|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _figan_,Açılış Tarihi: 24Haziran 2009 (00:08), Konuya Son Cevap : 24Haziran 2009 (00:19). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24Haziran 2009, 00:08 | Mesaj No:1 |
Tarikat bilmecesi Tarikat bilmecesi Arkadaşlar ben sadece medinewebe üyeyim saygıdeğer i fikirler cömertçe ortaya dökülüyor güzel bildiğini söylemek çok güzel bilmediğin yerde de b ilmiyorum demek ilmin yarısı Bu forumda bu güne kada hiç bir tatışmaya karışmamaya çalıştım ama bu tarikatlere edilen hakaretler boynumu bükmeme vesile oldu tamam mürşüdüm Resulullah dır diyen bir mürşid edinmesin ne güzel mürşüdü Resul olan Hepimizin islamda mürşidimiz Habibullahtır tabii ki ama bu zamanda haram ve günahların utanmadan aşikarce insanların gözüne sokularak işlendiği bu vakitte mürşidleri de bırakalım o zaman herkes hayatını nerde ne öğreniyorsa ikame ettirsin ama lütfen inanmıyorsanız da saygı duyun islamı anlatan hocalara saygı duyulmaz mı ben bu tutumlara karşı çok üzülüyorum varsa bir çözümü hlledelimolmaz mı
__________________ Hüzünle titreyen gönle İnce bir ahh dokunur Kalbi kırık olanın Gönlüne ALLAH dokunur | |
Konu Sahibi _figan_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Mevla bilir ya | Şiirler ve Şairler | kurtmehmet | 1 | 1867 | 17 Ekim 2009 22:01 |
Ben nasıl güleyim? | Şiirler ve Şairler | bahar nur | 1 | 1778 | 14 Ekim 2009 23:20 |
Bakkal amca bir din ver | Şiirler ve Şairler | Mihrinaz | 2 | 1962 | 14 Ekim 2009 23:17 |
Tarikat bilmecesi | Soru Cevap Arşivi | Yitiksevda | 1 | 1778 | 24Haziran 2009 00:08 |
Galata kulesinin aşkı.......... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Seleme | 1 | 2165 | 14Haziran 2009 19:14 |
24Haziran 2009, 00:19 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Tarikat bilmecesi
Figan kardeşim güzel demişsin ama ikide bir bazı kardeşlerim özellikle tekfir furyasının kendini bilmezlerin yazılarını asarak tahrik ediyor beni Kuran,Sünnet ve Sahih hadis bağlar bu benim görüşüm ama yok illa birileri derse Şeyhte bağlar o zaman ben karşı çıkarım eğer bu dediğim şeylerde çözüm bulamamış isek Alimleri ölçü alırız ama varsa Bana ölçü onlardır.. Ama İslam namına hurafe ve bidatleri din olarak sunan kim olursa olsun Kurani ölçüler kapsamında eleştirilebilir kanımca.Siz ne dersiniz kardeşim. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |