|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 18 Nisan 2014 (23:01), Konuya Son Cevap : 23 Nisan 2021 (17:07). Konuya 19 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Nisan 2014, 23:01 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Rabbim,,,Allahım,,, Rabbim,,,Allahım,,, Rabbim Sana hergün gelişim olsun-günahlara son verişim,, rızan gayem,, nefsime set ceken bir kul olayım tam teslimiyet içinde,,, ben ben demiyeyim bir an bile,,, benlik illetinden uzak et, kalbleri istediği yöne ceviren Ya Cebbar,, islamla-imanla renk bulsun hayatım-öyle bitsin son nefesim,, Rabbim Sana layık olsun her ibadetim,, ihlas elbisesini giyindir ömrüme son bulsun o şekilde,, ayakları sabit biçimde bir hidayet diler Senden bu acizane kulun,, birde,,, Senden başka bitmez sevgi-saygı girmesin gönlüme,, Sensin beni benden iyi bilen Ya Alim,, ahde-vefa
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Uyanmak zorundayız! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 27 | 13 Kasım 2024 00:36 |
Tanımını başkalarının gözünde arama | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 25 | 13 Kasım 2024 00:09 |
Bazı şeylerin içimizde Tutsak | Kur'ân-ı Kerim Genel | Vasat | 11 | 294 | 02 Kasım 2024 14:07 |
"Gençlik elden gidiyor" sloganı. | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 207 | 27 Şubat 2024 11:02 |
Müslümanlık sadece isimle değildir. | İslami Haberler | Kara Kartal | 1 | 199 | 04 Aralık 2023 11:42 |
18 Nisan 2014, 23:02 | Mesaj No:2 |
08 Nisan 2014 | Cevap: Rabbim,,,Allahım,,, Ya Rabbim kalbimizdeki,gözlerimizdeki,ellerimizdeki,ayaklarımızdaki,düşüncelerimizdeki,beynimizdeki,sözlerimizdeki kirlerden arındır bizleri,tıpkı Hz.Musaya firavuna git sôyle arınmaya ihtiyacı var mı,deyişin gibi bizlerinde arınmaya ihtiyacımız var,arındır bizleride Rahman-Rahim isminle,,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
18 Nisan 2014, 23:04 | Mesaj No:3 |
08 Nisan 2014 | Cevap: Rabbim,,,Allahım,,, beni Sana yakın et herşeye gücü yeden Ya Muktedir, beni doğru yola ulaştıracak olan Sensin Ya-Raşıt,, beni Senden başkasına muhtaç etme Ya Samed,, son nefesim son kelime olsun kelime-i- şehadet,, duamı/larımı kabul gör YA Mucib,,,,,
18 Nisan 2014, 23:05 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Rabbim,,,Allahım,,, Alıntı:
Amin..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
19 Nisan 2014, 14:53 | Mesaj No:5 |
08 Nisan 2014 | Cevap: Rabbim,,,Allahım,,, Rabbim Sen durdurursun ancak müslümanların ezalarını,, Rabbim Sen görüyorsun derindeki acılarını,, Rabbim Sen biliyorsun bizden öde herşeyi Alim olan Sensin,, Allahım dua ile dua dilimde utanarak Sana diyorum yetersiz kelimelerimle,, Kahhar olan Sen onlar bicare savaş gölgesinde müslümanlar ölümüne yaşıyor hergünde,, tutsak gibi eziyetleri ettikleri yanlarına kar kalıyormuş gibi,,, paramparca olmuş yürekleri gün be gün vuruyor feryatlarına,,,, sağır oldu duyanlar,,görmez oldu görenler,,, sucu nedir,, adı müslüman akmalı kanı durmadan,,, bu fikirleri bozacak olan Sen planları başarına yıkacak olan Sen,,, kim nerde kim bilir her biri yok olmuş,kaybomuş her bir yanda,, Sen elini cekme onlardan,, Senden gelecek herşeye razılar sabır yağdır üzerlerine ,, rahmetinin umudunu yolla üzerlerine Ya-Selam,, Sen koru onları Ya-Hafız onların cektiklerine ne söz yeter ne kelam,,,,
02 Mayıs 2014, 15:34 | Mesaj No:6 |
08 Nisan 2014 | Cevap: Rabbim,,,Allahım,,, Rabbim-Allahım,,, her günümüze nurunu,, kapından biz kullarını,,, üzerimizden rahmetini,, günahlarımıza karşılık merhametini eksik etme Ya Rahman-Rahim,, benliğimize ihlas elbisesini,, kişiliğimize haya terbiyesini ver selamete ulaştıracak olan Ya Selam,,, yolumuza çıkan şerleri,,, bizi bizden her şeyi,, şeytan yoluna davet eden davetçileri,, Müslümanlıktan eden bin türlü nefsi hileleri,, kalbimizi esir alan dünyalık hevesleri,,, Sen uzak et Ya her şeye gücü yeten Muktedir,,, Ya bizi Senin kapından ayırma ,, bizi Senden başka hiç kimseye el açtırma,, müslüman olarak yaşat öyle canımızı al, duaları kabul eden Ya Mucib
03 Mayıs 2014, 23:58 | Mesaj No:7 |
08 Nisan 2014 | Cevap: Rabbim,,,Allahım,,, nefsine köle,, şeytana amade,,, zikrinden yüz çeviren,,, ibadetleri benimsemeyen,,, rahmetinden uzak,, Kur'an'dan bi haber,,, ayetleri bildiği halde yaşamına uygulamayan,,, Allah dostu görünüp münafık olan,,, arkadaş görünüp sırtından vuran ,,, özü-sözü bir olmayanlardan SANA sığınırım her şeyden haberi YA Habir olan ALLAHIM,,,**
04 Aralık 2016, 16:24 | Mesaj No:8 |
08 Nisan 2014 |
Ya Rabbim eksik y/anlarımızı... Sen...Senle tamamla,,,
05 Aralık 2016, 11:53 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | |
05 Aralık 2016, 13:01 | Mesaj No:10 |
08 Nisan 2014 |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |