|
Konu Kimliği: Konu Sahibi !!FATİH!!,Açılış Tarihi: 26 Eylül 2008 (03:02), Konuya Son Cevap : 23 Kasım 2023 (17:54). Konuya 22 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Eylül 2008, 03:02 | Mesaj No:1 |
İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? DÜNYADA YAŞADIM BOŞA Bİ ÖMÜR GÜNLERİM AYLARIM SİMSİYAH KÖMÜR NİHAYETE VARDI KOCA Bİ ÖMÜR AYLARIN SENELERİN BİTTİĞİ YERDEYİM NİMETLER VERMİŞ YARADAN ŞÜKÜR ETMEDİM GÖSTERDİĞİ DOĞRU YOLDAN GİTMEDİM HARAMI HELALİ GÖRÜP SEÇMEDİM YOLLARIN AYRIMA GELDİĞİ YERDEYİM ARKAMA BAKTIMDA YAŞAMAMIŞIM BOŞA GEÇMİŞ ÖMÜR BAKAKALMIŞIM SON NEFES GELMİŞ ŞAŞA KALMIŞIM AZRAİLİN CANIMI ALDIĞI YERDEYİM MAHŞER KALABALIK SUALLER BAŞLAR ALLAH KORKUSUNDAN SEL OLUR YAŞLAR YAKITI İNSANDIR VE SİYAH TAŞLAR MERHAMETİN TÜKENİP BİTTİĞİ YERDEYİM GAFİL OLMA FATİH AKILLI YAŞA GÜNLERİN AYLARIN GEÇMESİN BOŞA BAKMAZ AZRAİL GÖZÜNDEKİ YAŞA SEVGİNİN YARADAN OLDUĞU YERDEYİM | |
Konu Sahibi !!FATİH!! 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? | Şiirler ve Şairler | Mihrinaz | 22 | 10248 | 26 Eylül 2008 03:02 |
Hoş bi Seda....... | Makale ve Köşe Yazıları | !!FATİH!! | 0 | 1786 | 21 Eylül 2008 08:27 |
Mevlana Hoşgörüsü | Makale ve Köşe Yazıları | !!FATİH!! | 0 | 1699 | 17 Eylül 2008 03:17 |
26 Eylül 2008, 08:19 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? Alıntı:
çok güzel.. yüreğinizi sağlık hocam..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
26 Eylül 2008, 17:38 | Mesaj No:4 |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ?
maşallah fatih hocam ilk deneme ama çok güzel olmuş inşallah devamınıda görürüz fahit hocam ama cidden hoşuma gitti hele şu mısralar GÜNLERİN AYLARIN GEÇMESİN BOŞA BAKMAZ AZRAİL GÖZÜNDEKİ YAŞA SEVGİNİN YARADAN OLDUĞU YERDEYİM gerçekten süper çok manalı emeginize yüreginize saglık hocam ++++rep veriyorum devamı için
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
26 Eylül 2008, 17:42 | Mesaj No:5 |
Çok anlamlıydı ellerinize sağlık devamını bekliyoruz
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | |
27 Eylül 2008, 01:44 | Mesaj No:6 |
Varılan nokta son nokta O(c.c.) olmuş ne güzel.. emeğinize ve yüreğinize sağlık ... tam ezgilik bir şiir olmuş... | |
27 Eylül 2008, 02:19 | Mesaj No:8 |
YAZ DEDİĞİNDE Bİ KIPIRDANMA OLDU İÇİMDE TAMAMEN O ANKİ DUYGULARIM ORJİNALDİR BÜTÜN TELİF HAKLARI BENDE | |
27 Eylül 2008, 02:47 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? fatih anladımda şu Caps Look u bi kapatıp küçük harfle yazsan güzel olacak)..forum kuralı büyük harf yasak... |
27 Eylül 2008, 02:56 | Mesaj No:10 |
Cvp: ilk şiirim nerdeyim
bi büyük harfle yazdık Allah razı olsun herkez uyardı caps lock tuşunu kıracam aslında ama lazım oluyo
| |