|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 09 Mayıs 2014 (15:25), Konuya Son Cevap : 11 Mayıs 2014 (14:18). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Mayıs 2014, 15:25 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | dört mum hikayesi dört mum hikayesi alıntı Dört mum yavaşca yanıyordu. Ortam çok yumuşaktı ve konuştukları duyuluyordu. ...İlki söyledi: ‘’ ben barışım!" Artık kimse benim yanık kalmamı sağlamıyor, sanıyorum söneceğim. " Alevi hızla azaldı ve bütünüyle söndü. İkincisi söyledi: ‘’ ben inancım!" neredeyse herkez benim artık gerekli olmadığımı düşünüyor o nedenle daha fazla yanık kalmama hiç gerek yok’’ Konuşmayı bitirdiği zaman, bir rüzgar hafifçe esti ve onu söndürdü. Üzgünce üçüncü mum sırası gelince konuştu: ” ben sevgiyim!" yanık kalmak için artık gücüm kalmadı. İnsanlar beni bir kenara bıraktı ve önemimi anlamadı. Kendilerine en yakın olanları bile sevmeyi unuttular " Ve hiç zaman yitirmeden söndü. Ansızın... Bir çocuk odaya girer ve üç mumun yanmadığını görür ”neden yanmıyorsunuz sizin sonuna kadar yanmanız gerekir " Bunu söyleyerek, çocuk ağlamaya başlar. Ardından dördüncü mum söyler: ”korkma ben hala yanıkken diğer mumları yeniden yakabiliriz "ben umudum!’’
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bazı şeylerin içimizde Tutsak | Kur'ân-ı Kerim Genel | Mihrinaz | 3 | 48 | 02 Kasım 2024 14:07 |
"Gençlik elden gidiyor" sloganı. | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 202 | 27 Şubat 2024 11:02 |
Müslümanlık sadece isimle değildir. | İslami Haberler | Kara Kartal | 1 | 193 | 04 Aralık 2023 11:42 |
Bazen gidecek bir yer bulamazsın | Muhtelif Konular | Esma_Nur | 1 | 165 | 22 Kasım 2023 14:28 |
Gök kubbe nelere şahit | Sükutu-Ezber | Sükutu-Ezber | 0 | 162 | 21 Kasım 2023 14:48 |
11 Mayıs 2014, 14:18 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Cevap: dört mum hikayesi
evet hep Rabbimizden umut var olabilmek en hayırlısı en güzeli,,,Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın inşaAllah,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |