|
Konu Kimliği: Konu Sahibi muallime,Açılış Tarihi: 15 Eylül 2014 (21:17), Konuya Son Cevap : 07 Mart 2021 (20:58). Konuya 47 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Eylül 2014, 22:46 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | Cevap: Hanımımı Sevemedim ALLAH razı olsun ..
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
17 Eylül 2014, 00:04 | Mesaj No:12 |
Cevap: Hanımımı Sevemedim
benim tavsiyem iyi bir evlilik danışmanı yada psikolog bulup bu konuyu gerekirse eşinizle de beraber giderek onlara danışın tecrübeli ve bilge bir gözle bakmak ayrı bizim gözümüz ayrı bence onlar size daha iyi Yok gösterecektir
| |
17 Eylül 2014, 00:25 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | Cevap: Hanımımı Sevemedim
Dua etmelisinki annene bakan bir eşin var o kadının sayesinde belki cenneti kazanırsın başka bir şey demeye gerek varmı acaba........
__________________ DÜNYA mü,minin (ahiretteki ebedi nimetlere göre)zindanı Kafirin de (ahiretteki azabına göre) cennetidir. hadis |
17 Eylül 2014, 03:50 | Mesaj No:14 |
Nefsine yenilme derim... Yalan Dünya'da kalıcı birşey yok... Rabbim seni , eşine annene ve oğluna bağışlasın.. Rabbim hakkında hayırlısını bu şekilde verdiyse bence onlara bağlı kal... Sevdiğin kız hakkında hayırlı olsaydı böyle bir evlilik yaşamazdin zaten..
| |
17 Eylül 2014, 10:03 | Mesaj No:15 |
Adam bilet alacakmış İstanbul'a... Gitmiş ve şartlarını sıralamaya başlamış: İstanbul olacak... Cam kenarı olacak... Şoför arkası olacak... Git gel bedava olacak... Şu olacak bu olacak... Bizim arkadaş da anlaşılan bütün güzel özellikleri bünyesinde toplayan birini arıyor. Yok öyle biri cancağızım... Dünyada öyle biri yok. Öyle birini ancak cennette bulursun. Aç kulağını iyi dinle de sana tavsiyem olsun: Senin aradığın vasıfta birisini ancak cennette bulursun. Yaşa hayatını Kur'an ve sünnete göre ki şefaat hakkın olsun. Sen razı ol kaderine ki, Allah senden razı olsun. Allah senden razı olunca da, Cennet sana farz olsun. Ondan sonra da gönlüne uygun huri siparişi yapmaya yüzün olsun. ali
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
17 Eylül 2014, 10:15 | Mesaj No:16 | ||||
Cevap: Hanımımı Sevemedim Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Duymadıysan duy kulağına küpe olsun: Helalin hesabı vardır, haramın azabı vardır. Öbür dünyada görürsün elbet. Duymadın mı böyle bir şey. Yoktur böyle bir ayet dersen eğer, varsa haberin Kur'andan aç da oku... Zil zal Suresi: ''Kim zerre kadar...'' Alıntı:
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |||||
17 Eylül 2014, 18:27 | Mesaj No:17 | |
| ||
17 Eylül 2014, 18:29 | Mesaj No:18 |
ali editör elinde demoklesin kılıcı ile güreşilmez.aykırı yazsam banlarsın.doğru yazsam kabul etmezsin.dilini kediler ısırsın emi. | |
17 Eylül 2014, 20:29 | Mesaj No:19 | |
Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme Seni sîgaya çeken bir Molla Kasım gelir Şimdi bizim de bir Molla Kasımımız mı oldu? Molla Kasım, biz size demoklesin kılıcını göstermedik. Sadece size ayna tuttuk. Cevabımızdan rahatsız olduysanız üslubunuzu düzeltin. Küfrü andıran konuşmalardan sakının...kimseye-söyleme000 Lütfen... Sizleri seviyoruz. Kedi dilini ısırsın demişsin yadüşünceli000... Ben de şey diyeyim: ''Ayağının küçük parmağını kapılara çarpasın.'' Böylelikle ödeşelim...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||