|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Ene Garip,Açılış Tarihi: 22 Mart 2013 (10:28), Konuya Son Cevap : 22 Mart 2013 (12:49). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | ![]()
Fatih Çollak , Süre Süre Hatim Mp3 formatinda Cüz Cüz Hatim Mp3 formatinda ve ok takipli hatim mpg yani görüntülü olarakda paylaştım, zaten 70 hafızla yapmış oldukları mukabelenin hem görüntülüsü hemde mp3 formatı halindeki tek başlıkta mevcuttur. |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 | |
28 Aralık 2008 | ![]() Alıntı:
birde tekken okurken mi yoksa bir ortamda yada nebilim ders verirken mi (yani kuran okumayı birisi takip mi ediyor) oluyor. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 26637 Üyelik T.:
16 Mart 2013 | ![]() yok sadece yasinde değil, mukabele okumuyorum mesela heycandan dolayı, yanımda başkası varken oluyor ben kadınları okuttum 2 yıl ama yinede heycanımı yenemedim yabancı insanların yanında okumak beni korkutuyor galiba ve yeterlilik sözlüde heycanlanmamam için ne yapabiirim.
__________________ Bir işe başlamadan kolay yada zor demek sadece aptalların sözüdür... |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 | |
28 Aralık 2008 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() şaka biryanada cidden madem öyle kimse yok gibi düşün, sonuçta insanız biz hatamızda olur hersey olur istersek hafız olalım durmadan tekrar edelim, yada karsındakilerde insan senden bilgili olsun yada olmasın bir önemi yok ki, sakin bir şekilde olmaya çalısırsan okursunuz diye düşünüyorum, gerçi forumda bayan hocalarımız var ise onlar size daha iyi bilgi verirler, bizlerde alıştırma yapıyorlardı kursda , düşünün camideyiz namaz bitti aşır okunacak , kim okuyacak belli değil, hoca diyor ibrahim diyor, yada ahmet diyor , senın haberin olmuyor aşır oku deniliyor cemaatin içince daha çıcukken birde ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 | |
Durumu: ![]() Medine No : 26637 Üyelik T.:
16 Mart 2013 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Bir işe başlamadan kolay yada zor demek sadece aptalların sözüdür... | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Kimi İnsan Vardır Ki | FECR | Kur'ân-ı Kerim Genel | 2 | 24 Temmuz 2022 13:10 |
kimi kurtarırsın? | Esma_Nur | Anket'ler-Röportaj'lar | 27 | 09 Mart 2022 12:20 |
" ALLAH kimi sever, kimi sevmez ?" | Beytül Ahzan | Serbest Kürsü | 0 | 14 Eylül 2014 17:31 |
Buğulu gözler kimi özler! | KuM TaNeSi | Şiirler ve Şairler | 0 | 21Haziran 2009 12:35 |
Kim Kimi Sever ?? | MERVE DEMİR | Komik Paylaşımlar | 4 | 05 Şubat 2009 01:30 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|