|
Konu Kimliği: Konu Sahibi sessiz23,Açılış Tarihi: 11 Ekim 2008 (20:46), Konuya Son Cevap : 17 Ekim 2008 (11:07). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Ekim 2008, 20:46 | Mesaj No:1 |
Öyle acıyarak bakmayın gözlerime Öyle acıyarak bakmayın gözlerime öyle acıyarak bakmayın gözlerime Öyle acıyarak bakmayın gözlerime ne olur Kalbimin dehlizlerinde kaybolup gider sesiniz İki yıldız arasına yapılmış bir samanyolu gibi Hangi bilim adamı araştıracak boşluktaki dünyamı Öyle bakmayın gözlerime ne olur Sığmıyor artık yüreğime bu çığlık Düşüncelerimin her kelimesi yoğun hüzün Şehrin sokakları götürüyor beni uçuruma. Hepiniz aynı yerdeyken oynadığınız bir saklambaç İşte buymuş sizin hayat dediğiniz şey Boncuk taneleri gibi dökülüyor sinirlerimden eşyanın anlamı Size baktıkça ben hayattan kaçıyorum. Hangi optik okuyucuyla okunacak duygularım Bir melek olur, peşime düşer annem Biliyorum rüyalarında da sana yük oluyorum anne Öyle acıyarak bakmayın gözlerime ne olur. Büyük günahlarla cehenneme çevirdiniz şehri Eminim ALLAH daha çok seviyor beni. Adımlarınız kaybolur gizli dünyamın sokaklarında Gözleriniz hiçbir şey görmez benim penceremden Kalbimin dehlizlerinde kaybolup gider sesiniz Hayat benim için bir hüzünken siz mutlu oldunuz Öyle acıyarak bakmayın gözlerime ne olur Ben de anlamını çözmeye çalışıyorum bakışlarınızın Sığmıyor artık yüreğime sığmıyor, bu çığlık Şehir bir zindan gibi bağlamış sizi kendine Bırakın beni, ben kendi özgür dünyamda yaşamak istiyorum. ALINTI | |
Konu Sahibi sessiz23 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
11 Ayın Sultanı ramazan | Oruç-Ramazan | sessiz23 | 0 | 2019 | 22 Ağustos 2009 23:40 |
Etkili Öğretmenlik Eğitimi | Çocuk ve Aile Sağlığı | sessiz23 | 1 | 2493 | 27 Nisan 2009 01:29 |
Çocuğun Gelişim Çağları | Çocuk ve Aile Sağlığı | sessiz23 | 0 | 2262 | 27 Nisan 2009 01:25 |
Çocuk eğitimi-Duygusal Gelişim | Çocuk ve Aile Sağlığı | sessiz23 | 0 | 2070 | 27 Nisan 2009 01:21 |
Çocuğu Tanımanın Eğitimdeki Yeri ve Önemi | Çocuk ve Aile Sağlığı | sessiz23 | 0 | 1944 | 27 Nisan 2009 01:18 |
12 Ekim 2008, 13:58 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Öyle acıyarak bakmayın gözlerime
en büyük üzüntü acıyarak bakmaktır... öyle bakmak yerine bişeyler yapabilmek en güzelidir.
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
13 Ekim 2008, 09:11 | Mesaj No:3 | |
Cvp: Öyle acıyarak bakmayın gözlerime Alıntı:
sabah sabah kötü oldum yaw acıyarak bakmak yerine gülümseyerek baksak olmazmı
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | ||
17 Ekim 2008, 11:07 | Mesaj No:4 | ||
Cvp: Öyle acıyarak bakmayın gözlerime Alıntı:
eyer bakın ca güle biliyorsan gülümseyerek bak ama onlar gülmemizi istemiyorlar herkezden yapa bilecegi birşey istiyorlar bir dua gülmekyerine bir dua istiyorlar çok birşeydegil ama bize çok şeymiş gibi geliyor degilmi gülümseyim biz bizde onlar gibi oluruz | |||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |