|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 26 Mayıs 2014 (06:48), Konuya Son Cevap : 11 Mart 2016 (07:15). Konuya 118 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Mayıs 2014, 01:36 | Mesaj No:71 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım Alıntı:
Ayet (73) '' Hepsini emrimizle yol göstern önderler yaptık ve kendilerine hayırlar işlemeyi, namaz kılmayı ve zekat vermeyi vahyettik. Onların hepsi bize kulluk eden kimselerdi'' Burada soruda bir problem var '' insanların özellikleri hangisidir'' diye sorulacaktı zannedersem. Fakat nettinde bir problem olduğunu bildirdin. İnşallah en kısa zamanda giderilir. Şu gerçek ki bugün benim de netde gidip geliyor. uzgn | |
30 Mayıs 2014, 06:50 | Mesaj No:72 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım Alıntı:
Mihrinaz Hocam , özveriyle bizlere fazlasıyla yetişiyorsun Özür dilenecek hiç bir şey yok ortada her şey çok güzel ve muntazam bir şekilde ilerliyor Sen bizlere hakkını helal et , telaşının yanında sorumluluğunu aksatmadan yürütüyorsun Rabbim işlerini kolaylaştırsın. | |
30 Mayıs 2014, 15:26 | Mesaj No:73 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım
[QUOTE=nurşen35;336839] Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
30 Mayıs 2014, 15:36 | Mesaj No:74 |
15 Kasım 2011 | Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım Nurşen maşallah barekallah arkadaşım..hepsi doğru hadi devam edelim inşallah...komşumun şifresini alıp çözdüm işi... sorumluluk alınca ,her türlü yüzsüzlüğü göze alıyor insan eğer olmasaydı elimde Kuran ve notlarımla,hiç gitmediğim internet kafeye gidecektim yani.. dolmuşla gitmekte bonusu olacaktı..ama yapacaktım yani..madem bir guruba katıldık , sınırları şartları sonuna kadar zorlamadan ,napayım olmuyor demek yok ..neyse sorun yok yani arkadaşım..bu günde bol sorulu bir gün olsun inşallah...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
30 Mayıs 2014, 16:02 | Mesaj No:75 |
15 Kasım 2011 | Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım 66.O gün geldiğinde,kıyamet günü.göklerin alacağı şekil nasıl tasvir ediliyor.ayeti yazınız a.yenilmiş ekin gibi b.gökyüzü tavam olcak c.kitabın sayfalarının dürülmesi gibi d.herkesin başını döndürecek 67.Haberiniz olsun ki siz ve Allah'ın dışında taptıklarınız.....................olacaksınız...ay eti tamalayınız .ayet numarasını yazınız a.cehenneme ateş b.cehenneme kütük(yakıt) c.şeytana arkadaş d.cehenneme su 68.Hangisi ''sabırlı kullardandı''diye bahsedilen peygamberlerden değildir.ayeti yazınız a.yusuf a.s b.İsmail a.s c.zülkifl a.s d.İdris a.s 69. *cehennemden uzak tutlmuşlardır *cehennemin uğultusunu duymazlar *onları büyük korku bile üzmez *gönüllerinin dilediği kadar orada kalırlar verilen bilgiler kimlere aittir...ayetleri yazınız a.cehenneme yakıt olacak olanlar b.kendilerine Allahtan bir güzellik verilenler c.yetim sevindirenler d.derslere sürekli katılım yapanlar(İNŞLLAh) 70.Cehennemden uzak tutulanları melekler nasıl karşılrlar...ayetiyazınız a.İşte bu size vaad edilmiş olan mutlu gününüzdür b.selam ile girin c.hala boyun eğip teslim olmuyormusunuz d.şüphesiz Allah herşeyi görür bilir
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
30 Mayıs 2014, 16:19 | Mesaj No:76 |
15 Kasım 2011 | Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım kıymetli grup arkadaşlarım nerelerdesiniz....şükrediyorumHER HALÜKARDA BİZİ BENİ YANLIZ BIRAKMAYAN Bİ Nurşen var diye....Fecr hocamda hiç yalnız bırakmazdı....ama diğerlerine az biraz sitemim varyani...ilk gün uğradınız sonrasında yoksunuz.nerelerdesiniz ...nurşenle başladım..nurşenle sureyi bitiriyorum.. konuyu işleyişimmi sarmadı acaba sizidüşünceli000...daha fazla yazmayayım neyse...sorularıma devem edeyim bari....canınız sağolsun
30 Mayıs 2014, 16:42 | Mesaj No:77 | |
Durumu: Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım Alıntı:
| |
30 Mayıs 2014, 16:47 | Mesaj No:78 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım
66.O gün geldiğinde,kıyamet günü.göklerin alacağı şekil nasıl tasvir ediliyor.ayeti yazınız a.yenilmiş ekin gibi b.gökyüzü tavam olcak c.kitabın sayfalarının dürülmesi gibi d.herkesin başını döndürecek 104. (Düşün o) günü ki, yazılı kâğıtların tomarını dürer gibi göğü toplayıp düreriz. Tıpkı ilk yaratmaya başladığımız gibi onu tekrar o hale getiririz. (Bu,) üzerimize aldığımız bir vaad oldu. Biz, (vâdettiğimizi) yaparız. 67.Haberiniz olsun ki siz ve Allah'ın dışında taptıklarınız.....................olacaksınız...ay eti tamalayınız .ayet numarasını yazınız a.cehenneme ateş b.cehenneme kütük(yakıt) c.şeytana arkadaş d.cehenneme su 98. Siz ve Allah'ın dışında taptığınız şeyler cehennem yakıtısınız. Siz oraya gireceksiniz. 68.Hangisi ''sabırlı kullardandı''diye bahsedilen peygamberlerden değildir.ayeti yazınız a.yusuf a.s b.İsmail a.s c.zülkifl a.s d.İdris a.s 85. İsmail'i, İdris'i ve Zülkifi de (yâdet). Hepsi de sabreden kimselerdendi. 69. *cehennemden uzak tutlmuşlardır *cehennemin uğultusunu duymazlar *onları büyük korku bile üzmez *gönüllerinin dilediği kadar orada kalırlar verilen bilgiler kimlere aittir...ayetleri yazınız a.cehenneme yakıt olacak olanlar b.kendilerine Allahtan bir güzellik verilenler c.yetim sevindirenler d.derslere sürekli katılım yapanlar(İNŞLLAh) 101. Tarafımızdan kendilerine güzel âkıbet takdir edilmiş olanlara gelince, işte bunlar cehennemden uzak tutulurlar. 102. Bunlar onun uğultusunu duymazlar; gönüllerinin dilediği nimetler içinde ebedî kalırlar. 70.Cehennemden uzak tutulanları melekler nasıl karşılrlar...ayetiyazınız a.İşte bu size vaad edilmiş olan mutlu gününüzdür b.selam ile girin c.hala boyun eğip teslim olmuyormusunuz d.şüphesiz Allah herşeyi görür bilir 103. En büyük dehşet dahi onları tasalandırmaz. Melekler kendilerini şöyle karşılar: İşte bu size vâdedilmiş olan (mutlu) gününüzdür. |
30 Mayıs 2014, 16:47 | Mesaj No:79 |
15 Kasım 2011 | Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım azranur hepsi doğru doğru olmasından geçtim..artık gelmenize seviniyorum yaaaa
30 Mayıs 2014, 16:48 | Mesaj No:80 | |
Durumu: Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | Cevap: ENBİYA Suresini Sorularla Tanıyalım Alıntı:
güzel sorulların içinde | |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |