|
Konu Kimliği: Konu Sahibi !!FATİH!!,Açılış Tarihi: 26 Eylül 2008 (03:02), Konuya Son Cevap : 23 Kasım 2023 (17:54). Konuya 22 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Eylül 2008, 03:21 | Mesaj No:11 |
haydi medineweb
kadir gecesi olması sebebiyle bi zikir halkası yapalım hepimiz33 sübhanellah 33 elhamdülillah 33 Allahu ekber ve 33 defada selatü selam diyelim ve bilenler kadir süresini 1 defa okusun inşallah hayırlara vesile olur
| |
27 Eylül 2008, 11:05 | Mesaj No:14 | |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? Alıntı:
| ||
28 Eylül 2008, 00:21 | Mesaj No:15 |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ?
yunus emre de halk edebiyatında yazmıştır... bu nasıl eleştiridir ebrehe kardeşim... yunus emre de halk edeiyatında eserler vermiş ve içerik dinidir.. Fatih hocamızda halk edebiyatını tercih etmiş ve mahlasını kullanmış.. ilahi yazması gibi olmuş demişsiniz.. kanaatimce de öyle olmuş fakat bence bu güzellik olmuş.. ezgi eklenebilir çok da güzel olur... hatta eşref ziya abim seslendirse çok da güzel olur... ben hcamıza tekrar teşekkür ediyor ve kalemine bereket diyorum.. yüreğinize sağlık.. | |
28 Eylül 2008, 00:33 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 25 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? güzel bi şiir olmuş. inşâallâh bu şiirlerinin devâmı gelir. İlhâmını duygularını düşüncelerini güzelleştirsin Mevlâm. Aşk-ı en güzel şekilde ifâde eden şiirler yazman dileğiyle... |
28 Eylül 2008, 05:32 | Mesaj No:18 |
eleştirilmek ne güzel derken şu bildiğim 3-5 kelimeyide yanına ekliym. 3 çeşit insan vardı 1 numaralı insan fikri tartışır 2 numaralı insan olayı tartışır 3 numaralı insan kişiyi tartışır. arif olana sözümüz selam ve dua ile
| |
28 Eylül 2008, 15:18 | Mesaj No:19 | |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? Alıntı:
sana gelince fatih bey, fikri üreten insandır. bir sanatçının sadece eseri mi tartışılır acaba. ben arif olamadığım için söylediklerinizi de anlamadım. ama ben biliyorum ki buradaki ariflerimiz sizin söylediklerinizi anlamıştır kesin. | ||
28 Eylül 2008, 19:36 | Mesaj No:20 |
ilahi özelliği olduğunu her ikimizde söylüyoruz fakat anlamamak da ısrar ediyorsunuz.. zaten ben de ezgi eklense süper olur dedim.. bir kişinin şiir yazması onun ilahi niteliği taşımayacağını göstermez.. bestelenen ilahiler de önceden şiirmişlerdir değil mi???? tasavvufi halk edebiyatıdır zaten yunus emrenin dahil olduğu kol.. daha iyi araştırma yaparsanız eleştirileriniz daha objektif olur kanaatimce.. saygılar...nacizane düşüncelerim.. | |