|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 27 Şubat 2014 (15:17), Konuya Son Cevap : 23 Şubat 2016 (15:36). Konuya 401 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Nisan 2014, 23:15 | Mesaj No:81 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
Hayırlısı olsun Hacım ..yasaklar gereken yerde çiğnemek kural dışı değil,kuralları yerine koymaktır.. ve yasakçı zihneyete hayır
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
17 Nisan 2014, 00:52 | Mesaj No:84 |
Durumu: Medine No : 20781 Üyelik T.:
10 Ekim 2012 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
Konuya medineweb bakiyor yarin sabah burayi okuyup sizi listeye ekler
|
17 Nisan 2014, 07:31 | Mesaj No:86 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
Sayın erkam turabi,ne grubu burda grupçuluk hizipçilik holiganlığı yapılmadığı gibi,her kesin yararlanmasına açık bi çalışma yapılıyor. Kimsedende gücünün üstüne çıkmayı,yani BEBEKTEN KEBAB YEMEĞİ BEKLENMİYOR VE İSTENMİYORDA, Her kesin yaratılışında KURANI ANLAYABİLİRLİK İLKESİ var ve buna ulaşması için biraz zahmet edilsin,edilsinki bebeğin önüne kebab,yetişkinin önünede mama koyularak aç bırakılmasın.Yetişkin kişi bu kebab benim mamada bebeğin deme zamanı gelmedi mi bu yalancılara karşı... insanlara yıllarca kuranı anlayamassınız denilerek kuran ile aralarında oluşturulan duvarı elbette göstermek zor ama yıkmak kolay. Ayrıca benim yanlış düşündüğümü,düşünerek düşünme zahmeti göstermiş olmanız bile düşünmeye dair güzel ve canlı bi eylemdir,, Kuran ve pratiği olan Muhammed as dan örnek alarak ,Düşünüp öğüt almak isteyenlere Allah hidayet edip ayaklarını hidayette sabit kılsın..
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
17 Nisan 2014, 10:31 | Mesaj No:87 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Rütbeyi alabilmek için meal grubumuza dahil olmanız lazım. Şu anda hicr suresindeyiz mesela. O konudan bakarak yapabilirmisiniz diye bir bakın. Eğer katılacaksanız gruba listeye isminizi ekleyecez sıranıza göre size bir sure verecez ve sıranız geldiği zaman sizde diğer konularda olduğu gibi soru hazırlayacaksınız. Önce bu konuyu baştan okuyun sonra açılmış konulara bakın soru hazırlarım sorulan sorularada cevap veririm derseniz ekleyelim sizi |
17 Nisan 2014, 15:48 | Mesaj No:89 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
Sayın Abdülmelik hocam ve Medineweb hocam, kendi adıma sizlere duygularımı belirtmek istedim. Bu onur verici rütbeyi ( meal grubu üyesi) bana da layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Bütün Medineweb ailesine sesleniyorum; Kur'an kursu öüreticileri için, Din ve Ahlak dresi öğretmenleri için, İmamlar ve müezzinler için, İlahiyatta okuyup, kendine İslamiyetin doğrultusunda bir yol çizmek için, gelecek nesillere İslamiyeti tam anlamıyla öğretip, uygulatmak için, Kur'an kursunda tefsir derslerine gidemiyen hiç zamanım yok diyenler için . İşte Rabbim sizlerin yanınıza kadar ilmini ulaştırıyor. Diğer bir güzelliğide bu gurur verici rütbeye dileğen herkesin sahip olması. Dinimizi en güzel şekliyle öğrenmekte cihaddır. Sizler de Allahü Teala'nın yolunda cihad etmek istemez misiniz? Haydi buyrun tefsir derslerine üye olup katılmaya. Bütün hocalarıma bu güzellikleri bizlere yaşattıkları için Allahü Teala razı olsun, Rabbim bu yolda onlara selamet versin. Allah'ın selamı üzerinize olsun. |
17 Nisan 2014, 18:03 | Mesaj No:90 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
Hayırlısı ..... Bizede düşen selametlik dilemektir..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
Konuyu Toplam 100 Kişi okuyor. (0 Üye ve 100 Misafir) | |