|
Konu Kimliği: Konu Sahibi tevhid_,Açılış Tarihi: 04 Eylül 2013 (22:15), Konuya Son Cevap : 03 Nisan 2020 (01:31). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 19457 Üyelik T.:
19Haziran 2012 | ![]()
Hayır kardeşim biz onlara sofi diyoruz yani senin bahsettiğin menzil Adıyaman`ın bir köyü...bizim bahsettiğimiz menzil cemaati başka, ilk yazdığımız mesajları okursanız daha iyi anlaşılır..
__________________ "İslâm; huzur ve güven" |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 44761 Üyelik T.:
09 Temmuz 2014 | ![]()
Molla mahsur ve fidan Güngörūn başladığı mücadele Doğu ve Güneydoğu insanları tekrar İslamla tanışmasına vesile oldu ve buugudarda zalimler tarafından ya hicret zorlanıyor yada kaçırıp şehit ettiler.elbetteki zalimler sonu cehennemliktir.erkam
__________________ Özgürlük Akılların Kiradan kurtulması ile Başlar.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
![]()
Doğruyu kendinizde bulabilirsiniz. Bana 2 yıl önce Karasuda vekil arkadaşım konuşurken Gavs hazretlerinden bahsetti kalbim yerinden çıkacakmış gibi pırpır attı. Birdaha bahset bu zattan dedim. Yine aynısı oldu. Ben o zaman anladım bu zat çok değerli bir zat . Gidip görmek lazım. Ben gördüm İstanbulda bir yıl önce. Herşey bizde bitiyor. Bizim doğruyu aramamız ve gayret etmemiz gerekiyor. O kişiler sadece dua edip bize yol ggösterir. Buda önemli tabiiki. Allaha emanet olunuz.
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 | ![]()
Konular ne kadar farklı mecralara çekilmiş. Fecr hocam gayet açık bir dille yazmış. Menzil grubuyla, menzil tarikatı karışmış. Bu konu üzerine yazılacak o kadar çok şey var ki.. Hangi tarafından başlasan elinde kalıyor. Sehid Izzettin Yıldırım hocayı yad edemeden insan geçemiyor Allah gani gani rahmet eylesin üstada. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Menzil Şeyhi Ş.S Abdulbaki Erol Vefat Etti | Mihrinaz | Taziye-İlan-Selamlaşma | 3 | 13 Temmuz 2023 13:55 |
Haberiniz varmı | Kara Kartal | Gündem/ Manşetler | 2 | 27 Nisan 2022 01:53 |
whatsapp grubunuz varmı? | esame | Arapça 4 | 4 | 03 Mayıs 2018 23:36 |
Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol | AlimOğlu | Tasavvuf-Tarikat | 115 | 17 Kasım 2013 20:27 |
Şu Universteyi bilen varmı [yardımcı olsn!!] | tevhid_ | Soru Cevap Arşivi | 3 | 03 Temmuz 2013 16:37 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|