|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Aysima,Açılış Tarihi: 25 Ocak 2009 (22:25), Konuya Son Cevap : 12 Ocak 2024 (20:51). Konuya 21 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Mayıs 2009, 21:20 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: Gitmeler Vardır
Ben hiç gitmeyeceğim ki..!! uzaklaştikça yakınlaşıyorum sana senden yola çıktım sana gidiyorum adım adım sen hiç bilmeyeceksin sana gittiğimi git dediğin günden beri gidiyorum artık dön desende dönemem ilk kez sana bukadar yakınım ilk kez sendeyim,ilk kez seninim ilk kez gittiğime pişman değilim... gün sen geçmiş zamandın Bense yanımda anlamlarım Gezinirken uzaklarda, akşamlarım Her şey geçer demiştin Geçmeyen şeyler var şarkılarımda Günlerce bekledim üzerimde bıraktığın etki geçsin diye... Olmazdı, olmadı da zaten... Ben aşktan korkardım... Korkulan başa gelirmiş, korktum ve geldi başima... Seni o ilk gördüğüm anda hissettiğim şeyle başa çikamadim... Geçsin diye bekledim. Geçmezdi bilirdim, geçmedi de zaten... Aklımda kalan bir anlık bir bakıştı sadece... Ve ben, bir sonraki bakışın için hayaller kurarken yakaladım kendimi günlerce... Günlerce gözlerimi kapadığımda o bakış geldi gözlerimin önüne... Yok saymak istedim olmadı, yapamadım... Geçmeyen şeyler vardı... Sen vardın... Artık masmavi bir masal vardı... Bir durak var yüreğimde Beklerken hep geciktiğim Sürüklerken beni sana mevsimlerim Her kaçış kendini yakalar Kaçamadığım şeyler var şarkılarımda; Kaçtıkça senden, sana yakalandım. Aşktın sen. Kaçtıkça aşktan, mavisi yüreğime bulaştı... Olmazdı artık, yapamazdım... Olmadı, yapamadım, kaçamadım… Bu masalı yazmalıydım... Mutlu aşklar da yazılmalıydı. Başladım yazmaya... “Her aşk bir mavi masal, anlatılmayan” Demiş şarkıda.. Şimdi mavi bir masalı yaşiyorken seninle... Tek bir cümle dökülüyor dudaklarımdan... “İyi ki sen mavisin. İyi ki bu bir masal” Ne olur izin verme, bitmesin bu mavi masal… Gitmekle gidilmiyorki... Gitmekle gitmiş olamazsın , gönlün kalır ,aklın kalır , anıların kalır.. |
12 Ocak 2024, 20:51 | Mesaj No:22 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |