|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Arın,Açılış Tarihi: 21 Eylül 2008 (01:00), Konuya Son Cevap : 21 Eylül 2008 (01:00). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Eylül 2008, 01:00 | Mesaj No:1 |
Yusuf... (Kayıpkentliden..) Yusuf... (Kayıpkentliden..) Yusuf!!! -!!! -Yusuf!! -Yusuf çık dışarı… (tak tak tak) Biliyorum içeridesin Hıçkırıklarım kan kaybediyor bak! Ses ver ne olur… Yırttılar yüreğimi.. Yırttılar gömleğimi Yusuf önden ve arkadan Sabahlardan ve akşamlardan yaralarım var Zindanına geldim Sana rüyalarımı getirdim yorumlayamadığım! Rüyamda: 7 kardeş bildiğimden aldığım 7 selam 7 kara kabzalı ucu kör hançer doğurdu 7 kara hançer 7 irinli kapanmaz yara doğurdu! Hiçbir şeyine ortak değilim artık nefsimin Yaralı secdelerimi aldım geldim,yalnız Çık dışarı Yusuf! Ben girmeliyim… Yusuf!!! Kavgaya düşmüş kardeşlerimin hıncından kaçırdım bu beyaz örtüyü… Soğuk olur zindan bilirsin Soğuk olur muhasebesi insanın Bürünüp titremelerimle uzanmalıyım kabustan ateşlere… Yusuf!!! Taşlar topladım eteğime Recmlere tutmalıyım aldanışlarımı Unuttuğum her Filistinli için Sırt döndüğüm Halepçeler için… Oturduğum pazarlıklarda Ucuz değerler biçtiler ahdlerime Başım iki elim arasında Çığlık çığlık eyvahlarca geldim… Yusuf!!! Çık dışarı… Ben girmeliyim o zindanlara… Ben geçerken kavuştu denizler Neleri yitirdim ardımda bir bilsen Seslenişler var diye ufuklarda Her çağrıyı kendi aleyhime sandım Rabbim beni kahretsin! Nasılda dön(dürül)düm? Bana ne oldu böyle Yusuf? Yamacından geçtim ateşler düşmüş kentlerin Mühletler verilmiş alçak bir kahkaha girmişti koluma Ardımda “bize katından yardımcı ver” diyen mustaz’af lar bıraktım uçurumlarımın elinden tutup kaçtığım o savaşlardan geldim zindanına biliyorum “geri dön” diyeceksin… Döndüm Yusuf!!! Kadınları ve çocukları Ve ihtiyarları katledilmiş bir geç kalmışlığa döndüm… Ah Yusuf!! Başımı vurduğum her taşta Yüzümde bir soru kanadı! Ne demek bu? De bana Yusuf!!! “içimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak eder misin Allah’ım?” Ne demek bu Yusuf? Yuusuuuuuuuuuffff!!! KADİR BAL | |
Konu Sahibi Arın 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Azerinin aşkı :) | Serbest Kürsü | Filistin | 6 | 2585 | 21 Mayıs 2009 18:27 |
Futbol dini !.. | Serbest Kürsü | NUR | 2 | 2063 | 21 Mayıs 2009 18:24 |
ZİMEN DEFTERİ NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ ? | Serbest Kürsü | Arın | 0 | 1831 | 21 Mayıs 2009 17:08 |
DUALARINIZ KABUL OLMUYORSA.. | Serbest Kürsü | inzar | 1 | 1814 | 21 Mayıs 2009 12:03 |
MEŞHURLARIN OKUMA ALIŞKANLIKLARI | Serbest Kürsü | Arın | 0 | 1760 | 21 Mayıs 2009 11:56 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |