|
Konu Kimliği: Konu Sahibi bilinmez,Açılış Tarihi: 24 Kasım 2014 (19:17), Konuya Son Cevap : 05 Nisan 2016 (18:11). Konuya 28 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Kasım 2014, 21:37 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: KAF SÜRESİNi SORULARLA TAIYALIM...
SORU 16..]Hesap günnünde cehenneme DOLDUN MU,sorusuna cehennem ne cevap verecektir. a]Evet b]Taştı bile c] daha varmı d]üçte ikisi boş halen SORU 17]..Cenet kimlere yaklaştırılır.. a]Takva sahiplerine b] cezasını çekenlere c]herkese d hiçbiri SORU 18]..gekler ,yer ve bunun arasındakiler ne kadar sürede yaratılmıştır. a] bir hafta b]bir ay c]bir yıl d]altı gün
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
27 Kasım 2014, 21:43 | Mesaj No:12 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: KAF SÜRESİNi SORULARLA TAIYALIM...
SORU 16..]Hesap günnünde cehenneme DOLDUN MU,sorusuna cehennem ne cevap verecektir. a]Evet b]Taştı bile c] daha varmı d]üçte ikisi boş halen 30- O gün cehenneme: "Doldun mu?" deriz. "Daha yok mu?" der. SORU 17]..Cenet kimlere yaklaştırılır.. a]Takva sahiplerine b] cezasını çekenlere c]herkese d hiçbiri 31- Cennet Allah'a karşı gelmekten sakınanlara yaklaştırılır, zaten uzak değildir. SORU 18]..gekler ,yer ve bunun arasındakiler ne kadar sürede yaratılmıştır. a] bir hafta b]bir ay c]bir yıl d]altı gün 38- Andolsun Biz, gökleri, yeri ve ikisi arasında bulunanları altı günde yarattık. Bize hiçbir yorgunluk dokunmadı.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
27 Kasım 2014, 22:12 | Mesaj No:13 | |
27Haziran 2011 | Cevap: KAF SÜRESİNi SORULARLA TAIYALIM... Alıntı:
CEVAPLAR DOĞRU
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
27 Kasım 2014, 23:14 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: KAF SÜRESİNi SORULARLA TAIYALIM...
Bilinmez Hocam derslerinize katılmayı çok istiyorum, fakat bu hafta sınavlar dolayısıyla çok yoğun geçiyor. Siteye her giriş yaptığımda bu sefer ben cevap vereceğim diyorum ama benden önce hızlı cevap veren mihrinaz hocamın hızına daha yetişemedim. Bilgilerinizden faydalanıyoruz |
28 Kasım 2014, 19:35 | Mesaj No:15 |
Beenimde vize sınavlarıma denk geldi,gerçi bi hafta öceden bitirmiştimde ,yinede bi sınavımızı iptal ettiler tekrar decez..ayrıca finallerde geldi,hayırlısı artık...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
28 Kasım 2014, 19:50 | Mesaj No:16 |
SORU..19 ] Peygambere sabretmesini ve bu sabırını nasıl ve ne yaparak devam etmesini anlatan ayet hangisidir... a]sabredip,bi köşede Allah tan yardımı beklemesini b]sabredip ,bi yandanda cihad etmeyi c]Onların dediklerine sabret. Güneşin doğuşundan önce de, batışından önce de Rabbini hamd ile tesbih et. Gecenin bir bölümünde ve secdelerin ardından da O'nu tesbih et. d]sabredip,güneşin batışını ve doğuşunu seyret SORU..20] Hesap gününde bazı insanların Allah ın huzurunda tartışıp,çekişeceklere,Allah nasıl davranacaktır.. a]merhametle b]yüzlerine bakmayacaktır c]Huzurumda çekişmeyin! diyecektir d]hiçbiri.
28 Kasım 2014, 19:51 | Mesaj No:17 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: KAF SÜRESİNi SORULARLA TAIYALIM... Alıntı:
ve sorularınızı beklemekteyim hocam
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
28 Kasım 2014, 19:51 | Mesaj No:18 | |
cevaplar doğru
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
28 Kasım 2014, 19:51 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: KAF SÜRESİNi SORULARLA TAIYALIM... |
28 Kasım 2014, 19:55 | Mesaj No:20 | |
pek soru kalmadı 2 tane daha paylaştım...
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |