|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 11 Eylül 2017 (01:47), Konuya Son Cevap : 26 Eylül 2019 (15:07). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Ekim 2017, 23:22 | Mesaj No:11 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
kimileri sonbahar yaprakları gibi düşer gönlünden kimileri her bahar yeşerir yine yeniden kimilerinin adı sanı anılmaz kimileri gönlünde iz bırakır tarifi olmaz hep birileri geçer ömründen kimisi imtihan kimisi Rabbinden armağan Rabbim güzel insanlarla karşılaşmayı uğraşmayı didişmeyi arada gıcıklık yapmayı:-) Allah için vefayı nasip etsin inşallah,,, |
11 Kasım 2017, 20:40 | Mesaj No:12 |
08 Nisan 2014 |
yağmurun başka güneşin bile rengi beyaza çalar renginde öyle eylül bütün renkler sarıya boyanıyor tek düzlere onca havalı güzel çiçekler soluyor hatta papatyalar bile severim onları aramızda sır var özdeşleşmiş gibiyiz kimse bilmese de olur bilinmek istemiyoruz ki manayı benle papatyalar bilir sahi hüzün nerde kaldı söz etmedik hatrı kalmasın kabulümüzdür Rabbimizdense eyvallah hüzün sana,,, |
12 Kasım 2017, 20:07 | Mesaj No:13 |
08 Nisan 2014 | günlerin rengi çalınıyor gibi sarımtırak bir havası var rüzgarda kendini serince belli etmeye başladı sararmaya yüz tutmuş yapraklar dallarından düşmek üzere vedalar gerçekleşmeye başladı çiçekler tomurcuklanamıyor artık ağaçlar sıyrılıyor yeşil yeşil oluşlarından derk ediliyor yavaş yavaş eylülün gölgesi vuruyor artık hissettiriyor kendini sonbahar yağmurlar dökülüyor toprağın sinesine açan çiçekler yine açacak mı tıpkı insanlar gibi hangimiz yetişecek bahara yazgı meselesi bu Rabbimizden gelen,,,,, |
25 Eylül 2019, 21:41 | Mesaj No:14 |
08 Nisan 2014 | İçimde hüzünler dolaşıyor son günlerde Senden değil sakın üzerine alınma eylül... Bahane aramıyorum bak sen geldin diye Hüznümü de sana yüklemiyorum O ne öyle suçlu arar gibi Neymiş eylül hüzün ayı Evet olabilir hüzünlüsün Her şeye bir yakıştırma yaparız huyumuz bu Ama laf aramızda yakışıyor sana hüzün,, kt Ben biliyorum.. İnsanın içinder baharı da, kışı da Biz insanlar bahane bulmaya bayılırız Sen aldırma eylül,,, kt Benden yana sana laf yok Evet bütün yeşillikler solabilir Yapraklar tutunmaz artık dalından dökülebilir İsteyen kısmeti olan bahara yeniden çiçeklenir Onlar bahane bulmaz bizler gibi Nasıl hissederse öyledir insanın gönlü Nasıl bakarsan öyle görünür sana imtihanlar Her şeye itiraz itiraz nereye kadar Teslimiyet nerede Bi susmasını bilemedik eylül
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
26 Eylül 2019, 15:07 | Mesaj No:15 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
'Öldüm' deyip kaç Eylül daha yaşarız? kim bilir... Ya da tam tersi.. Kaç Eylül daha görürüz...? Kimbilir... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |