|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 30Haziran 2009 (02:02), Konuya Son Cevap : 28 Kasım 2020 (00:44). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30Haziran 2009, 02:02 | Mesaj No:1 |
Bu gece geceye dair ne varsa/medineweb Bu gece geceye dair ne varsa/medineweb Yaralar depreşip azdı bu gece Sineye damlalar sızdı bu gece Sensizlik hayali ezdi bu gece Anılar içimde gezdi bu gece Hasretin yüreğimi deşti bu gece Ebediyi buldum beşte bu gece Gidişin kabrimi eşti bu gece Beden hayalinle keşti bu gece FELEĞİN çemberi döndü bu gece Geçmişim bana öndü bu gece İçimde ışığım söndü bu gece Yüreğim seni de gömdü bu gece Umudum kaybolup şaştı bu gece Gözlerim nemlendi yaştı bu gece İçimdeki özlem aşktı bu gece Günahım tövbemi aştı bu gece Kadehler meyleri içti bu gece Sözlerim isyanı seçti bu gece Ruhum bedenimden geçti bu gece Yokluğun varlığı biçti bu gece | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2736 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2360 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3114 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2335 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2061 | 12 Kasım 2009 21:43 |
30Haziran 2009, 02:04 | Mesaj No:2 |
re: Bu gece geceye dair ne varsa/medineweb
Semada ilahi cem var bu gece.... Kırk yıldız birlikte zikr var bu gece.... Melakut mahleyle yazmış bu gece... Adı güzel Muhammed var bu gece... Dost meclisinde mest olduk bu gece... Kelamı ile dest olduk bu gece... Gönüller coştukça,coştu bu gece... Canla kelama karıştık bu gece... Pişen can arşa ulaştı bu gece... Günlerden hakka ulaştı bu gece... Dost meclisinde mest olduk bu gece... Kelamı ile dest olduk bu gece... | |
30Haziran 2009, 23:51 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | re: Bu gece geceye dair ne varsa/medineweb
bülbülüm şiir tek kelıme ile muazzam paylaşım için tşkler |
30Haziran 2009, 23:56 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 8150 Üyelik T.:
15 Mayıs 2009 | re: Bu gece geceye dair ne varsa/medineweb yine yalnız bir gece, umutlarım ve özgürlük dilimde, yaralı bir ceylan, titrek, ürkek ve hece hece.... not: ilk şiir denemem. sakın eleştirmeye kalkmayın. valla küserim |
01 Temmuz 2009, 00:58 | Mesaj No:5 |
Senin kokunu kokladım bu gece, Rüyamda misafirim oldun bu gece, GÖNÜL dalım titredi bu gece, Sevinçliydim, ağlıyordum bu gece, Garibe uğramıştın bu gece, Hayatımın anlamıydı bu gece, Gönlüme şelaleler gibi aktın bu gece, Okyanusun sesinden daha etkiliydin bu gece, Gül diyarının güzel gülü,geldi bu gece, Gülüstan bahçenin has gülü, gönül verdi bu gece, Vücudum dayanamadı bu güzelliğe, bu gece Rengim benzim soldu bu gece, Bu garip insan hak ettimi bu gece, Sevincim büyük gönlüm huzura erdi bu gece, Bu güzelliği görmek,benim miracımdı bu gece, Güle aşina geceler geçirmek ümidi ile................ | |
01 Temmuz 2009, 00:59 | Mesaj No:6 |
Bu gece de yanmalarım yüreğimden Çıldırmalar bu gece de Dualarımın en ela gözlerinden Ağlamalar bu gece de Bu gece de bir gurbet savrulması Matemce bir başkaldırı Bir vakit umarsız gözyaşlarından Bu gece de ah bu gece de Senden bir heyula kanamakta Yüreğime gömdüğüm Çözümsüz bir kördüğüm Kokundan sonsuzluğa Bu gece de ah bu gece de Bıraktığın karanlıkta değilim Saçlarımdan beyazladın ta hücrelerime Bu gece de öncelerime Firkatteyim gözlerinden Bu kırılış en derinden Bu gece de yıkılmaktayım Bir deprem gibi Uçurumlarına Bir yangın gibi alevlerinden Doğmaktayım bu gece de Bu gece de dualarım rengarenk Sonsuzluğum bu gece de Rüya rüya, âhenk âhenk Ben sendeyim bu gece de | |
28 Kasım 2020, 00:44 | Mesaj No:7 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
"Gece vakti huzura ulaşamamak insanı öldüren bir şeydir. Herkes uyuyor ve sen bir şey arıyorsun.”
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |