|
Konu Kimliği: Konu Sahibi cananekinci,Açılış Tarihi: 08 Mart 2012 (23:52), Konuya Son Cevap : 10 Ekim 2022 (22:48). Konuya 358 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Ekim 2015, 13:03 | Mesaj No:211 |
Durumu: Medine No : 50596 Üyelik T.:
05 Eylül 2015 | Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... |
20 Kasım 2015, 19:56 | Mesaj No:212 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum...
Fakihlere göre borç geri ödenirken alacaklının zarar etmemesi önemlidir. Bu nedenle borç geri ödenirken alacaklıyı zarara uğratmayacak şekilde hareket edilir. Bu açıdan İmamı Azam’a göre borç geri ödenirken nasıl ödenmelidir? A*) Fazlasıyla B*) Kıymetiyle C*) Aynıyla D*) Değer kaybı ilavesiyle E*) Eksiğiyle Islam hukuku dersi;Kiymetiyle ve deger kaybiyla şikları arasında bocaliyoruz...aciklamasiyla beraber cevabi verirseniz sevinirim kıymetli hocalarim...imamı azam noktasında sorun yaşıyoruz...elimizdeki notlarda kiymetiyle de odenecegi değer kaybiylada odenecegi bilgisi var..kime göre değer kaybı kime göre malın kıymeti..işin içinden çıkanıyoruz..lutfen yardım.Allah razı olsun
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
21 Kasım 2015, 13:36 | Mesaj No:213 | |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... Alıntı:
Konu ile açıklama [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) | |
21 Kasım 2015, 21:56 | Mesaj No:214 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
21 Kasım 2015, 22:11 | Mesaj No:215 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... verdiğim cevapta tevhidin aslını anlatmışım ...tekrar okuyunuz..
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
30 Ocak 2016, 14:04 | Mesaj No:216 |
Durumu: Medine No : 50596 Üyelik T.:
05 Eylül 2015 | Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum...
kadın çorabının etiketinde külotlu çorap giyinmiş kadın resmi olması dinen doğrumudur?
|
30 Ocak 2016, 19:30 | Mesaj No:217 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... Alıntı:
günümüzde basını elinde tutan Yahudi kafası nerdeyse çiklet reklamında bile kadını kullanmaktadır. Kadın savunucuları denilen feminizm kadını aileyi iffeti ayaklar altına alarak kadını savunmaktadır!..Kocasına hizmeti zül gören bu dengesiz akım kadını başkasına köle yapmaktan çekinmemektedir. Bu kafa vahiyden değil şeytandan beslenmektedir. İslam'daki taaddüdü zevcadı eleştiren bu kafa kadını kucaktan kucağa erkekten erkeğe dolaştırıp birilerinin metresi olarak görmesini medeniyet zannetmektedir. Kadını sokağa yatak odası kıyafeti ile salan bu kafa kadını iffetinden asaletinden dininden etmiştir. sözün özü " kadın kocasına özeldir. Yabancı bakış ve dokunuşlara kapalıdır. Asildir onurludur şereflidir. Bunun aksini savunan kafalar eşrefi mahluk sıfatını yitirmiştir. Allahsız sorumsuz onursuz bir kafa olup, Allah onaylı kafa değildir."
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
31 Ocak 2016, 08:49 | Mesaj No:219 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... Alıntı:
Abi namahrem değil,mahrem olacak yanılıyormuyum
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
31 Ocak 2016, 11:17 | Mesaj No:220 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... Muhsin Hoca değil de sen yanılıyorsun Kavramları karıştırmaya mı başladın
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |