|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 01 Aralık 2018 (00:24), Konuya Son Cevap : 14 Aralık 2018 (13:26). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Aralık 2018, 00:24 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Mesela Mesela meselâ... sana bakınca bana Rabbimi hatırlat herkes gibi ne beyaz yalanda ne bir sürü kalb maskesiyle işin olsun onlardan çok var sen başka ol,sıradan olma sır ol,sırdaş ol gönlüm arkada kalmasın acabalar da Allah için uyar beni,doğruyu göster Allah için değer ver bilirim ki Allah doğruların yanındadır,,,,:-))))
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Uyanmak zorundayız! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 27 | 13 Kasım 2024 00:36 |
Tanımını başkalarının gözünde arama | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 25 | 13 Kasım 2024 00:09 |
Bazı şeylerin içimizde Tutsak | Kur'ân-ı Kerim Genel | Vasat | 11 | 295 | 02 Kasım 2024 14:07 |
"Gençlik elden gidiyor" sloganı. | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 207 | 27 Şubat 2024 11:02 |
Müslümanlık sadece isimle değildir. | İslami Haberler | Kara Kartal | 1 | 199 | 04 Aralık 2023 11:42 |
02 Aralık 2018, 00:54 | Mesaj No:2 |
08 Nisan 2014 |
meselâ... hiç riya koyma kalbine gölgesi dahi değmesin öyle çık karşıma Rabbime dost ol bana da sebep ol meselâ.. samimiyet içinin ufku olsun genişledikçe genişlesin beni de al içine beraber yürüyelim meselâ... sen çok doğrucu ol ne çıkarına,ne işine geldiğince kim ne derse desin Allah için öyle kal buluştursun Rabbim bizi hep doğrularla sonsuz kere amin,,,,:-)
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
14 Aralık 2018, 13:26 | Mesaj No:3 |
08 Nisan 2014 |
Dış görünüşten çok iç tarafındaki kalplerin içine bakmalı Öyle değil mi,,,, Daha çok değerli şeyler var insanı kul... İnsanı insan yapan Rabbine sorgusuz teslimiyet Sağlam bir iman Merhamet, hor değil hoş görü Nimetlere şükür, hamd Kiymet bilme İnsanlara değer verme olabilir mesela,,,