|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seyyid,Açılış Tarihi: 19 Aralık 2008 (16:01), Konuya Son Cevap : 16 Kasım 2022 (20:33). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Aralık 2008, 16:01 | Mesaj No:1 |
görmek için göz şart değil görmek için göz şart değil Adamin biri, ilk defa gittiGi bir kasabada saskin saskin gezindikten sonra yol kenarinda duran bir arabanin yanina sokulmus ve arka koltukta tek basina duran çocuGa; -"Buralarin yabancisiyim."demis."Parkin hemen yanibasindaki firini ariyorum.Çok yakin olduGunu söylediler." Çocuk arabanin penceresini iyice açtiktan sonra; -"Bende buraya ilk defa geliyorum."demis."Ama sag tarafa gitmeniz gerekiyor heralde." Adam çocuGunda yabanci olmasina raGmen bunu nasil anladiGini sormus ister istemez.Çocuk; -"Ihlamur çiçeklerinin kokusunu duyuyormusunuz?"diye gülümsemis."Kus civiltilarida ordan geliyor zaten." -"Iyi ama" demis adam."Bunlarin parktan deGilde bir tek aGaçtan gelmediGi ne malum." -"Tek bir aGaçtan bu kadar koku gelmez."diye atilmis çocuk."Üstelik manolyalarda katiliyor onlara.Hem biraz derin nefes alirsaniz, firindan yeni çikmis ekmeklerinde kokusunu duyarsiniz." Adam gözlerini hafifçe kisarak denileni yaptiktan sonra cebinden bir kaGit para çikartip tesekkür ederken fark etmis onun kör olduGunu.Çocuk ise, konusurken bir anda sözlerini yarida kesmesinden anlamis adamin kendisini farkettiGini.IsiGa hasret gözlerini ondan saklamaya çalisirken. -"Üç yil önce kaza geçirmistim."demis."Görmeyi o kadar çok isterdimki...Sizinkiler saGlam.Öyle deGilmi?"" Adam çocuGun tarif ettiGi yerde bulunan firina doGru yönelirken; -"Artik emin deGilim."demis."Emin olduGum tek sey benden daha iyi gördüGün..." | |
Konu Sahibi Seyyid 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
bir çiçek ve bir inci | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 2213 | 23 Ocak 2009 16:56 |
Kine doymayan dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 1962 | 22 Ocak 2009 19:36 |
Ağlıyorum ama filistine değil kendime kendimize | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 2 | 1960 | 21 Ocak 2009 16:05 |
görmek için göz şart değil | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 4 | 2318 | 19 Aralık 2008 16:01 |
Allahın huzurunda bir kul.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | ribat | 1 | 2025 | 18 Aralık 2008 01:11 |
16 Kasım 2022, 20:33 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Her daim kalp gözümüzün açik olması dileği ile .. Çok güzel paylaşım olmuş...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |