|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 30 Temmuz 2017 (01:51), Konuya Son Cevap : 30 Temmuz 2017 (20:24). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Temmuz 2017, 01:51 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Alemiz vesselam:) Alemiz vesselam:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] not,,)) şahsi yada kişisel hiç bir sorunum yok kimseyle,denk geldiğim ve tek kendimi değil genel demeye çalıştım,birde aZ espri olsun dedim,,:-) okuduğumuz şeyleri beğeniriz ister sosyal medya da ister forumlarda beğenmek için beğenmek değil bizde ki haraketler beğenilmek içinde değil, kimisi çabucak beğeniyor anam hangi ara okuyorsun bütün yazıları bir kaç saniyeye nasıl sığdırıyorsun okumaları bana da öğret biliyorum okumuyorsun çaktırmıyorum ama aldırmıyorum burası bana,,:-) alemiz vesselam bazen unutuyor insan yanlış anlama sosyal medya arkadaşım bilerek değil,,,:-) neden mi... o kadar çok kalabalıklaştık ki,ara da kaynıyorsun ,kuru gürültü kalabalıktan sana denk gelemiyorum, bazen beğendim diye hemen beğenme deli ediyorsun ne kadar yalnız oluşumuz dikkatimi çekmiyor değil, o kalabalıklar bir beğenmeden öteye gitmiyor o anlık varsın işte sorsan kim kimi hatırlıyor nasılsın diye soruyor hiççç kimse mi,arada vefalılar çıkıyor ha kimisi de beğenilmek için doldurur sayfasını ya gönül sayfası ne kadar öz ve samimi cümlelerle dostum dediklerin sözleri var orada ya da yanıbaşında kaç kişi yerinde duruyor bir gözden geçirsene beğenilme egosunda boğulan şahıs bir boğulma var doğru... bazen bir kibir benliğinde bazen beğenilmiş egosunda bazen çok kalabalıklaşmış farkında değil ama çok yalnızlaşmışlığın da ne zaman açacaksın gözünü ah insan var zannettiğin yokluklarında,,,, |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Suriyeli sanmıştım | Serbest Kürsü | Kara Kartal | 2 | 30 | 17 Kasım 2024 16:04 |
Uyanmak zorundayız! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 31 | 13 Kasım 2024 00:36 |
Tanımını başkalarının gözünde arama | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 30 | 13 Kasım 2024 00:09 |
Bazı şeylerin içimizde Tutsak | Kur'ân-ı Kerim Genel | Vasat | 11 | 311 | 02 Kasım 2024 14:07 |
"Gençlik elden gidiyor" sloganı. | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 209 | 27 Şubat 2024 11:02 |
30 Temmuz 2017, 02:30 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Sükutu-Ezber Sayın yazarımız inanın okuyarak beğeni verdim.. O kediciğin elindeki tesbihle Eyvallah demesi çok hoşdu. Eyvallah Ne Güzel Bir Sözdür Bazen Bir Kabulleniş Bazen Boşveriş Bazen de Yol veriş Sanal alemde yaşanılanları net bir üslupla anlatmışsınız emeğinize sağlık.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
30 Temmuz 2017, 02:34 | Mesaj No:3 | |
08 Nisan 2014 | Alıntı:
az hoşluk olsun dedim birazcık yoksa hiç bir sorun yok birazda tiye aldım,,,mübarek editim,,,:-) | |
30 Temmuz 2017, 02:41 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Alıntı:
Bu hoşluğu devam ettirirseniz memnun oluruz, :klp::klp::klp: Gerçekleri espri ile anlatmanız mükemmeldi..ga/li/p
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
30 Temmuz 2017, 14:50 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Kedicikten korkup hemencecik beğendimga/li/p
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
30 Temmuz 2017, 16:07 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
sorsan kim kimi hatırlıyor nasılsın diye soruyor hiççç kimse mi,arada vefalılar çıkıyor Haklısın canom..vefalı lardan oluruz inşaAllah.. Güzel yazın için teşekkürler canom.. Tebessüm ettirdin..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
30 Temmuz 2017, 16:26 | Mesaj No:7 |
08 Nisan 2014 | yani böyle olun,,,:-)))) şaka bii yana azda hoşluk olsun arada bir,,, ettirtiysem ne güzel,,iyi ettim o zaman mübarek,,her zaman inşallah hayırlı,güzel yazılar,,, |
30 Temmuz 2017, 18:17 | Mesaj No:8 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Alemiz hakkaten.Aynende belirttiğin gibi oluyor bazı durumlarda Sosyal aglar da ziyadesiyle oluyor iste.. Alem.hallerimize katkıda bulunayim samimice; Mesela bir gurup yöneticisisiyseniz; yapacak bisey yok arkadaş listesini kalabalık tutup, temkinli davranmakta fayda var, bayanlar müteşwkkil tabiki, gunlük begeni saati olusturmak napayim acı sosyal.medya gerçekleri.. Yahu herseyin karşilikli beğeni olduğu yalan riyakar bir alan..Beğenirsen begenirim..Kendim ićin birsey yapiyorsam ne olayim Ama dedigin gibi ozellikle takip ettiğim yazarlar kalemi kuvvetli paylasimcılarada Allah razi olsun kabilinden begeniler yolluyoruz.. Bu arada medineweb facebook twitter instagramda face guruplarimiza katilmayı, begeniler yapmayı, yorumlarinizla.desteklemeyi unutmayin.. Alemim vesselam Şahane bir hiciv emeğine sağlıkga/li/p
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
30 Temmuz 2017, 20:24 | Mesaj No:9 | |
08 Nisan 2014 | Alıntı:
bende güzel görüşlerin teşekkürler ederim sayın yöneticim,,:-) | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |