|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 27 Şubat 2014 (15:17), Konuya Son Cevap : 23 Şubat 2016 (15:36). Konuya 401 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Nisan 2014, 18:32 | Mesaj No:71 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
bu arada soru cevaplara grup içerisinden devam inş. katılmak isteyen olursa her zaman ekleme yaparız..bilgilerinize
|
16 Nisan 2014, 19:24 | Mesaj No:72 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
katılmak isteyen elini taşın altına koyar ve kendi gücü nispetince bi uğraş sergilemek zorundadır.istenilen öyle zor bi işte değil . öyle beleşçilik olmaz. Burda kim nasıl soru hazırlamış veya ben ekserikli bi yarışta yok,yapabileceğini sadece ortaya koymak yeterlidir.. En azından her halukarda kendisi ile kuran arasındaki bi duvarı gücü nispetince yıkmış olur katılanlar.. Onun için katılımcılar cevaplasın,cevaplamak isteyenlerde türibinlerden sahaya inme zahmetini ve cesaretini göstersinler...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
16 Nisan 2014, 21:45 | Mesaj No:73 |
Durumu: Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) |
16 Nisan 2014, 21:48 | Mesaj No:74 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) amin inş. abla.tuba abla sorularını tamamlamışmı bilmiyorum ama 4 günümüz var daha biter muhtemelen..sınav haftanız biliyorum çok zordasınız.Allah yardımcınız olsun
|
16 Nisan 2014, 21:55 | Mesaj No:75 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
Abi özür dileyerek kac kelam edebilirmiyim...Sizin bu yorumunuza katılmıyorum,Amaç grup hazırlamasında öte bir şeyi atlatıyoruz,herkes neden müdahil olmasın ki sonuçta amaç insanlar bişilerden faydalnsın değil mi? İnsanların özgüvenine öyle ihtiyaç varki bir bebeğe kebab yediremessiniz neden ir yaratılış silsilesi vardır ,bunuda bununla kıyaslamak lazım bence olaya müdahil olmak için ilk önce katılım lazım köşeden bucadan,Konu açanlar gurp olabilir herkes kendi zamanında dediği konuyu alır lakin yorumlara herkesin iştirak etmesi demek herkesi araştırması demektir ve buda şu demektir arastırıken öğrenmesidir.ve araştırmaya bilmedende olsa insanları sevk etmek de öğreneceği ameli noktadaki güzel şeylerde hisse sahibi olmak demektir. Fikrimi beyan etmek istedim Af ola..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
16 Nisan 2014, 22:07 | Mesaj No:76 |
Durumu: Medine No : 13076 Üyelik T.:
22 Aralık 2010 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
çok güzel düsünülmüş tesekkürler katılan izleyen okuyan herkes için faideli olur insaALLAH bizde hiç kaçırmadan okuyucu olup faideneliriz ALLAHIM razı olsun
__________________ Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN.. |
16 Nisan 2014, 22:46 | Mesaj No:77 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri Tanıyor Meal Gurubuna Üyelik serbesttir. Yasaktır dersek malum halkımız yasakları çiğnemeye bayılırlar. Yasaktır diyelim mi acaba Dileyen kardeşimiz Baş editöre iletir guruba dahil olur. İşi duygusallığa alınganlığa aktarmaya gerek yoktur. Çalışmamıza katılmak isteyen herkes katılabilir. Katılmayanlar okumak faydalanmak ile iktifa eder. Guruba Üye olan kardeşlerimizin "Meal Gurubu yazısı" rütbesine işlenmiştir. Rütbeli olan(Başeditör,Editör,Kuran Kürsüsü gibi) üyelerimizin maalesef rütbeli olduklarından teknik olarak ikinci rütbe eklenemiyor. Yeni Katılacak kardeşlerimiz Baş Editörden "Meal Gurubu yazısını" rütbesine ekletebilir.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
16 Nisan 2014, 22:47 | Mesaj No:78 |
Durumu: Medine No : 20319 Üyelik T.:
18 Eylül 2012 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
bu üyeler ne yapıyor meal grubu üyeeleri. Siz mi yapıyorsunuz?
__________________ 💛💙 |
16 Nisan 2014, 23:05 | Mesaj No:79 | |
Durumu: Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
| |
Konuyu Toplam 19 Kişi okuyor. (0 Üye ve 19 Misafir) | |