|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Aysima,Açılış Tarihi: 05 Kasım 2008 (16:27), Konuya Son Cevap : 23 Temmuz 2023 (13:30). Konuya 24 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Şubat 2012, 16:00 | Mesaj No:21 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Sustum.... Alıntı:
tsunamiye dönüşmemesi için suskunluğun karşıdaki'nin anlayacağı dilde konuyu anlatmak gerek. Yok hiç bir şekılde anlamıyorsa... o kişi her kimse hiç bir şekılde tepki vermeye değmz. toprağım şiir güzeldi...
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
10 Şubat 2012, 14:02 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Sustum.... Bazen susmak en güzel cevabdır.Gözlerine sağlık toprağım..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10 Şubat 2012, 14:16 | Mesaj No:23 |
Cevap: Sustum....
Hani bazen susmanın adına Çaresizlik Ve Zayıflık derler ya Değildir aslında.işte burda bi yanılgı oluyorki ne yanılgı Bazen mücadelende Haklıyken Bile Susman en büyük erdemliğidir insanın. .Çünkü Sen Susarsan YARADAN konuşur...! Vesselam.. | |
27 Şubat 2012, 22:23 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Cevap: Sustum....
sustu benimle gök, sustu dağ, sustu toprak acılar konuşuyor şimdi yalnız yaralı gönlümün sızıları konuşuyor tutup öldürüyorum içimdeki sevdaları bir bir atıyorum uçurumlardan kimse hissetmiyor... Bence bu şiir herkezden bir parça alıp taa öte diyarlara sürüklüyor.Gerçektende güzel yazılmış insanlardan bir parça alınmış.Emeğine sağlık güzel insan. |
23 Temmuz 2023, 13:30 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | sustum! bin ah sürüp dudaklarıma ne kadar susulacaksa o kadar sustum! sustu benimle deniz, sustu deli dalgalar, sustu martılar... umutlarımı sarıp rüzgarlara uzaklara savuruyorum her gece yıldız yapıp serpiyorum gökyüzüne kimse görmüyor...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |