|
Konu Kimliği: Konu Sahibi frmnk,Açılış Tarihi: 22Haziran 2014 (17:39), Konuya Son Cevap : 23Haziran 2014 (15:39). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22Haziran 2014, 17:39 | Mesaj No:1 |
Merkez Bankası'nın maaşı caiz mi? Merkez Bankası'nın maaşı caiz mi? Allahın izniyle Merkez Bankasının açtığı mülakat sınavına başvurdum, cevap bekliyorum. Bir yandan alacağım maaşın içine faiz karışacak diye şüphelerim var, diğer yandan da düşünüyorum ki faizi alan devlet ben sadece memurluk yapacağım. Diğer devlet memurlarından bir farkım olmayacak diye düşünüyorum. BU konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Sizce maaşıma faiz karışır mı? | |
Konu Sahibi frmnk 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Merkez Bankası'nın maaşı caiz mi? | Soru Cevap Arşivi | GÖKCEN_AZRA | 16 | 10373 | 22Haziran 2014 17:39 |
22Haziran 2014, 18:34 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Merkez Bankası'nın maaşı caiz mi? |
22Haziran 2014, 18:46 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Merkez Bankası'nın maaşı caiz mi? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] şurdan bi bakın hocalarımız gelinceye kadar |
22Haziran 2014, 20:05 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Merkez Bankası'nın maaşı caiz mi? Alıntı:
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) | |
22Haziran 2014, 20:30 | Mesaj No:6 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Merkez Bankası'nın maaşı caiz mi? Alıntı:
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
22Haziran 2014, 21:16 | Mesaj No:7 |
Cevap: Merkez Bankası'nın maaşı caiz mi?
Ya tamam da ben çalışmasam birisi bu kurumda çalışacak. Neden Allahtan korkan biri çalışmasın. Niye devletin üst düzey bir kurumunu zalimlerin eline bırakayım. Belki oradan faizi kaldırmalarına vesile olurum diye düşünüyorum. Haksızmıyım
| |
22Haziran 2014, 21:20 | Mesaj No:8 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Merkez Bankası'nın maaşı caiz mi? Alıntı:
eyerki salihana niyetin varsa bankanın önünde dur millete bankaya girmeyin Allaha ayetleri içerde çiğneniyor diye faizle para çekenlere engel ol kardeşim.... Değiştirmek istiyorsan birseyler devlet bakanlığına yada başbakanlığa oynaman lazım,üçüncü ligte harcarlar seni...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
22Haziran 2014, 21:32 | Mesaj No:9 | |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Merkez Bankası'nın maaşı caiz mi? Alıntı:
Allahtan korkan kişinin zaten faiz üzerine kurulu bir yerde çalışmaması gerekir. Sizin mantığınızdan gidersek; Kumar oynatan iş yerinde de çalışmak gerekir Genelevlerde çalışmak gerekir Meyhanelerde çalışmak da gerekir. Çek-senet mafyasında da çalışmak gerekir. vs vs. O zaman durumun vehameti ne olur? tahmin edebiliyor musunuz? Allah'ın yasakladığı bir haram işinden hayır gelmez.Ne o çalışana ne de diğer Müslümanlara. Faiz üzerine kurulu bir sistemde çalışıp da faizi kaldırmaya vesile olmak gibi bir durum imkansızdır. Bırakın faiz müessesi zalimlerin, kafirlerin olsun. Zaten Müslüman eline geçerse bu kurumlar, kurumları değiştiremezler ama kendileri değişirler. Müslüman kalabilmeleri de zor olur. Bilmem anlatabildim mi? Sen bu işten gel vazgeç, hakkında hayırlısı için dua et. Allah sana hayırlı bir iş açar inş.
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) | |
22Haziran 2014, 21:51 | Mesaj No:10 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Merkez Bankası'nın maaşı caiz mi?
nerdeyse dünyanın merkezine oturmuş, DNA'sına işlemiş olan bu sitemin değiştirebilmeniz için dünyayı değiştirmeniz lazım. Bu korkunç düzen maalesef Müslümanların kimyasını da bozmuştur. Sizin iyi niyetinizi anlıyorum ama bu iyi niyet siz fark etmeseniz de şeytanın bir dürtüsüdür. Sizin iyi niyetinizi uygulamaya soyunan İslami faizsiz finans bankaları bile sırıtmaya başladı. gecikme bedeli kar payı vade farkı masraflar adı altında Faizin sadece adını değiştirmiştir. İrfan hocamızın tavsiyesini dinle uzak dur o bataklıktan. Bir süre sonra taşımış olduğunuz bu takdirlik iyi niyetiniz sizin DNA'nızı bozabilir.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |