|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TufeyL,Açılış Tarihi: 16 Ağustos 2007 (16:00), Konuya Son Cevap : 16 Aralık 2020 (23:45). Konuya 23 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Ağustos 2007, 22:54 | Mesaj No:11 |
Cvp: Sevmek... amanin Allah muhafaazaaa kardeşim.. ama şuda var neden kaybettiğinizde önemli tabi :thinking1qs1: varsa bi durum yapalım açık oturum :23::23::23::23: | |
20 Ağustos 2007, 22:57 | Mesaj No:12 |
RE: Sevmek...
bana fazla doz aşk meşk konusu vermeyin ben gidip memurlarda biraz kavga edip geliyim bari) yada konuyu değiştirek. açık oturummu? yokki bir durum yapalım açık oturum | |
20 Ağustos 2007, 23:43 | Mesaj No:13 |
Cvp: Aşk işte.. Evet aynen öyle olmuş...yazıyı sonuna kadar okudunuzmu bilmiyorum lâkin başında her ne kadar beşeri aşk gibi görünsede sonunda anlaşılıyor.. :16: selametle.. | |
25 Ağustos 2007, 22:01 | Mesaj No:14 |
RE: Sevmek...
NAAT-I AŞK Ol Habib’ine ki gönül verdirir, sevdirirsin O’na refik eyleyerek murada erdirirsin İzzetinle bizleri dostuna hem dem dost edip Kevser’inde kandırıp da Tuba’nı eğdirirsin… Sünnetinde daim eyle ya İlahi bizleri Milletinde öldürüver ya İlahi bizleri Ümmeti olmanın ali şerefiyle yüceltip Sancağının altına cem et İlahi bizleri… Subhanallahi diyerek manada tartıyorsun Sevgilinin ağzı ile gönülde artıyorsun Hamdimizi duan ile sonsuza dek eyleyip Vemidade kelimat tespihinle garkıyorsun… Evvelinde ahirinde nurun ala nur olur Alemler sevinç içinde bu güzel günü solur Rayihalar saçılır Habibin cemalinden Aşık olan maşukunu bu nur ile bulur… varıdatı sır yani | |
01 Eylül 2007, 13:46 | Mesaj No:15 |
RE: "Yusufî imza .."
......... Kuyularda yalnızsan korkma, kıssan yazılıyordur kıyamete kadar okunmak için… Yüzünden okunur Yusuf yüreğin… Yazman için güzel sabrı şükürle süsle ve hayata Yusufi imzanı at: “teveffeni müslimen” bu ne güzel bir paylaşım yüreğine sağlık.. | |
03 Temmuz 2008, 12:46 | Mesaj No:17 |
nun**vakti medinewebin saygı değer dostlarına kalbi muhabbetlerin iz düşümünde regaib kandillerini tebrik ediyor muhammedi muhabbetin hazzına ermelerini diliyorum. Kalemi Nun'a vuralım, Koyu siyah bir gecenin ışık süzmesi Gözlerine ayraç atalım. Ta ki, Nun harlanıp cezveden taşsın. Toparlayalım taşanları vaktidir hüznün, Yalnızlığın arsız yalağına Sarmalanan yüreğin ıstıraba meylidir. Kaderin gergisinde kanatlanan acının, Figanla isli bir duman olup dilenesidir göklerde… Engin ve ürkek… Sonsuz ve yılgın… Adını koymaya, Demirden sözlerin kifayetsiz kaldığı Yalnızlığın ummandaki çıplak örtüsü… Kalemle dirilişteyken uykudaki Gök katresinin doğumu, vaktedir. Vakit gecedir. Tam vaktin içindeyim. Su yüzlü gecenin yüzüne eğiliyorum. Koyu, kopkoyu, siyah bir giriftlik Sıkıyor elleriyle sözlerimi, Hayalimi suya yansıyan suretimden seyrediyorum. Nun seyrinde, doymalardan Geçerek acıya meyleden med cezirlerimi. Karaya vurup geri çekiliyor gecelerim İçim kayaya vurup, Olanca hızıyla topluyor Yalnızlığını dizlerine kadar büzüşüp geri çekiliyor. Gecenin en uçtaki dipsiz koyuluğuna… Koyuluk Nun'a açılırken, Sır perde perde örtünüyor âleme. Ben geceye kilitteyim. Geceyi Nun'a vuralım. Üzerinden bir kaç kıyamet vakti gibi Nefesler geçerken Uykuların, kan çalağı Bir rüzgâr birikiyor ayaz yalazında sehere… Dik duruşlu zamanların, Çöl iklimi kurutuyor asiliğini. Şehir en can alışlarından Boğuyor içine düşeni, Yüzü yüzüne değeni, Gönlündeki ateşi suyla ezeni, Karanlık bir tortu bırakıyor Sonra vermelerin zehrine… Ve beni bu tortular alıyor uzunca, Uzunca hasret tütsülerine yazılıyorum. Yalpalanan yanlarımdan vuruyor gece, Sızıyor soğuk aralığımdan, Bir kaya yontucusuna benzerken ellerim, Çamur kıvamında zamanlara… Zamanlar ki… İçine çekti mi, ? Cam fanus kırılganlığında saydamlaşıyor insan belleği.. Yüreğe akan damarları tıkıyor ihanet. Ve ihanet tutunuyor gecenin nabzına. Bölünen uykular, Yaşın ziyana adanan ömür karesi… Bölünen. Günün geceye kalan ömür yedeği… Yedeği alıp varmalı arada, Yollara evhamını dizmeden ardımdan. Geç saate beklesin sözlerimi gece, Dert ortağına Geç vakit uğrar kırılgan yürekler. Acı iyice çöreklensin, Çöreklenen bedende yaşlansın, Yaşlanan yosunlaşsın ister… İstemelere sus pus içindeyim vaktin. Avazlarım ney üflemelerine karışarak, Yaralarım siyahlaşıp katmerleşerek Heves çağımın Çok geride ligini bürünerek, İs tortusu halinde göğe yükselmede yaşım. Yaşımı geceye yıktım, boynuma asılı kalmadan.. İşte meşakkate düşen lâl'lerim… Yılgın ıskataların geçirgen Çoğulluğunda üstten alta, Tersinden düzüne sızan hallerim. Gecedeyim… Bedensel varlığımın, Ruh çelimsiz eksik kalan yanlarından Tam olana taşmadayım. Nun taşanı tutmalarla vurmada… | |
06 Temmuz 2008, 15:37 | Mesaj No:18 | |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: nun**vakti Alıntı:
| |
Konuyu Toplam 15 Kişi okuyor. (0 Üye ve 15 Misafir) | |