|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 31 Aralık 2016 (20:32), Konuya Son Cevap : 27 Nisan 2019 (22:11). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Aralık 2016, 20:32 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Bi Söz Olsun Oda Yürekten Olsun Bi Söz Olsun Oda Yürekten Olsun kopyala yapıştır bazen sözler,içsel durumları Allah bilir,,,: ))) ç/alınmış kelimeler dolu kalplerimiz,biz kendimiz dahi olamıyoruz bir kelime olsun oda yürekten olsun,,: ))) tekrar tekrar aynı/laşıyor sözcükler kimi zaman insan/lar/da önemsizleşiyor zamanla değer biçilen sözler sahi,,,,, niye özümüzden sahici sözleri kaldırdık öz olmak varken kalbimizle dilimiz aynı/laşmadı ayrılaşdı,,,,bir söz olsun işte oda yürekten olsun,,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Okullarda yılbaşı kutlaması yasaklandı | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 4 | 55 | 19 Aralık 2024 22:48 |
Allah bu zulme neden müdahale etmedi? | Serbest Kürsü | Vasat | 1 | 41 | 18 Aralık 2024 17:01 |
Yerin üstünde yaşayan ölülermişiz de haberimiz... | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 29 | 17 Aralık 2024 15:24 |
Osmanlı'nın ruhu aramızda | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 42 | 14 Aralık 2024 12:42 |
Bu Adem sensin ey insan! | Kur'ân-ı Kerim Genel | Sükutu-Ezber | 0 | 48 | 29 Kasım 2024 13:20 |
10 Ocak 2017, 15:09 | Mesaj No:2 |
08 Nisan 2014 |
samimiyetin örtüsü dürüstlük olmalı olmazsa olmazlardan düşünün dürüst ama samimi değil böyle bir yakıştırma olmaz yakışmaz ki yakışmasın duymamış olalım... samimi olan kalblere dürüstsüzlük,bilmesin bunu samimiyet,,,: ) bırakın efendim cahil kalsın bu konuda,,: ) samimiyetin bir sözü olsun oda dürüstlük olsun,,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
10 Ocak 2017, 15:09 | Mesaj No:3 |
08 Nisan 2014 |
kalb diyorum olduğu gibi olmalı öyle karışık işlere yormamalı kalbini iki tane yok ki biri dinlenip öteki çalışsın, öyle olur olmaz malayani sözleri,işleri içine doldurmamalı yazıktır,,,sorun bakalım kalbe ne istiyor,,,arzuhali nedir bazen kimimizin aklına gelmez,esnefle kınıyorum özümü bakın görün Allah için olsun nasıl mutmain oluyor bilir bilir kalb bunu bırakın işte tek bir söz desin Allah Allah Allah diyip zikir etsin,,,,: )
10 Ocak 2017, 15:10 | Mesaj No:4 |
08 Nisan 2014 |
çıkart kalbim yalanları içinden uğraşma yalanla bırak gitsin uğramasın gönül hanene yanaştırma bile özüne Hak rızası kazandırmaz gelmeye kalkarsa yalan sakın kanma vaatlerine Rabbinin Rakıb ismiyle herşeyi gördüğünü yaz benliğine Efendimiz sav ne demişti onu hatırla "bizi aldatan bizden değildir" hayat düsturun yalansızlık olsun yalan gelirse her an hayır söylemem de ben Rabbimin rızasına muhtacım çıkart gitsin ömründen bırak yalanı dürüstlük aksın dilinden,,,, okuyan olursa yalana bir set çeksin şimdiden, ,: ) huzur bulursun garantisi var merak etme diyim mi,,, Rabbinin rızası,,,
11 Ocak 2017, 15:13 | Mesaj No:5 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
yalan uğramasın ne dilimize ne hanemize...yüreğine sağlık güzel insan
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
12 Ocak 2017, 12:52 | Mesaj No:6 |
08 Nisan 2014 |
sende sağolasın her zaman inşallah mübarek,,,:-) okuyan gözlerine sağlık,,,:-)
15 Ocak 2017, 16:33 | Mesaj No:7 |
08 Nisan 2014 |
yüzeyleşiyor her şey,samimiyete bırakmıyor gönüller kendini , saklıyor öz benliğini, kelimeler bile anlamsızlığa giderken kirletiyoruz gönlümüzü sahici olmayan kelimelerle süslü,riya kokan sözler yoruyor benliğimizi insan/lar da bir güzellik olsun oda yürekten olsun,,, güvenler kaybolurken umursamaz tavır insan/lar da,, saflığın katili oluyor nefsiyle hareket eden/ler ondan sonra efendim nerede insanlık ahkamları kesilir bir günü kurtarma peşinde insan/lar ömrünün değil,,, bir hayat var önümüzde bir günlük değil Rabbimizin verdiği süre adetince,,,
15 Ağustos 2017, 16:54 | Mesaj No:8 |
08 Nisan 2014 |
yalansızlık dile haya göze edep kişiliğe iman gönüle takva ömüre zikir kalbe doğruluk niyetlere kıyamlar Allah için duruşa secde alına Kur'an güne değil her güne İslam Müslümana Müslümanca yaşamak insana yakışır,,,,, |
26 Mart 2018, 21:54 | Mesaj No:9 |
08 Nisan 2014 |
görüyorum süslü püslü kelimeler havada uçuşuyor tabiri caizse hangisi özden,hangisi sözden söylenir ki bu kadar basit mi onca kelimeri sarf etmek ya da çok mu zor tek bir söz olsun yürekten olsun yazık ediliyor gönüllere onca süslü kelimeler söylemeye çalışmada çabası hangi söz sonuna kadar kalır söyleyenin kalbinde hangi söz ulaşır söylenilene alışılagelmişlik bu sanki çok çabuk tüketiyoruz değerli kelimeleri ya da hiç söylemiyoruz hak edene ya yüreklere ne demeli o sözlerin hangisi Allah için çıkıyor dudaklardan eğer ki öyle olsaydı yürekten tüketmezdik sevgileri,,,, |
27 Nisan 2019, 22:11 | Mesaj No:10 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Razı olabilmekti Teslimiyet!...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |