|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Minam,Açılış Tarihi: 05 Kasım 2008 (17:04), Konuya Son Cevap : 20 Mart 2023 (16:29). Konuya 17 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19Haziran 2014, 00:40 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 31327 Üyelik T.:
23 Eylül 2013 | Cevap: Resimli Şiirler
Gönül ile aklı koydum kafese .. Biri "UMUT" diyor,biri "KES " diyor ... Çırpındıkça kaldım nefes nefese; Biri "DAYAN"diyor , biri "PES" diyor.. Yüreğim döndükçe döndüm ak kora , Sabrım demir aldı , yelkenler fora... Gitmek istiyorum çok uzaklara; Biri "CAN " diyor , biri "ES " diyor !..[/FONT][/SIZE][/CENTER]
__________________ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
03 Eylül 2014, 17:47 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Resimli Şiirler
Yazın son demleri bunlar Ardı kış, ardı soğuk ardı boran Yazın son demleri bunlar Bahçeye çık, balkonda otur Bunlar daha iyi günler... Bunları iyi kullan... Ama çok da umutsuzluğa düşme O kara kışı dağıtan cemreleri Bağrında büyütecek Bugün seni hüzne boğan "O sarı sonbahar" (B.Gökçe) |
28 Eylül 2014, 18:22 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Resimli Şiirler ”Fânî ömür biter bir uzun sonbahar olur Yaprak, çiçek ve kuş dağılır, târümâr olur. Mevsim boyunca kendini hissettirir vedâ; Artık bu dağdağayla uğuldar deniz ve dağ.” Yahya KEMAL |
27 Nisan 2015, 18:52 | Mesaj No:15 |
Cevap: Resimli Şiirler Bir gün baksam ki gelmişsin... Bir güvercin gibi yorgun uzaklardan yar. Gözlerinde bir bitmez, bir tükenmez güzellik Saçlarında ilkbahar... Bir gün baksam ki gelmişsin... Gülüşünde taze serin bir rüzgar Ellerin yine eskisi kadar güzel Çiçek açmış dokunduğun bütün kapılar... Bir gün baksam ki gelmişsin... Hasretin içimde sonsuzluk kadar. Şaşırmış kalmışım birdenbire çaresiz. Dökülmüş yüreğime gökyüzünden yıldızlar. Bir gün baksam ki gelmişsin... Ne yüzünde bir gölge, ne dilinde sitem var. Tozlu pabuçlarını gözlerime sürmüşüm Benim olmuş dünyalar... | Yavuz Bülent Bâkiler | |
12 Temmuz 2015, 02:37 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Resimli Şiirler El Aman Ya RESULULLAH... Rabbimizin emriyle sur'a üfürülünce, Mavi gökler dürülüp dağlar yürütülünce Altı Gayya kor alev, üstte Sırat zor ince, O dehşet an çatınca elimden tutar mısın.. Beşer Haşr-ı Ekber'e bölük bölük akarken, Ana kızdan, babalar oğullarından kaçarken Kimisi sürünürken, kimileri uçarken Mübarek kanadını üstüme açar mısın.. Cehennem homurtusu yürekler hoplatırken Harareti, heybeti kürreyi çatlatırken Güneş bir karış üstte beyinler patlatırken Havz-ı Kevser'in ile bizleri sular mısın... Amel defterlerimiz dört bir yandan üşüşünce, Başımız öne düşer, herkesde bir düşünce Hak terazi kurulmuş ayarı kıldan ince, Sevap tarafımıza birazcık basar mısın... O en büyük harmanda savrulurken insanlar, Derileri soyulup kavrulurken insanlar, Şefaat dilenirken milyarderler , sultanlar, Biçare kıtmirinin halini anlar mısın.. Alevden tabutlarla Gayya'ya sevk başlarken Cehennem-i zümera affetmeden haşlarken Herkes kendi nefsini şeytan diye taşlarken, Livaü'l -Hamd altında bizleri saklar mısın... Mithat Doğruyol
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
21 Nisan 2016, 14:57 | Mesaj No:17 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Resimli Şiirler "...bir yoksulun her akşam dua burcunu delen kalbidir; dağ başında yine dumansın güzel ya güller içinde gül, ya âsumansın güzel bu esrarlı yenilgi cemresidir sevdanın bırak cellatlar bizi ölümlü sansın güzel gökkuşağı göklere yazarken adımızı mecnun yolu bekleyen çöle ateş düşüyor ümidini kaybeden yolda kervan üşüyor..." #Nurullah Genç#
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
20 Mart 2023, 16:29 | Mesaj No:18 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Senin gönlün daima meshur ve musahhardır, Mazursun... Sen gamın ne olduğunu hiç bilmedin, Mazursun... Ben sensiz bin gece kan yuttum, Sen bir gece sensiz kalmadın, Mazursun!... Ahmet Gazali
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |