|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 22 Kasım 2020 (14:34), Konuya Son Cevap : 22 Kasım 2020 (14:34). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Kasım 2020, 14:34 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Gördük... Gördük... Bazen saniyeler geçmezken Ömürün nasıl hızla geçtiğini gördük Dürüst sandığımız insanların Boşuna inandığımızı gördük İnanmış biri olarak yola çıkmışken Yolun sonuna doğru ne kadar yanıldığımızı gördük İnsan için güvenin ne kadar önemli bir şey olduğunu Onlarca güvenin nasıl da yok olduğunu gördük Önce samimiyet şiarını edinmişken Yalanların insanların dilinde nasıl da pelesenk olduğunu gördük Çıkarı yoksa kimi insanların Bir selam bile vermeyeceğini gördük Bu dünya da bir adım öndeyse kimi insanlar Onların daha gözde olduğunu gördük Kimi kimi daha çok önemsiyorsa Onun her olur olmaz yaptığını taktir ettiğini gördük,,,, Değer veriyorum diyenlerin Sonun da yalana dönüştüğünü gördük,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Uyanmak zorundayız! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 24 | 13 Kasım 2024 00:36 |
Tanımını başkalarının gözünde arama | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 23 | 13 Kasım 2024 00:09 |
Bazı şeylerin içimizde Tutsak | Kur'ân-ı Kerim Genel | Vasat | 11 | 292 | 02 Kasım 2024 14:07 |
"Gençlik elden gidiyor" sloganı. | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 207 | 27 Şubat 2024 11:02 |
Müslümanlık sadece isimle değildir. | İslami Haberler | Kara Kartal | 1 | 199 | 04 Aralık 2023 11:42 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |