|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 08 Nisan 2009 (11:01), Konuya Son Cevap : 10 Mart 2018 (00:56). Konuya 31 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Değerlendirme ![]() |
![]() | Mesaj No:31 | |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Alıntı:
''İslam bir güneştir. Güneş yenilenmez.Güneşe bakan gözler yenilenir."(Necip Fazıl Kısakürek) islamın güncellenmesi gerekiyor diyenler beyinlerimi güncellesek acaba ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:32 | |
![]() Alıntı:
Abdülmelik ve Muallime hocaların açıklamasını çok açıklayıcı buldum. ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
görmek için göz şart değil | Seyyid | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 4 | 16 Kasım 2022 20:33 |
erken eğitim şart şart!!! | medinelii | Anket'ler-Röportaj'lar | 8 | 21 Ağustos 2021 23:51 |
Cihat için anne baba izni şart mı? | muallime | Soru Cevap Arşivi | 1 | 14Haziran 2014 09:19 |
Kur’an’ı anlayabilmek için Arapça bilmek şart mıdır? | FECR | Kur'ân-ı Kerim Genel | 5 | 10 Nisan 2013 20:33 |
Müslüman olabilmek için ilk şart tağutu red dir.. | bilinmez | Videolar/Slaytlar | 1 | 15 Şubat 2012 17:51 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Allah a kulluk edin, O ndan korkun ve bana itaat edin.(Nuh-3) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال En mühim ibadet vaktinde kılınan namaz sonra ana-babaya birr-ü ihsan, sonra cihaddır. | Herbir sersemin safsatasına, her divanenin hezeyanına kulak verilmez. - (25. Söz: 388) |
|