|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 26Haziran 2012 (11:07), Konuya Son Cevap : 27 Mart 2013 (12:35). Konuya 109 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:41 |
Durumu: ![]() Medine No : 18632 Üyelik T.:
13 Mayıs 2012 | ![]()
ögrenci sayfamdada bi bilgi yok, pzt.siyi beklemekten baska care yok, aöf burosunu ariycam, burdada tam bilen yok, msj.gelen kisiler hep guz dönemi dersi kalanlar sanirim, su aöf.ye sinir oluyorum, her duyurusu insani merakta birakmaktan baska isi yok,reklam yapiyo resmen |
![]() |
![]() | Mesaj No:42 | |
Durumu: ![]() Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:43 |
13 Mayıs 2012 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:44 |
![]()
[QUOTE=erenn;184754]nasilmi calisiyorum? kardesim sadece aöf.nin kitaplarindan calistim, önce kitaptaki bilgileri bikere hizlica okudum, ikinci kez önemli gördügüm yerlerin altini cizdim, ucuncu kezde altini cizdiklerimi defterime yazdim. Allah razi olsun buradaki kardeslerimin soru cvb.larina baktim cözdum yardimci vs.almadim. Ama arapcaya cok vakit gidiyo diye zaman ayirmadim.cani düsük diye Cok pismanim, seneye daha temkinli olurum. Birazda nasip gibi..[/QUOTEbu kadar kısa zamanda nasıl üç defa okudun maşallah ben yetiştiremedim 11 dersim var 2 si kaldı ama hepsi yarım o yüzden sordum hakkını helal et kardeşim ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:45 |
13 Mayıs 2012 | ![]()
slm, kisa zamanda calismiyorumki, 2 ay oncesi calisiyorum, birde ben zamaninda hizli okuma kursuna gittim, cok kitap okurum,usanmadan cok seviyorum kitap okumayi, turban probleminden unv.teyi biraktim, suan af gelmis ama orgun okumak cok zor benim icin, coluk cocuk, ilahiyat daha iyi calismama gelince cokda iyi almadim mesela 88 ve 78 ile tefsir aa dusmus, hukuk 80 ve 73 ile aa dusmus can egrisi sagolsun, oyle 90 lik 100luk degilim bu derslerde yuzumu guldurdu, ama arapcada hataya dustum, olsun onuda bisekilde ögrenicegim insallah. Sizin 11 ders baya cokmus, sizde iyi bi program falan yapin, gecersiniz insallah, ama ne fayda varsa aöf nin kitaplarinda var |
![]() |
![]() | Mesaj No:46 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]()
eren tefsirden ve hukuktan çok yüksek notlar almışsın daha ne alacaktın maşallah inşallah arapçanı verirsin daha sonra temkinli çalırsın ben bir yerde okumuştum mutlu olmak için keşke demek yanlış bi dahaki sefere demek gerekiyormuş allah yardımcın olsun inşallah eğer takıldığın yerler olursa 2. sınıf istişare bölümünde sor bilen arkadaşlar eminim yardım eder |
![]() |
![]() | Mesaj No:47 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]()
arkadaşlar bi forumda 13-14 ekim bahar dönemi bütünlemesi olacak diye yazıyor sizlere öyle mesaj geldi mi |
![]() |
![]() | Mesaj No:48 |
Durumu: ![]() Medine No : 17509 Üyelik T.:
22 Mart 2012 | ![]() dün bana 8-9 eylül bütünleme sınavı var diye msj geldi
__________________ Mevlana'ya sormuşlar: ''SEVGİLİ' nasıl olmalı' diye 'dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanılmalı' demiş... |
![]() |
![]() | Mesaj No:49 | |
13 Mayıs 2012 | ![]() Alıntı:
Sinava 1 hafta kala sinav giris yerleri aciklanacakmis, peki kafama takilan bisey var eger arapca 2yi versem yuksek onur belgemi alabilirmiyimki? Aof burosu bilemiyorum dedi. Saglik olsun, yinede. Allahulalem | |
![]() |
![]() | Mesaj No:50 |
13 Mayıs 2012 | ![]()
ben 40 25 ile kaldim, arapca 2 yi nasil calisabilirim? Tavsiyeleriniz önerileriniz? Nasil bir yol izlemeliyim? Suan esimin isinden dolayi ildisindayiz, ve burada kurs falan yok, arapcayi hic bilmiyo degilim, biraz bilgim var, calismaliyim ama nasil? Arapcasi iyi olanlar nasil calisiyor Bi yardimci olursaniz? |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Kira artışına sınırlama getirildi | Kara Kartal | Gündem/ Manşetler | 7 | 12Haziran 2022 18:41 |
Kul Hakkı Nelerdir? | Belgin | Soru Cevap Arşivi | 2 | 03 Ağustos 2014 01:34 |
Kul Hakkı... | ali70 | Dua Bölümü | 5 | 27 Aralık 2013 08:45 |
Anne hakkı | kurtmehmet | Muhtelif Konular | 4 | 27 Mayıs 2012 15:19 |
***Müminin hakkı................ | karlofca61 | Hadis-i Şerif | 0 | 04 Ekim 2007 10:39 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|