|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 18 Nisan 2014 (21:24), Konuya Son Cevap : 15 Ağustos 2017 (15:32). Konuya 37 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Nisan 2014, 21:24 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | hiçliğini bil,,,, hiçliğini bil,,,, hiçliğini bil,,, hiçliğinle var Yaratanın huzuruna kalbden gelen huşuyla,, benlikten kurtul firavunlaşmadan Rabbine teslim ol,,, hiçliğini bil,,,, her gün uyanabiliyorsun her güne,, Rabbin izin etmese varamazsın ki tek bir adım bile öteye,, O Kayyum herşeyi ayakta tutabilen,,, gör bak neler yaratmış Yaratan,,, tefekkür et bıkmadan usanmadan,,, hiçliğini bil,,,, ve,,,, ALLAHu ekber diyerek dünyanın altadıcı işlerini bırakarak arkana dön Rahim olan Rabbine,,, kıyama dur tek Rabbine ruku et eğ başını vur secdeye,,, secde et seni var edene hakkıyla,,, günahlarn için af dile cünki O Tevvab en cok tövbeleri kabul edendir,,, O Afuvdur en cok kullarını affedendir,bağışlayandır,,, hiçliğini bil,, kendine göre değil Rabbinin sana emretdiklerine göre yaşa,, er veya geç nasıl olsa ölüm gelecek başa,,,, Ahde-vefa,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
İncelik herkesin harcı değil | Sükutu-Ezber | Medine-web | 1 | 16 | 21 Kasım 2024 14:07 |
Günahı yüze vurmak kolay | Serbest Kürsü | Medine-web | 1 | 28 | 20 Kasım 2024 18:23 |
Suriyeli sanmıştım | Serbest Kürsü | Kara Kartal | 2 | 46 | 17 Kasım 2024 16:04 |
Uyanmak zorundayız! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 42 | 13 Kasım 2024 00:36 |
Tanımını başkalarının gözünde arama | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 39 | 13 Kasım 2024 00:09 |
18 Nisan 2014, 21:59 | Mesaj No:2 |
Cevap: hiçliğini bil,,,,
inşallah ahde_vefa inşallah her şey künde gizli. O'nun kün emri ile inşallah hiçliğe eyvallah...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
18 Nisan 2014, 22:08 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: hiçliğini bil,,,,
Yüreğine sağlık abla.
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
18 Nisan 2014, 22:17 | Mesaj No:4 |
08 Nisan 2014 | Cevap: hiçliğini bil,,,,
seninde abi her daim,,, ve bütün üyelerin,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
19 Nisan 2014, 14:41 | Mesaj No:5 |
08 Nisan 2014 | Cevap: hiçliğini bil,,,, var oluş nedenini bil,,,, ibret al yarattığı her mahlukattan ona göre yaşa seni neden yaratmış Yaradan,,, ''BEN İNSANLARI VE CİNLERİ BANA İBADET ETSİNLER DİYE YARATTIM..ZARİYAT 56 aç oku bak sana Kur'an ne diyor,,, istemez misin Rabbin sana RAŞİT adıyla her daim sana yol göstersin,doğru yol nedir bildirsin,,, bak işte her daim Rabbin senle konuşuyor seni kaale alıp her an muhattap oluyor,,, O senin hiç bir şeyine hiç bir eylemine muhtaç değil,,, sen,, sen ise Es-Samed'in herşeyine muhtaçsın,,, seni yer yüzüne halife etmış hiçliğini bil,,, hiçliğini bilerek,,, kalk uyan gaflet uykusundan,,, ve...''SECDE ET YAKLAŞ alak 19,,,,
19 Nisan 2014, 16:32 | Mesaj No:6 | |
Durumu: Medine No : 20319 Üyelik T.:
18 Eylül 2012 | Cevap: hiçliğini bil,,,, Alıntı:
__________________ 💛💙 | |
19 Nisan 2014, 21:53 | Mesaj No:7 |
amin sizdende Rabbim razı gelsin inşaAllah gün ışığı,,
26 Nisan 2014, 18:49 | Mesaj No:8 |
hiçliğini bil,,, bak dünyaya bir gün görmeyecek gözlerin saltanadın sürmeyecek nereye tutunacaksın varmayacak ellerin sonun başlangıcı olacak dünyada nasıl yaşatıysan öyle olacak ahiretin,,, Bugün 21:45:45 » acizliğini bil,,,**** Rabbinin karşısında,,, varlığının sebebini bil neden gelmişsin dünya'ya,,, ne heves ne eğlenmeye ne ne gününü gün etmeye,, tek kulluk et Rabbini yücelt büyüklüğünü anla sevgini katarak ibadetlerini yap,, acizliğini göre göre koş var bir an önce seni yokken var edene,,, biliyorsun,,anlıyorsun ki,, Rabbin seni yeryüzüne halife etmış değer vermiş,,, aklının alamayacağı kadar bütün niğmetleri önüne sermiş,,, bırak inadı ibadetlerini tastamam etmeye gayret etki gururuna yol verme sakın,, bak bir etrafına varmı senden sana Rabbinden başkası yakın,, eğ başını Rabbine karşı buyur de hazırım bütün emirlerini dinlemeye Kur'anı okuyup anlayıp hayatına yön ver Rabbinin kuralınca ya insan secim senin,, ya rızasına tabii olursun yada rahmet deryasından bir damla su içmeden kovulursun,,,
02 Mayıs 2014, 15:15 | Mesaj No:9 |
08 Nisan 2014 | Cevap: hiçliğini bil,,,, hiçliğini bil,,, bak sararıp düşen yaprağa,, sende bir gün solacaksin yaprak misali karışacaksın toprağa,,,, emelin değil amelin peşinde ol insanoğlu,, fayda vermeyen emellerinden vazgeç,,, günahlarını-sevaplarını iyi ölc Rabbinin huzuruna gideceğin anı düşün,,, yalvarmalar boşa olacak artık kabul görmeyecek geri dönmek isteyişin,,, kaç günün kaldı ki hergün ölüme gider yolun,, imanla doldurmaya gayret et kısacık hayatını,,, sonra iş işten gecer ,,,Rabbinin katından merhametinden mahrum kalıp dergahından kovulursun,,,,,
03 Mayıs 2014, 23:48 | Mesaj No:10 |
08 Nisan 2014 | Cevap: hiçliğini bil,,,, vakit gece vakit yatsı,,, aydınlık geceye bıraktı yüzünü,,, geceyi aydınlatmak senin elinde,,, ibadetlerinle,yönelişinle,zikrinle,huşu içinde olmaktır geceyi yaşamak,, gündüzden bile aydın olur yaşayabilene gecedeki rahmeti gönül gözüyle görebilene,, haydi durma kıl yatsı namazını ey her şeyiyle eksik olan kul,, var git Rabbinin karşısına hiçliğini bilerek,, ben geldim de mahsun bir ifadeyle,, kabul et beni de O Rahman-Rahim olan Tevvaba,, gözünden aksın hüzün seli samimice,,, kendinden başkasını kandıramazsın ki sahte olsan,, zaten seni kim kabul eder ki her halinle O'ndan başka,, hadi dur bir an önce kıyama sevginle hüzünlü gönlünle sade yalın bir edayla,, benliğini sakın takınmadan var git huzuru dergahına,, hüznün hasretini olsun,, hüznün vuslatın olsun,, kavuşdukça özlemiyle dol,,, bitmez tükenmez şükür et büyüklüğünçe ve sözlerin olsun övgüyle yaklaş el-Vedude bıkmadan git O'na geri dönme-kapısından ayrılma,, yapış zincir misali ekle gönlüne ayet ayet sözlerini gönlünle-dilinle yaşayışınla kendini ispat et,, bak de Rabbim Senin sevgine layık olmaya geldim ,,, şükrümü artırmaya geldim,, bana hediye ettiğin namazımı yad etmeye geldim,, ac ellerini yalvar yalvar sessizce haddini aşmadan ,, hiçliğinin farkında olarak,, yokken var olan kul ispat et kendini hayatına Rabbin rızasını katarak,,, haydi kıyama hakkınca Bismillahirrahmanirrahim Allahu Ekber,, ben geldim Rabbim eksiğimle,,,, kabul et beni Sana yönelişimle,,, Rabbim Kuddus olan Sen,,ben ben acizane,,