|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Minam,Açılış Tarihi: 17 Kasım 2008 (21:56), Konuya Son Cevap : 18 Kasım 2008 (19:41). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Kasım 2008, 21:56 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | Toprak olmak istiyorum Allah’ım ... Toprak olmak istiyorum Allah’ım ... “Gül bitirmek için toprak olmalı, insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı. Toprak olmak istiyorum Allahım!.. İnsanlar beni gördükleri zaman topraktan gelip yine toprağa gideceklerini hatırlasınlar.., Her gidişin Sana olduğunu bilsinler.... Güller bitsin üzerimde ve yükselsinler göğe doğru. Bülbüller, varlığıma şükrederek şakısınlar seher vakitleri, güllerin koynundan güne merhaba derken... Sevgi için... Toprak olmak istiyorum Allah’ım!.. Bir ağaç kollannı sana doğru açsın benden, dua ederken kollarım olsun... Sonbaharda sarı yapraklar süzülerek düşsün üzerime; benimle toprak olmak için, benimle ben olmak için.. Toprak olmak istiyorum Allah’ım!... Kışın kar örtsün üzerimi, yalnız kalayım kendimle... Sonra içime ilham ettiğin kardelenlerle sana doğru yöneleyim... (Ki duruşum da sana doğrudur. Kardelenlerim baharı müjdelesin insanlara... Umut için... Toprak olmak istiyorum Allah’ım!... Baharda.., bülbülsüz gül olur mu hiç; “bülbül” için, bahar gelir mi yağmursuz; “yağmur” için, yağmur yağar mı duasız; dua için ve hiçbir şey olmaz rızansız:”Rızan” için... ……….. Toprak olmak istiyorum Allah’ım!... Bir söğüt fidanı dursun ilkin üzerimde... Sonra söğüt fidanının duası bir küçük ağaççık... Ve birgün söğüdümün gölgesinde dinlensin dünya...Ve bir millet uyansın: utangaç, barış yerde, gönlü fezanın derinliklerinde bir söğüdün!.. Gölgesinde senin davan için... Davan ki, davamdır... Toprak olmak istiyorum Allah’ım!.. Yanımda Kevserler aksın şıril şırıl!.Ben de Kevser selinde coşmuş ve sana doğru yönelmiş bir avuç toprak... Cennet’inde... |
Konu Sahibi Minam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hutbe:İyiliği Emretmek ve Kötülükten Sakındırmak | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | nurşen35 | 1 | 2827 | 25 Mart 2014 19:25 |
Hutbe:Asr-ı Saadetten Kardeşlik Örnekleri | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Minam | 0 | 2112 | 24 Mart 2014 20:03 |
TAVUKLU YILDIZ ŞEHRİYE SALATASI /medineweb mutfağı | Salatalar | mehmet akif2 | 4 | 2417 | 24 Mart 2014 19:40 |
Niyetlerimiz Hâlis Olsun... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Beytül Ahzan | 1 | 2411 | 12 Mart 2014 21:41 |
Diyanet İlmihali 1. Cilt soru cevap... | DHBT-Hazırlık/Notlar/Özetler | Mihrinaz | 6 | 7274 | 10 Mart 2014 21:04 |
17 Kasım 2008, 22:28 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | Cvp: Toprak olmak istiyorum Allah’ım ...
paylaşım çok güzel ellerinize emeginize saglık minam İnsanlar beni gördükleri zaman topraktan gelip yine toprağa gideceklerini hatırlasınlar.., Her gidişin Sana olduğunu bilsinler....
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
17 Kasım 2008, 22:31 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Toprak olmak istiyorum Allah’ım ... Alıntı:
| |
18 Kasım 2008, 19:41 | Mesaj No:5 |
Cvp: Toprak olmak istiyorum Allah’ım ... Toprak olmak istiyorum Allah’ım!... Bir söğüt fidanı dursun ilkin üzerimde... Sonra söğüt fidanının duası bir küçük ağaççık... Ve birgün söğüdümün gölgesinde dinlensin dünya...Ve bir millet uyansın: utangaç, barış yerde, gönlü fezanın derinliklerinde bir söğüdün!.. Gölgesinde senin davan için... Davan ki, davamdır... çok güzel omuşş....çok faydalı bir paylaşım... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |