|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 27 Şubat 2014 (15:17), Konuya Son Cevap : 23 Şubat 2016 (15:36). Konuya 401 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Nisan 2014, 19:46 | Mesaj No:61 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) hocam bende naçizane fikrimi söylemek isterim..herkese açık olması tabiki hoş olabilir lakin biz bir gurup kurarak bir iradede ortaya koyduk diye düşünüyorum..gurup çalışması yaparken ilgili sureyi aynı titizlikle hazırlanıyoruz..herkese açık hale geldiğinde her bilen bildiğini cevaplayacak ve ,nasılsa cevaplayan çıkar havası oluşacak..buda hep kendi adıma düşünerek söylüyorum titiz bir çalışmayı ortadan kaldıracak.. ilk defa tefsir çalışması ve bu konuda sorular hazırlayıp,aynı titizlilikle cevaplamaya uğraşan birisi olarak söylüyorum..guruba katılmadaki tek sıkıntı nasıl soru hazırlarımsa önceki çalışmalrın buna çok güzel örnek olduğunu düşünüyorum..hepimizin herkesin yapabileceğini gösterdik aslında..Bu çalışma Kuranla aramıza koyduğumuz duvarları yıkmak adına çok önemli..ve bu davete icabet adı gurup olunca değişmemeli diye düşünüyorum.. keşke gurup olalım deyip irade ortaya koyduğumuzda herkes aynı katılımı gösterebilseydi sayımız her geçen gün artsaydı...ben böyle düşünüyorum...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Nisan 2014, 20:24 | Mesaj No:62 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
Sen de haklısın
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
08 Nisan 2014, 20:57 | Mesaj No:63 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
grup gruplaşmayı meydana getirir,gruplaşan gruplar diğerleride grup olarak görmeye başlar,anlayacagınız grup,grub sloganlar atılmaya başlar,sonra gruptaki arkadaşı savunmalar başlar sonra ayrımcılık olur,sonra dövüş olur,sonra giden olur,bazılarıda küser niye bizi guba almıyorlar diye münakaşa çıkar ,daha sonra kırgınlık olur grupdan birilerinin konu ve yazışa yorum yapılmaz ve uzar gider uzadıkça uzar sonra bir bakmışssınız ,gruplar fes edilir ))
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
08 Nisan 2014, 21:12 | Mesaj No:64 |
Durumu: Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bende grubun dışındakilerin cevap vermemesinden yanayım.bizde katılmamıştık önce cevap veremiyince katılmak zorunda kaldık..bence cevap vermek isteyenler gruba katılsınlar,güzel güzel sorularınıda hazırlayıp bu güzel çalışmadan hakkıyla yararlansınlar.tabi büyüklerim ne karar verirse itiraz etmem |
08 Nisan 2014, 22:35 | Mesaj No:65 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
Erkam Turabi kardeşim, iki hafta önce bende senin gibi bu formun özelliğini bilmeden cevap verdiğimde bunun kabul olmayacağını belirttiler. Ancak gruba üye olursam devam edecektim. Bu gruba memnuniyetle katıldım. Bugün seninde verdiğin cevapları görünce bir arkadaşımız daha bizlere katılıyor dedim. Fakat sizden olumlu hiç haber alamadık. Eğer herkese bu forum açık olursa şu anki heyecanı ben yaşayamam. Çünkü; en çabuk cevap vermek için yarışıyoruz. Bu heyecanda küçük bir grupla yaşanır. Birazcıkta bu formun bir özelliği olsun. Bizlerden sonra tekrar bu bölümde hiç yer almamış arkadaşlar bu görevi üstlenirler diye düşünüyorum. Elbette kararı editörlerimiz verecektir. Benim için bu uygulama çok doğru bir karar. Erkam Turabi kardeşim senide aramızda görmekten mutluluk duyarız, lütfen sende katıl. Benim de bu gruba katılmamda öncülük eden Mihrinaz'a teşekkür ediyorum. | |
09 Nisan 2014, 14:23 | Mesaj No:66 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
o kadar çok grup kelimesini kullanmışsınız ki her kelimeyi grup diye okuyorum artık öncelikle şunu belirteyim.tefsir grubu oluşturalım diye düşünüp konu açtığımda konuları soru cevap şeklinde açacağımız belli değildi grup oluştuktan sonra böyle bir çalışmanın daha faydalı olacağı düşüncesiyle soru cevap hazırladık..hayr üzere olunca grubun fesedilmeyeceğinden de eminim.tüm surelerimizi tamamlamadan çalışmamıza son verilmemesi temennim Rabbim yardımcımız olsun. bazıları küser bazıları bizi niye gruba almıyorlar diye münakaşa çıkar demişsiniz..kapımız her üyemize açık..gelmek isteyen olursa ekliyoruz zaten.sayı tamamlandı artık kimseyi almıyoruz diye bişey demedik.katılmak isteyen her üyeyi memnuniyetle ekliyoruz ve temennimizde daha çok katılımın olması umarım açıklayıcı olmuştur..size tekrar ve son defa soruyorum katılmak isterseniz ekleyelim isminizi | |
09 Nisan 2014, 14:23 | Mesaj No:67 |
04 Şubat 2011 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
ablalarım düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.biraz daha düşünecem bu konuyu sonra kararımızı açıklarım inş.
|
09 Nisan 2014, 19:06 | Mesaj No:68 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
Allah razı olsun böylede takip ederiz inşallah sizlerin çalışmalarından faydalanmak isteyenlerdenim..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
16 Nisan 2014, 18:26 | Mesaj No:69 |
Durumu: Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
medineweb pazartesi benmi başlıycam,sureme?
|
16 Nisan 2014, 18:32 | Mesaj No:70 |
04 Şubat 2011 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) |
Konuyu Toplam 21 Kişi okuyor. (0 Üye ve 21 Misafir) | |