|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 31 Ağustos 2019 (17:17), Konuya Son Cevap : 13 Aralık 2024 (08:33). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Ağustos 2019, 17:17 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Eğilerek yüksel Eğilerek yüksel Bakara Suresi 153.ayet Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım isteyin. Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir. Rabbim ben geldim diyorsun... Huzurunda Namaza duruyorsun Dünyadaki her türlü buhranlardan kurtulmaya nefsimdeki bütün engellere rağmen arınmaya Manayı bulmaya geldim Diyorsun ki... Rabbim her türlü yollardan ayrılmaya Tek Hak yoluna varmaya Meçhul yollarda ziyan olmaya değil Ben.. Sen de kendimi bulmaya geldim Ve yine diyorsun ki... Ben Seni, İslamını seçtim Kalbimle tasdik ettim Şimdi benliğimle, ruhumla Huzuruna durup eğilmeye... Kainattaki canlı, cansız her şeyi yaratana Tek tapılacak Mabud olana Dünyadaki bütün putlara La çekip Kul olmaya Senin huzurunda eğilmeye Vav misali Hiç olup Var olmaya geldim,,,, sükutu/ezber 31.8.2019
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yerin üstünde yaşayan ölülermişiz de haberimiz... | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 12 | 17 Aralık 2024 15:24 |
Osmanlı'nın ruhu aramızda | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 31 | 14 Aralık 2024 12:42 |
Bu Adem sensin ey insan! | Kur'ân-ı Kerim Genel | Sükutu-Ezber | 0 | 46 | 29 Kasım 2024 13:20 |
İncelik herkesin harcı değil | Sükutu-Ezber | Vasat | 2 | 88 | 21 Kasım 2024 14:07 |
Günahı yüze vurmak kolay | Serbest Kürsü | Medine-web | 1 | 56 | 20 Kasım 2024 18:23 |
13 Aralık 2024, 08:33 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | قُلِ ادْعُوا اللّٰهَ اَوِ ادْعُوا الرَّحْمٰنَۜ اَيًّا مَا تَدْعُوا فَلَهُ الْاَسْمَٓاءُ الْحُسْنٰىۚ وَلَا تَجْهَرْ بِصَلَاتِكَ وَلَا تُخَافِتْ بِهَا وَابْتَغِ بَيْنَ ذٰلِكَ سَب۪يلًا De ki: “İster Allah diyerek, isterse Rahmân diyerek yalvarın. Hangisiyle yalvarırsanız olur; çünkü en güzel isimler O’nundur.” Sen de namazında, niyâzında sesini fazla yükseltme, büsbütün de kısma, ikisi arasında orta bir yol tut. İsra / 110 .Ayet..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |