|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TufeyL,Açılış Tarihi: 18 Eylül 2007 (16:24), Konuya Son Cevap : 10 Mayıs 2024 (20:18). Konuya 35 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
19 Eylül 2007, 14:35 | Mesaj No:11 |
Cvp: İlişmeyin Suskunluğuma... Sessizce gelip usulca oturur derviş eşiğe.Yüzü tazimle yönelir göğe...Sukut kıvrım kıvrım yükselir dergah_ı hacata... Sevda söze dökülünce perişan... Muhabbet arzolununca yalın... Aşk ilan edilince arsız... Susmak güzel... Yunus Emre başı eşikte...Üveys karende bir vahada...Hz. Ebu Bekir bi'sette,Mirac dönüşünde....Hz İsa son akşam yemeğinde...Hz Zekeriyya ağaç içinde...Hz Ömer diriliş seferinde...Leyla çadırda...Hz Ali bekleyişte...Ve bütün "susmak güzelleri" ,şükür size!... Uysal bir denize dönük yüzümüz,kapattığımız gözlerimizle...Fonda Itri'nin segah yürük semaisi...Susmak güzeldir... | |
19 Eylül 2007, 18:09 | Mesaj No:12 |
RE: İlişmeyin Suskunluğuma...
kime ait olduğunu sormuştum yazılmadığına göre zikrullah a ait bu yazılar tebrik ediyorum zikrullah gerçekten edebi metinlerde çok iyisin yazmaya devam et arkadaşım olur mu | |
19 Eylül 2007, 18:11 | Mesaj No:13 |
Cvp: İlişmeyin Suskunluğuma... Kime ait olunduğu bilinse idi yazılırdı zaten kardeşim bu ben olsam bile.. selametle.. | |