|
Konu Kimliği: Konu Sahibi GÖKCEN_AZRA,Açılış Tarihi: 12 Eylül 2014 (17:29), Konuya Son Cevap : 04 Kasım 2014 (23:09). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Eylül 2014, 17:29 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Secdelerin gölgesi Secdelerin gölgesi Nereye dönsem Senin vechin Terkedilmişliklerin yanı başında bekler yakınlığın Unutulmuşların elinden tutan Senin şefkatin Yüz üstü bırakılmışların hemen yanında bulduğu yine Sensin Senden yine Seni isterim ey errahimurrahim Geçmiş zaman hüzünlerine teselli veren Sensin Gelecek zaman korkularını silip süpüren yine Sensin Doğuların hepsi Senin Her günü bir sabah tazelediğinde gönderen Senin kudretin Batıların hepsi Senin Tükenişin ardından yeni huzurlar sunan Vedaların arkasında vuslatları müjdeleyen Her güzün kalbinde baharı hazırlayan Senin merhametin Yıkılacak anlarımı ebediyete yaslayan Sensin Daracık günümü sonsuzluğa komşu eyleyen Sensin Pörsüyen tenimi, eksilen bedenimi Sonsuz genişlikte secdelerin misafiri eyleyen Sensin Çaresiz dudağımı, tükenen nefesimi sonsuz kelamına değdiren Sensin Hücrelerimi bilmediğim yerlerden toplayan Kalbime ahiret genişliği lutfeden ey Vasi Kendimi yitirdiğim yarınlarda bana sahip çıkan Kimliğimi kaybettiğim uykularda beni bilen Adımı unuttuğum yoksulluklardan beni çekip alan ey Ali Ellerim Senin lutfettiğin cennet kadar açılıyor Beni bende bırakma Benden sonsuz bir ben çıkar ey Vasi-ul Alim Hiçbir kınayanın kınamasından korkmayacak O iman özgürlüğünü ver bana ey Vasi-ul Alim Dualarımı işitmeye değer gören Semi Seslendiremesem de gönlümdeki ıstırap ve arzuları Keder ve ümitleri bilen Alim Kabul buyur benden Yalnız Sensin hakkıyla işiten Yalnız Sensin gerçekten bilen Hiç dile gelmez dertlerimi Hepten ayıplanacak pişmanlıklarımı dinlemeye değer gören Senin huzurunda hece hece çoğalmak ne güzel Hiç ciddiye alınmaz ince sızılarımın Hiç güç yeterilmez hasretlerimin çaresini bilen Senin huzurunda dua dua teselli bulmak ne hoş Ey Semi-ul Alim Azizsin Sen, izzet sahibisin Bize muhtaç değilsin -haşa- İzzet Senin, bizsiz edemez değilsin -asla- Biz olmasak da kamil sahibisin Bizimle Konuşmamış olsan Ne izzetin eksilir ne şanına gölge düşer Sensin bize hakim olan Kur'an'la konuşan Kimse bilmezdi adım Sende saklı muradım Beni yoklukta buladım Ey Allahım Aziz iken Sen rahmetinle tenezzül eyledin bize Muhatabın seçtin, kelamını aklımızın göğüne indirdin İçimizin gizli yollarını Kur'an'ın hikmetiyle bize gösterdin Görünür eyledin Sana gelen yolları yürünür eyledin Öyle ki kur'an'da biz Sana değil Sanki Sen bize muhtaçmışsın gibi hitap etmektesin Hİçbir kulunu gözden çıkarmış değilsin Herbirimizi vazgeçilmezin bilmektesin İzzetinin makamından Rahmetinle indirdiğin kitabını kalbimize yoldaş eyle ey Aziz-i Rahim seslendiren: Senai Demirci & Alper |
Konu Sahibi GÖKCEN_AZRA 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bir Cuma vakti | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Allahın kulu_ | 1 | 2101 | 06 Şubat 2015 19:12 |
akışına bırak...! | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | Mihrinaz | 8 | 6916 | 20 Aralık 2014 00:11 |
Hayatın Gerçekleri!... | Serbest Kürsü | GÖKCEN_AZRA | 14 | 9641 | 19 Aralık 2014 23:37 |
MUTLU KADIN OLAbilmek... | Psikoloji | mehmet akif2 | 3 | 2213 | 12 Aralık 2014 19:54 |
filistinli bakan! | İslami Haberler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 1947 | 10 Aralık 2014 23:41 |
04 Kasım 2014, 22:57 | Mesaj No:3 |
26 Nisan 2013 | Cevap: Secdelerin gölgesi “Namaz kılmadığım müddetçe yaptığım iş ne olursa olsun bir değeri yok… Namaz kılmıyorsam bir hiçim, namaz kılmıyorsam bir kıymetim yok! Namazım varsa her şeyim var, namazım yoksa neyim var?” |
04 Kasım 2014, 23:05 | Mesaj No:5 |
26 Nisan 2013 | Cevap: Secdelerin gölgesi “Namazlarını hûşu ile kılan müminler kurtuluşa ermişlerdir.” (Mü’minun,1) |
04 Kasım 2014, 23:06 | Mesaj No:6 |
26 Nisan 2013 | Cevap: Secdelerin gölgesi .... Bir Namazım, ... bir duam, ... birde eski seccadem. ... Hepsi bu kadar.. ... İşte benim sermayem ! |
04 Kasım 2014, 23:09 | Mesaj No:7 |
26 Nisan 2013 | Cevap: Secdelerin gölgesi Her namaz namaz değildir, namazın her zaman namaz anlamına gelmediği durumlar da vardır. Bir ayet, bunu şöyle açıklar: "İşte (şu) namaz kılanların vay haline, Ki onlar, namazlarında yanılgıdadırlar, Onlar gösteriş yapmaktadırlar." (Maun, 4-6) Demek ki, namazı namaz yapan şey, onu oluşturan fiili hareketler değil, içindeki amaç ve ruhtur. alıntı |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |