|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 18 Nisan 2014 (22:27), Konuya Son Cevap : 08 Ocak 2019 (00:30). Konuya 32 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Nisan 2014, 22:27 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | ''Var mısın,,''Arkadaş,,, ''Var mısın,,''Arkadaş,,, var mısın arkadaş,,,, herşeyi Rabbimiz için yapmaya,her yönümüz Rabbimizin rızası olsun,her kelimemiz her sözümüz O'nun sözleriyle sevdiği kullar gibi arkadaşlık devam etsin. hani Efendimiz diyorya birbirinizi Allah için sevmedikce iman etmezsiniz iman etmedıkce birbiriniz sevemezsiniz, bu bize öncelik olsun,, aramıza nifak girmesin cek bir saygı ile euzu besmele hadi şeytanı idele öteye,,,, riya bize yakın olmasın şeytan bize tuzak kurmasın,,, nefsi müdafaya asla gerek kalmasın nefsimiz Alla'ın bizden istediği gibi olsun,,, aramıza karanlığın gölgesi olmasın ,,güneş gibi vursun bize arkadaşlığın aydınlığı ne sen bana art niyyetli ol nede ben sana,,,, olduğumuz gibi olalım dup duru,Rabbimizin bizden ne istediğini her an rızasını gözetip birbirimizi Allah için ikaz edip ve O'nun için vazgecelim şeytanın oyunlardından,,,,,birbirimizede oyun oynamayalım,oyunlar oyuncuların olsun.kirlenmesin insancıl oyunlarla,samimice kalmalı arkadaşlık demi? arkadaş bana Rabbimizden, Kur'andan Efendimiz Hz.Muhammed'en, hz. İbrahimden,hz.Meryemden,dileğin peygamberden başla hatta sahabelerin yaşanmış örneklerini acize vurgula,,, Onlar bizden öte biz takip edelim yaşayalım onları sözle değil gönülden,, biliyor musun arkadaş,, yoruldum dünyası sözlerden,elemlerinden,art niyyetlilerden,,, müslümanların Kur'ani-sünneti örnek almayan batılcı düşüncelerinden nifaklarından ,benliklerinden,özlerimizi yitirmelerinden,,, var mısın arkadaş,, Rabbimiz için terket ve O'nun için it beni kenara unut hatta.,,,, hadi düşüncelerimi değiştir hep bana ahireti Rabbimizi hatırlatan insan ol,ve kal öylece bende öyle,,,,*
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
İncelik herkesin harcı değil | Sükutu-Ezber | Medine-web | 1 | 16 | 21 Kasım 2024 14:07 |
Günahı yüze vurmak kolay | Serbest Kürsü | Medine-web | 1 | 28 | 20 Kasım 2024 18:23 |
Suriyeli sanmıştım | Serbest Kürsü | Kara Kartal | 2 | 46 | 17 Kasım 2024 16:04 |
Uyanmak zorundayız! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 42 | 13 Kasım 2024 00:36 |
Tanımını başkalarının gözünde arama | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 39 | 13 Kasım 2024 00:09 |
18 Nisan 2014, 22:36 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: ''Var mısın,,''Arkadaş,,,
Allah razı olsun Abla emeğine sağlık...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
18 Nisan 2014, 23:20 | Mesaj No:3 |
08 Nisan 2014 | Cevap: ''Var mısın,,''Arkadaş,,, var mısın arkadaş,,,, herşeyi Rabbimiz için yapmaya,her yönümüz Rabbimizin rızası olsun,her kelimemiz her sözümüz O'nun sözleriyle sevdiği kullar gibi arkadaşlık devam etsin. hani Efendimiz diyorya birbirinizi Allah için sevmedikce iman etmezsiniz iman etmedıkce birbiriniz sevemezsiniz, bu bize öncelik olsun,, aramıza nifak girmesin cek bir saygı ile euzu besmele hadi şeytanı idele öteye,,,, riya bize yakın olmasın şeytan bize tuzak kurmasın,,, nefsi müdafaya asla gerek kalmasın nefsimiz Alla'ın bizden istediği gibi olsun,,, aramıza karanlığın gölgesi olmasın ,,güneş gibi vursun bize arkadaşlığın aydınlığı ne sen bana art niyyetli ol nede ben sana,,,, olduğumuz gibi olalım dup duru,Rabbimizin bizden ne istediğini her an rızasını gözetip birbirimizi Allah için ikaz edip ve O'nun için vazgecelim şeytanın oyunlardından,,,,,birbirimizede oyun oynamayalım,oyunlar oyuncuların olsun.kirlenmesin insancıl oyunlarla,samimice kalmalı arkadaşlık demi? arkadaş bana Rabbimizden, Kur'andan Efendimiz Hz.Muhammed'en, hz. İbrahimden,hz.Meryemden,dileğin peygamberden başla hatta sahabelerin yaşanmış örneklerini acize vurgula,,, Onlar bizden öte biz takip edelim yaşayalım onları sözle değil gönülden,, biliyor musun arkadaş,, yoruldum dünyası sözlerden,elemlerinden,artniyyetlilerden,,, müslümanların Kur'ani-sünneti örnek almayan batılcı düşüncelerinden nifaklarından ,benliklerinden,özlerimizi yitirmelerinden,,, var mısın arkadaş,, Rabbimiz için terket ve O'nun için it beni kenara unut hatta.,,,, hadi düşüncelerimi değiştir hep bana ahireti Rabbimizi hatırlatan insan ol,ve kal öylece bende öyle,,, ahde-vefa
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
18 Nisan 2014, 23:21 | Mesaj No:4 |
08 Nisan 2014 | Cevap: ''Var mısın,,''Arkadaş,,, amin ecmain inşaAllah abi,,sendende Rabbim razı gelsin ,,
19 Nisan 2014, 14:47 | Mesaj No:5 |
08 Nisan 2014 | Cevap: ''Var mısın,,''Arkadaş,,, arkadaş,, kardeşliği anlat bana,, sırdımdan vurmasın,sırrımı toprağa tek götürsün aman sakin kimseye deme dememeliyim ona karşımda değil yanımda olandan olsun,, her derdimi demeden gözlerimden anlasın,,,, sözlerimden değil ben anlatsam ne değeri olurki,, mesela duyarlı olsun insanlara karşı bencilce olmasın,,, hep kendini düşünmesin,, Müslümanların nasıl nerede yaşam sürdüğünden hep kıssas alsin tek derdi HAK İSLAM OLSUN tek düşüncesi RABBİNİN rızasını kazanmak olsun,,, mazlumların yanında olsun,, fakirlik nedir bilsin zenginlğin sokağına olmasın hani derler ya bir tarafı yanık olsun,, olsun ki insan gamından iyi anlar günlük değil ömürlük kardeş olsun,,,,,,,,,,,,,,
19 Nisan 2014, 21:57 | Mesaj No:7 |
08 Nisan 2014 | Cevap: ''Var mısın,,''Arkadaş,,,
bende efendim,,,
26 Nisan 2014, 18:44 | Mesaj No:8 |
08 Nisan 2014 | Cevap: ''Var mısın,,''Arkadaş,,, söyle bana arkadaş,,, kaç mevsim gecer böyle yaşların bir türlü eziyetlere ağlaması,,, gün doğar mu masum Müslümanların üstüne,,, karartı içinde geciyor günlerin alası gündüzün aydınlığı ışıklaşdırmıyor savaş altında kalan yavruların tebessümlerini sokaklarda korku, sokaklarda kan,sokaklarda eşkiya askerler dolaşıyor,,, Müslümanların Müslümanım dediği topraklarda ve sürüp gidiyor,,, öylece günler ağır yaralar var yüreklerde-bedenlerde,,, kim ödüyor bedelini Müslüman olmanın yine Müslümanlar mı arkadaş,,,,, arkadaş ah arkadaş öyle işte söylecek cok şey varken susmak susmak en derincesine,,,,,
02 Mayıs 2014, 15:16 | Mesaj No:9 |
08 Nisan 2014 | Cevap: ''Var mısın,,''Arkadaş,,, bak bahar geliyor kardeş,, nerelerde kimler baharlara hasret vuslatı beklemekte,, gözler çoktan yolu mesken tuttu kurtuluşu umut ediyor,, masum yüzlü-yürekli cocuklarda vardır aralarında,,, haydi kardeş dua tutalım özgüre hasret kalmışlara,, haydı durma dua edelim kardeş her dua kim bilir özgürlüğün kapısını acar esir olmuş Müslümanlara,,,,*
03 Mayıs 2014, 23:53 | Mesaj No:10 |
08 Nisan 2014 | Cevap: ''Var mısın,,''Arkadaş,,, arkadaş,,,gitmek gerek ALLAH için,,, terk etmek gerek lüzumsuz şeyleri ALLAH için,,,, bulmak gerek sonsuz ebedi olanları ALLAH için,, yürekten bir LA demek gerek ALLAH için,,, öz olmak demek Müslümanın özü olmak ALLAH için,,,,, bırak geride kalanları onların yeri yok ki ALLAH nezdinde,,
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |