|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Aysima,Açılış Tarihi: 25 Ocak 2009 (22:25), Konuya Son Cevap : 12 Ocak 2024 (20:51). Konuya 21 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Ocak 2009, 15:44 | Mesaj No:11 |
Cvp: Gitmeler Vardır hadi gidiyorsun hadi gidiyorsunyurekten kan gidiyor sen gidiyorsunhersey gidiyorgokte bulut,dagda kar,düzde kervan gidiyorsolgun bir gul oluyor insanbir demet kir cicegi öluyor,sen gidiyorsunne ucuz yasiyorsun,ne kolaybir kristal gibi ellerimden dusuyorsunbakma oyleben kaniyorum sen üsüyorsunkolay degil yalan buyaralayan kanayan koca bir yalanyalan istesevdigim yalansarkilardan arta kalan ve sabah bugusuve tarla faresi ve ekmek derdinde isci kalbi gibiyumusak sicak bir yalanislak gozlerimle geciyorum yarali bir ceylanin kalbindenceplerimde kul varbir yangindan arta kalansordugum adreslerde kimse oturmuyorve kimse olmuyor ben sordugum zamanhersey bir yalan gibi yandigi zamanyanliz oldugunu anliyor insananladim ve gectimyarali bir ceylanin kalbindenaynami kirdim fotagraflarimi yaktimnasilda acimasizdim tatralarima karsinasilda umarsizsu gordum dusumdekaranlikti ve gurultuyle cagliyorduceplerimde kul vardi ve yaniyordusonra sabah oluyor ve bir ceylan kalbinde alem agliyorduhayir diyordu bir dagkoylusuhic birsey icin gec degilve gec degilbirsey icin hicbirseybirsey vardi oyleyse birseybeni cekengecenin dagdasindan uzagakocaman cayirlara ceken birseygumrah irmaklarasonra sicaga sonra aciyasonra yaralarima merhem olmaya kapima dayananbirseytutsana beni birakmasanaolsun yaralasanaolsun agrisadayalanda olsa kalsanadagkoylusuaskin oldugu yerde ben varimsen olmasanda ben varimyagmur yagar saclarim filizlenirbir yildiz duser omuzlarimaislik calar,islanir, sarkilarimi soyler gecerim kapindancamlarin bugusundan ve yagmurun kokusundantanirlar benibilirleren iyi yalanlarini alirim onlarinadresler sorarim kimseler oturmaz oradave kimseler olmaz ben sordukcadagkoylususimdi gidersen simdi gitkalirsan simdiIBRAHIM SADRI | |
26 Ocak 2009, 17:14 | Mesaj No:12 |
Cvp: Gitmeler Vardır eline sağlık kardeşim Gitmeler vardır sessiz sedasız Gitmeler vardır kırgınlıklarla Gitmeler vardır boşlukta savrulurcasına Gitmeler vardır istemeden de olsa Gitmeler vardır gitmeler vardır Can yanar Göz ağlar Kalp kanar Boğazına düğümlenir kelimeler Duygular karışır | |
26 Ocak 2009, 17:32 | Mesaj No:13 | |
Cvp: Gitmeler Vardır Alıntı:
Bir Kazım Koyuncu klasiği,EyvAllah... | ||
26 Ocak 2009, 22:01 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | Cvp: Gitmeler Vardır
yüregimiz nereye götürürse
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
26 Ocak 2009, 22:06 | Mesaj No:17 |
Cvp: Gitmeler Vardır
benim bir hocam var hep sorarım hocam dertsiz tasasız gamsız bir yer yok muu varsa gideyim diyorumm Rabbim razı olacağı şekilde razı olcağı yerlere gitmeyi nasip kılsın uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece bilmiyorum ne haldayım gidiyorum gündüz gece | |
26 Ocak 2009, 22:12 | Mesaj No:18 |
Cvp: Gitmeler Vardır gitmek kolaymı? gitmek kolay,ya unutmak? kolaymı paylaşılan zamanı hiçe saymak... o güzelim günler,cekilen tatlı acılar yürekdeki hançer izleri.... sessiz kalmak yada haykırmak umut daglarını umutsuzlukla yerle bir etmek kolaymı? gidiş tablosunu cizmek kolay... unutmak unutmaya calişmak, yüregine dur! diyebilmek... cok zor... yoklugunda varlıgını hısseder olmus bir yaşam... yaşamın icnde acı dolu bir geçmiş, geçmişi hatıra getiren anılar... mutluluk savaşcısı gibi hayatla kavga etmek aşk'ın gururu için... yalvarmak yada kendini aciz görmek degil aşkın gururnu arayarak aglamak... ya sessiz kal,yada anılarımdan cık! ya terk et etıgın gıbı yada anılarımdan çek git... unutmak zor... o gözlerınde kaybolan saatleri aşk sarhosluguna düşülmüş kara geceleri aydınlık umuduyla gecen her dakıkayı unutmak... göz acıp kapatmaya benzemiyor... unutmak zor... çagresizlik cok acı... | |
10 Mart 2009, 19:58 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | RE: Gitmeler Vardır
Gitmek geliyor içimden… Belli bir mekâna değil, belli bir zamana. Teknoloji bu kadar gelişirken, uzayın derinliklerine gidilip, kim var kim yok diye araştırılırken, neden zamanı geriye alma girişiminde bulunmaz ki bilim adamları
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
18 Mayıs 2009, 21:12 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | RE: Gitmeler Vardır
sen gittin ben bittimmi sandın oysa sen gidince ben daha gür bittim
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |