|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seyyid,Açılış Tarihi: 21 Ekim 2008 (01:05), Konuya Son Cevap : 19 Ağustos 2021 (09:12). Konuya 12 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() küçük mutluluklar.... Küçük derelerdir büyük nehirleri oluşturan Küçük mutluluklar, küçük, küçücük derelerdir Büyük nehri ararken üzerinden atladığın Arkana dönüp de bakmadığın Küçük mutluluklar Çıtır çıtır Kızılay simitidir, çayın yanında Aniden radyoda karşına çıkan şarkı Kar yağınca tatil olan okul Başarılı bir rejimin birinci günü Sokakta sevebildiğin kedi Yürüyen güvercinin kafası Tenekedeki fesleğen Kurumuş çamaşırlar, bir kış ikindisi Geri gelen elektrik Babanın hikayeleri Annenin yemeği Tamir ettiğin alet Yeşil tişörtün, yatarken giydiğin Bir dostun başarısı, neler çektiğini bildiğin Elini sımsıkı tutan minik el Dudağında ıslık yürüdüğün yol Birden çıktığın yolculuk Sana açılan kapılar Sana kapıyı açanlar Hoş gelenler Hoş buldukların Yalnız kalabilmek - dilediğinde Kavuşabilmek - özlediğinde . . . (Gerisini ve milyonlarca satırı boş bırakıyorum; kendi küçük mutluluklarını yazmanız, bundan da küçücük bir mutluluk duymanız dileğiyle...) | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 2239 | 23 Ocak 2009 15:56 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 1993 | 22 Ocak 2009 18:36 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 2 | 1996 | 21 Ocak 2009 15:05 |
![]() | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 4 | 2386 | 19 Aralık 2008 15:01 |
![]() | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | ribat | 1 | 2074 | 18 Aralık 2008 00:11 |
![]() | Mesaj No:2 |
![]() en büyük küçük mutluluğum.; Kışın akşam üzeri usul usul kar yağarken sokak lambalarının altından yanlız başıma geçmek ve genelde bu durumda aklıma gelen kar ülkelerinin edebiyatı.
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
![]() Benim küçük mutlulugum içtigim 1 bardak çaydadır içemedigim zaman mutsuz oluyorum çünkü
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
![]()
benim küçük mutlulugum yazın yagan yagmurun altında iliklerine kadar ıslanmak
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
![]()
benim en son küçük mutluluğum, balkonda saksının içinde yetiştirdiğim dometese bakmak, büyümesini seyretmek, ona ablalık yapmaktı ![]() maalesef kızarmadan koptu:(
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
![]() Sevgidir mutluluk , karşılıksız ve çıkarsız sevgi...Aşktır bazende...birine yürekten bağlanmaktır...Değer vermesini bilmektir mutluluk...sevilmeden de sevebilmektir mutluluk...sevdiklerin bir gün hayatından gitmeden kıymetini bilmektir...Seni seviyorum diyebilmektir...Annenin yavrusuna duasıdır kimi zaman...sevgiliye duyulan özlemdir bazende , en karşılıksız ve en çıkarsız...Dua etmektir mutluluk...duada ölçülemeyecek güç saklı olduğunu bilmek ve sığınmaktır Allah'a...hayatı bütün olumsuzluklarına rağmen sevebilmektir arsızca...sorgulamadan yaşamaktır kaderini...olacağı varmış deyip gülümsemektir geleceğe... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
![]() Paylaşmaktır mutluluk... hayatı , sevgiyi ve bazende küçük bir çikolatayı paylaşmak... kurumuş sonbahar yapraklarına basarken çıkan hışırtıyı duyabilmektir mutluluk... ayrıntıların farkına varabilmektir... yağmurun yağışını izlemektir pencerende , elinde kahven... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
![]() en sevdiğin şarkıya eşlik etmektir mutluluk... bazende bağıra çağıra şarkı söylemektir , sesinin ne kadar kötü olduğunu söyleyenlere inat... kimsenin elini daldırmadığı kocaman bir paket cipsi tek başına yiyebilmektir mutluluk.. kalori hesabı yapmadan dilediğini mideye indirmektir... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
![]() Hayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk... mutluluk ayrıntılarda gizlidir...Ayrıntılarda hayatın içindedir... | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Küçük Bir Çocuk ve Dua | su damlası | Dua Bölümü | 0 | 27 Temmuz 2014 00:11 |
Küçük ahmet | Mahru | Makale ve Köşe Yazıları | 3 | 01 Aralık 2012 19:31 |
Küçük Bir Hikaye :) | Ravza'm | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 1 | 21 Mart 2012 21:58 |
KÜÇÜk BIr TebessÜm.. | Minam | Resim/Karikatür | 4 | 21 Kasım 2009 13:44 |
KÜÇÜk Demeyİn ! | İmamHüseyin | Çocuk ve Aile Sağlığı | 0 | 13 Nisan 2009 11:29 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|