|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 18 Şubat 2009 (21:26), Konuya Son Cevap : 19 Şubat 2009 (15:25). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Şubat 2009, 09:47 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cvp: Bir Soru (Ebu Hureyye İle İlgili) Alıntı:
bizim şia ya veyahut modernistlere bu hususta verebileceğimiz bir şey yok..çünkü iman larının şartlarından biri de ebu hureyre veyahut başka biri ,bunları kabul etmemekten geçer!!! ravi hadis sünnet peygamber derken sıra kur ana da gelecektir elbet hattaboğlu kardeşim ben verdiğim yazılarımı kaynaklı veriyorumki ,itiraz var ise kaynakları çüretebiliyorsanız hadi siz buyrun benden bu kadar, bide imani konuları iyi anlamış gibisiniz bizim peygamberimiz veyahut kuran'a karşı bir saygısızlığımız olmaz hz aişe müminlerin annesidir kimse dil de uzatamaz eğer iş gerçekleri çıkarma adınaysa, beraber konuları takip edelim. hak ve batılı beraber bulalım buna da sözüm olmaz. Ama eğer benden ve yazdığım cevaplardan, rahatsız olan varsada söyleyin bende ona göre sade yazımı yazar hiç bir şeye karışmam. | |
19 Şubat 2009, 12:22 | Mesaj No:12 | |
10 Nisan 2008 | Cvp: Bir Soru (Ebu Hureyye İle İlgili) Alıntı:
| |
19 Şubat 2009, 12:54 | Mesaj No:13 |
Cvp: Bir Soru (Ebu Hureyye İle İlgili)
mevlüt kardeşim ebu hureyre ra hakkında kaynaklı nasıl bir şeyolabilir ? sizin kaynağını verdiğiniz bir-iki hadis..oysa ebu hureyre nin rivayet ettiği beşbin üçyüz küsür hadis! -- ben başlık sahibi nin de sahih i buhari hakkında çekimserliğe düşmesini anlatmak istediğim genel tema ya delil olarak koyuyorum.. "bir ehli sünnet in kafası nasıl karıştırılır" işte bu gibi meselelerle. hepinizin kalemine sağlık.. | |
19 Şubat 2009, 13:00 | Mesaj No:14 |
10 Nisan 2008 | Cvp: Bir Soru (Ebu Hureyye İle İlgili)
Kardeş ben ebu hureyreye laf demedimki o bir sahabe benim gözümde. sade kendi aramızda hakikatleri bulalım ve hak neyse ona göre hareket edelim. ALLAH'a emanet olun. |
19 Şubat 2009, 13:45 | Mesaj No:15 |
Cvp: Bir Soru (Ebu Hureyye İle İlgili)
eyvallah kardeşim.. güzel insansın vesselam.. allah doğruyu bulmayı nasib etsin..o na sahabedir dediğiniz anda diğerlerinden ayırırım sizi... o bir sahabedir doğrusu bizim ile varsa yanlışı allah a kalmıştır.o nu veya başka sahabeyi sevmemenin birtek nedeni olabilir ;peygamberi sevmeme.. | |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |