|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 27 Şubat 2014 (14:17), Konuya Son Cevap : 23 Şubat 2016 (14:36). Konuya 401 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:321 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Bilinmez hocam..surenizi bu hafta paylaşabilirsiniz bizimle...Tevhit kardeşten haber yok.. ![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:322 |
15 Kasım 2011 | ![]() kıymetli arkadaşlar,listemizin uygulanması konusunda sıkıntı yaşıyoruz .lütfen gurup üyeleri,üzerine düşen görevde daha hassas ve sorumlu davranırlarsa hep beraber daha verimli olan bir ders akışı işleriz...unuttum..bilmiyordum gibi mazeretler lütfen olmasın...ismini listeden sildirmek isteyen varsa,ben suremi işleyemeyeceğim diyen varsa önceden belirtsin lütfen....gereken hassasiyeti göstereceğinizi umuyorum..dua ile
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:323 |
15 Kasım 2011 | ![]() tevhid isimli arkadaşımız guruptan ayrıldı ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:324 |
Durumu: ![]() Medine No : 45598 Üyelik T.:
20 Ekim 2014 | ![]()
Mihriniz Abla uygun görürseniz süreleri tanıyalım gurubuna katılmak isterim. çünkü guruba dahil olmayanlar soruları cevaplayamıyor.
__________________ Bazen Sesini Duyurmak İçin Susmak Gerekir! |
![]() |
![]() | Mesaj No:325 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
çok seviniriz sizi aramızda görmekten ![]() listeye isminizi ekliyorum inşllah..dua ile...
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
![]() |
![]() | Mesaj No:326 |
15 Kasım 2011 | ![]() gülnihal yada yeni nickiyle gökçen azra arkadaşımız meal gurubundan ayrıldı ![]() yoğunluğunuu,işlerinizi yoluna koyduğunuzda her daim bekleriz ![]() ebeden rabbim razı olsun..dua ile ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:327 |
15 Kasım 2011 | ![]() listemizimizin son şeklini bir kaç güne kadar düzenlerim inşallah..küskün kardeşim sizin de isminizi ve surenizi aynı şekilde eklicem.. tatilden döner dönmez inşallah ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:328 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]() abla gülnihal ablanın suresini küskün kardeşimize verelim.ben ayarlamaları yapıyorum yaklaşık iki hafta sonra sıra kendisine gelecek o zamana akdar hazırlığını yapabilir zaten..ben eklemeleri yapıyorum
|
![]() |
![]() | Mesaj No:329 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]() listemizin son hali
|
![]() |
![]() | Mesaj No:330 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 20 Kişi okuyor. (0 Üye ve 20 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bunları Biliyor muydunuz Medineweb Üyeleri? İlginç Bilgiler | MERVE DEMİR | Bilgi Dağarcığı | 76 | 12 Aralık 2024 20:19 |
Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) | Medineweb | Komik Paylaşımlar | 153 | 21 Ağustos 2024 16:26 |
Medineweb Üyeleri Sorularla Esmâ'ları Tanıyor | Mihrinaz | Sorularla Esmaül Hüsna | 25 | 19 Mayıs 2020 15:30 |
Medineweb üyeleri umre yolcusu :)) | Medineweb | Forum Oyunları | 31 | 22 Şubat 2017 22:04 |
Medineweb Üyeleri Her Güne Bir Arapça Kelime.. | Mihrinaz | Genel Arapça | 211 | 09 Ocak 2017 16:38 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|