|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 16 Mart 2018 (13:48), Konuya Son Cevap : 16 Mart 2018 (18:16). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Mart 2018, 13:48 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Allah bilsin,Allah bilsin Allah bilsin,Allah bilsin karşılık vermeyin hemen size yapılan iyiliğe, bu biraz karşılıklı dönüş olur, samimiyeti yok sanki aniden içinizden geldiği gibi olsun hiç bir karşılık gözetmeksizin bu sanki iyilik gördüğün için sen iyilik yapmasaydın sana iyilik yapmak aklımdan geçmezdi der gibi,,,:-)) en küçük bir şey de bile karşında ki hemen yanıt verir bunu içim kabul etmiyor mesela size gül verene siz papatyalar verin,hayır efendim gülü de çok severim ama papatyaları daha çok,,:-) biraz ötesine itiyor beni samimiyetin aldım-verdim hesabı,iğreti duruyor o an, içimi diyorum ne yapim,,, meselâ sosyal medya da olsun,forumlarda olsun ben o an öyle denk geldiği için beğeni yapıyorum,ayrım yapmadan küçük ama beğenirsen beğenirim havası oluyor bunda da bir karşılık beklemiş gibi oluyor, bazen görünce gülmüyor değilim, bir de paylaşımlar hangi arada okunuyor saniye geçmiyor beğeni geliyor,bunu çözemedim oy nenem,,:-))) bazen tebessüm ediyorum ama ama ben içimden geldiği için yapıyorum hesapta etmedim,, (etse miydim acep sükut konuya dön:-),,,,,) yani demem o ki... hesabını yapmayalım efendim küçük şeylerin,görüldüğün için görme insanları,sen farklı ol,görülmeden gör fark edilmeden fark et aslında hayatımızda o kadar çok var ki saymakla bitmez,,,:-)) ama tebessüm edene hemen karşılık verebilirsin alanı üzmez ederini üzmez tabii karşında ki istediğin gibi tebessüm etmese de olsun , sen kimse gibi olmak zorunda değilsin içinden geçiyordur Allah bilsin Allah bilsin,,:-)) tarih az önce yazdı ben,,,:-) |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Okullarda yılbaşı kutlaması yasaklandı | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 4 | 58 | 19 Aralık 2024 22:48 |
Allah bu zulme neden müdahale etmedi? | Serbest Kürsü | Medine-web | 2 | 49 | 18 Aralık 2024 17:01 |
Yerin üstünde yaşayan ölülermişiz de haberimiz... | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 31 | 17 Aralık 2024 15:24 |
Osmanlı'nın ruhu aramızda | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 43 | 14 Aralık 2024 12:42 |
Bu Adem sensin ey insan! | Kur'ân-ı Kerim Genel | Sükutu-Ezber | 0 | 48 | 29 Kasım 2024 13:20 |
16 Mart 2018, 17:00 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Hay maşallah konunun içinde konu var sayın yazarım. Ne zengin bir konu Her çeşit insan var ne yapalım sanaldaşlarımız arasında)) Biz tebessümümüzden, samimiyetimizden ödün veremeyiz...Zaten en çabuk kana karışan ilaç bence bunlar Sükut bacım... Allah bilsin yeter bize... Son olarak belirttiğin Tarih kaydına bayıldı ben
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
16 Mart 2018, 18:15 | Mesaj No:3 | |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Alıntı:
evet ya biZ olduğumuz gibi kalalım kalmayanlar düşünsün demi Rabbim bizleri samimiyette sabit kılsın inşallah | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |