demişti de onun için söylüyorum. Geçen hafta öğretmen sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte Öğretti sağımı solumu. Ben biliyorum artık anne, sağım neresi solum neresi, Ağrıyan yanımın neresi olduğunu şimdi iyi biliyorum anne… Hani geçen geldiğimde, şuram acıyor, şuram işte demiştim de, Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne, Bak şimdi söylüyorum. Şuram işte sol yanım çok acıyor anne, Hem de her gün acıyor anne, her gün… Dün sabah annesi Ayşe’nin saçlarını örmüştü. Elinden tutup okula getirdi. Yakası da danteldi. Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi… Bende ağladım… Ağladım işte utanmadım. Öğretmen ne oldu dedi. Düştüm dizim çok acıyor dedim. Yalan söyledim anne, Dizim acımıyordu ama, sol yanım çok acıyordu anne! Bu gün bende saçım örülsün istedim. Babam ördü ama onunki gibi olmadı. Dantel yaka istedim, babam ben bilmem ki kızım dedi Bari okula sen götür dedim. Kızım iş dedi. Bende bana ne dedim ağladım. Kızım ekmek dedi babam. Sustum ama , okula giderken yine ağladım anne. Ha bide sol yanım yine çok acıdı anne… Herkesin çorapları bembeyaz, benimkiler gri gibi. Zeynep “annem beyazlara renkli çamaşır katmadan yıkıyormuş” dedi. Babam hepsini birlikte yıkıyor, babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne? Of babam, her gün domates peynir koyuyor beslenmeme. Üzülmesin diye söylemiyorum ama, Arkadaşlarım her gün kurabiye, börek, pasta getiriyor. E biliyorum babam pasta yapmasını bilmez anne. Hava kararıyor, ben gideyim anne, Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi? Duyarsa kızmaz ama, çok üzülür biliyorum. Kim bozuyor toprağını, çiçeklerini kim koparıyor! izin verme anne, ne olur toprağına el sürdürme! Eve gidince aklıma geliyor, bide bunun için ağlıyorum anne. Bak kavanoz yanımda, toprağından bir avuç daha alayım. Biliyor musun anne, her gelişimde aldığım topraklarını, Şu kavanozda biriktirdim, üzerine de resmini yapıştırıp baş ucuma koydum. Her sabah onu öpüyor, kokluyorum. Kimseye söyleme ama anne, bazen de konuşuyorum onunla. Ne yapayım seni çok özlüyorum anne. Ha unutmadan! Öğretmen yarın anneyi anlatan bir yazı yazacaksınız dedi. Ben babama yazdıracağım, öğretmen anlarsa çok kızar ama, bana ne, Kızarsa kızsın. Ben seni hiç görmedim ki, neyi nasıl anlatacağım anne, Senin adın geçince, sol yanım acıyor anne, Hiçbir şey yutamıyorum. Bazen de dayanamayıp ağlıyorum. Kağıda da böyle yazamam ya anne. Ben gidiyorum anne, Toprağını öpeyim, sende rüyama gel beni öp, Mutlaka gel anne. Sen rüyama gelmeyince, sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne Sol yanım açıyor anne. İşte tam şurası, Sol yanım… Çok acıyor anne. Seni çok özledim, çok...anne... Bedirhan GÖKÇE
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
23Haziran 2008, 16:41 | Mesaj No:3 |
Cvp: yüreği güzelliklerle dolu tüm anneler Hep olmuşla ölmüşe çare yok derler. Çare aradığım yada geliceğine inandığım için değil istediklerim. Bir evladın kaç yaşına gelirse gelsin aneye ihtiyacı olabileceğini görsün istedim insanlar. Ayakların üzerinde durduğunda yada durmaya çalıştığımda bile yüreğimde o sızıyı her an hissettiğimi bilsinler. Aldığın hiçbir taktirin veya tepkinin senin vereceklerine eş değer olamaz benliğimde. Güçlü olmayı başardığımda, kendimi en çok güçlü hissettiğim anda bile beni yıkmayı başarabilen tek bir gülen fotoğraf. İşte yine herzamanki gibi bu eşsiz acıyı tarif edemiyorum. Artık sadece anılarda ve hayallerde olsanda annem olduğun için,beni dokuz ay içinde barındırdığın ve 15 yıl bana bildiğin en iyi şekilde baktığın için herşeyin ötesinde annem olduğun için seni çooook seviyorum. Sana hala çok ihtiyacım var yeni yılda acına birazcık daha alışmayı diliyorum çünkü gittikçe tükeniyorum. Tekrar söylüyorum bu acıları yaşayacağımı bilsemde bir kez daha hayata gelme şansım olsa ve bana seçim hakkı sunulsa yine senin olmak isterdim. Seni çok seven ve sana herşeyden çok ihtiyacı olan oğlun... | |
24Haziran 2008, 01:01 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: yüreği güzelliklerle dolu tüm anneler çok güzeldi, allahu teala annelerin şevkatını yuregımızden almasın.... bize annemıze pişman olacağımız davranısları sergılemeyı göstermesin |
24Haziran 2008, 13:43 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: yüreği güzelliklerle dolu tüm anneler
Amin amin medineli Diğer kardeşler teşekkürler güzel paylaşımlarınız için... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |