|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Minam,Açılış Tarihi: 29 Ekim 2008 (22:58), Konuya Son Cevap : 10 Kasım 2008 (14:31). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Ekim 2008, 22:58 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | Sana Geldim Allahım... Sana Geldim Allahım... Ya Rabbi, Ümitsizler kapısı değil ki kapın, Bu umut ile geldim. Tövbe. Tövbeleri kabul eden olduğun için geldim. Gidecek kapım olmadığı için geldim. "Ne olursa olsun, Rahmetinden ümidimi kesmeyin dediğin için geldim Bende ümit kalmadığı için geldim Ümitlerimin yeşermesi için geldim Canan'da Can Olmaya geldim Geldim sana geldim sessiz sedasız mahçup boynu bükük Avare Biçare Aciz Ne Ararsan bende .. Hüküm ve irade senindir. Hükmet affıma, kabul eyle tevbemi. Geldim, Bugün yine sana geldim... sana boyun erişim en tatlı sevincimdir Kulluğumu unutturma bana... |
Konu Sahibi Minam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hutbe:İyiliği Emretmek ve Kötülükten Sakındırmak | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | nurşen35 | 1 | 2825 | 25 Mart 2014 19:25 |
Hutbe:Asr-ı Saadetten Kardeşlik Örnekleri | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Minam | 0 | 2112 | 24 Mart 2014 20:03 |
TAVUKLU YILDIZ ŞEHRİYE SALATASI /medineweb mutfağı | Salatalar | mehmet akif2 | 4 | 2416 | 24 Mart 2014 19:40 |
Niyetlerimiz Hâlis Olsun... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Beytül Ahzan | 1 | 2411 | 12 Mart 2014 21:41 |
Diyanet İlmihali 1. Cilt soru cevap... | DHBT-Hazırlık/Notlar/Özetler | Mihrinaz | 6 | 7262 | 10 Mart 2014 21:04 |
31 Ekim 2008, 09:14 | Mesaj No:4 |
Cvp: Sana Geldim Allahım... sana boyun erişim en tatlı sevincimdir Kulluğumu unutturma bana inşallah hocam inşallah kullugu tam manasıyla yaşayan kullardan olmak dilegiyle emeginize saglık allah razı olsun
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
10 Kasım 2008, 14:31 | Mesaj No:5 |
Cvp: Sana Geldim Allahım... Geldim, ilk gelişim değil ki, yaşarsam biliyorum, son gelişim de olmayacak... nasıl geldim ise önceleri, yine geldim.. gelmem gerektiği için geldim sen, gelenleri reddetmediğin için geldim.. utanmadan, sıkılmadan geldim.. başka kapım yok ki gidecek, gelişler sana olduğu için, gidişlerin sana olması gerektiği için.. yolların çıkışı, varışı Sen olduğun için.. işlediğim, bin kabahata, bin günaha rağmen.. af talebi için geldim.. bağışlaman için.. merhametine geldim, Rahmetine.. içime düşen bir pişmanlık sebebi ile.. bir kez daha, bir kere daha.. geldim, tövbe, bakacak yüzüm yok.. duracak halim yok.. içime düşen ateş ile geldim, gözyaşlarım ile geldim.. Sana gelinmesi lazım, birgün hepten sana gelinecek.. o gün gelmeden gelinmesi gerektiği için geldim.. geldim.. kötülüklerim ile.. çirkinliklerim ile.. sol yan kefesi dolu.. taşıyamadığım ağırlıklar ile geldim.. içime doğduğunda tekrar aşk, yaktığında bağrı, YANIYORUMMM.. gidiş yerim yok, çarem yok, boynum bükük, yüzüm yok, hiçliği tekrar yaşıyarak, kalbe doğan ümid ile, ellerimi açarak yavrunun anneye duyduğu hasretten daha büyük bir hasret ile, bilerek, görerek, isteyerek geldim, tövbe.. mülküm işte, mülkiyetinin içinde bazen şımarık bir çocuk edası ile isyan nisyan hata, günah ne varsa.... mülkünüm işte.. düştüğümde aşkın içinede.. mülkünüm.. hepsini red ediyorum, merhamet af diliyorum, pişmanlık duyuyorum, Sana sığınıyorum, SAHİBİME, RABBİME.. Beni benden iyi bilensin.. içimi dışımı herşeyi bilensin.. Yarab! ümitsizlikler kapısı değil ki kapın.. bu umud ile geldim tövbe.. tövbeleri kabul eden olduğun için geldim.. Geldim.. Bugün yine Sana geldim.. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |