|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: 09 Nisan 2025 (22:15), Konuya Son Cevap : 17 Nisan 2025 (23:49). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() İyi ki Üye Oldun Sükutu Ezber Yaz Kalem ✏️ Şahit olun sayfalar ⚖️ Medine no: 41016 Üyelik Tarihi:08 Nisan 2014 Mesaj : 1.705 Konular:181 Sükut ettiklerini kalemi ile haykıran forum ailesinin muhterem ismi SÜKUTU EZBER Yürekten Yazılara Sızanlar konusu başta olmak üzere, takipçilerinden tam not alan daha nice özgün konularıyla forumumuza bundan tam 10+1 yıl önce asil bir giriş yaptı Sükutu Ezber.... ![]() Öyle bir geldi ki; "İnsan" en büyük derdiydi. İçi çok doluydu ve heeyy "İnsan diyorum" konusuyla bir derdim var, insanı dert ettim yüküm ağır, insanı bıraktım "Gönül ile dertleşme" eşiğindeyim dedi. Gönülle dertlesmesi de derindi. boş işlerden yüz çevir Hakka yönelsin kalbin her şeyin sonu pişmancalık her zerrenin hesabını mizanda vereceksin pişman olursun geri de dönemezsin gönül bunu bilirsin gönül Hak yolundan ayrılma gül bağını virana çevirme gönül,,,,,,,, "Hüzün Sarısı" olarak "Eylül'le Hasbihal" eyleyen, hüznü boynuna saran bu dostun derdini, hesaplaşmasını, bizi şahit tuttuğu kelamını çok sevdik. ben geldim eylül sakın kızma,,,:-))) azıcık yazmam gerek çok içimizi açmadan sözlerimizi eleyerek bir elde hüzün bir elde hasretler ne yöne dönerse insan bazen burukluk verir ne olmak istediğin yerdesin ne de yanında olmasını istediğin imtihanlarla doludur ömür dediğin eylül misali teslimiyet İbrahim timsali ahh olsak eylül eksiğiz işte gönül buna talipse ne sitem edecek ne de sürekli dillendirecek,,,,,, "Olduğun Gibi" konusuyla olduğu gibiydi. Derdi olan, insanı, İslam'ı dert edinen birinin derdi neyse o... Sayın adaşım "virgüllerin efendisi"dir. "Noktalar ölümle olur, virgüller yasayışla" diyerek virgülle hayata ve forumlara tutunan bir dost. Virgülleri, noktaları, imlaları hep rabbine hizmet eder. ömür hep virgüllerle devam ede gelir son nokta son nefese yol kapanır hayat nüfuz etmez artık,herşey Rabbın kün-feyekün demesiyle son bulur,,ey nefis Hak için yaşa O nokta koyuncaya kadar,,,,,,,* noktanın özü son vurgudur,noktalar son bulmadır bazen,noktalar Rabbimizin rızası dışında herşeye bir teslimiyet biçiminde yürekten bir LA olsun ve virgüllerle devam etsin sonsuza kadar içimizdeki El-VEDÜDE bağlılık ve her nefeste LA İLAHE İLLALLAH diyerek son bulsun,,,,,,,* Allah kabul etsin, ziyadesiyle ecrini versin sevgili sükut ![]() Forumlar onu, o forumları çok sever. Bence medineweb mürettebatı olarak biz daha çok... ![]() Aralarda gider kafasına eser gelir, kaldığı yerden yazar ve gider. Ama hep gelir artık bildik... Öyle özgür ![]() Sükuttu çünkü o... Sükut derki; sözlerimiz bazen kendimizedir bazen gördüklerimizedir,bazen göremediklerimize ,bazen özümüzedir bazen özlemlerimize,bazen hüznümüzedir bazen eksikliğimize,bazen serzenişlerimizdir kim bilir,,,,,:-) Muhterem forumcumuzun bütün konularına ulaşabileceğiniz link: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forumda güzel iz bırakan, nice yıllarda adını çok güzel anacağımız muhterem Sükutu Ezber " İyiki üye oldun, iyiki güzel kelamina bizi şahit ettin. Forum üyeliğin ve yolculuğun mübarek olsun ![]() Biz seni, naifliğini, kibar kelamını çok sevdik. Nice on yüz yılların olsun bizimle birlikte. Hak adına şahitliğini Rabbim kabul etsin. Şahsen ve yönetici olarak kalbini mahzun edecek, kalemini incitecek bir hatam olduysa affola... ![]() Sayfa senindir canın istedikçe, yolun düştükçe yaz... Hayırlı forumlar fi emanillah....
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Hâdimul İslam | 0 | 7 | 25 Nisan 2025 08:30 |
![]() | İslami Haberler | Hâdimul İslam | 1 | 62 | 12 Nisan 2025 21:52 |
![]() | Satır Arası Birkaç Kelam | Hâdimul İslam | 4 | 91 | 11 Nisan 2025 17:40 |
![]() | Sükutu-Ezber | Kara Kartal | 4 | 160 | 09 Nisan 2025 22:15 |
![]() | Gönülden Dökülen Nağmeler | Hâdimul İslam | 1 | 81 | 09 Nisan 2025 01:25 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
10. yıl kutlaması galiba🎉🎊 Tebrik ederim üyeliğin kutlu olsun Sükutu ezber ![]() ![]() ![]() Daha nice 10 yıllara.burda kalırsam banada yapacaklar demektir ![]() En sevdiklerim hüzün, Eylülle Hasbihal yazıların ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Tebrik ederim gönül yoldaşım ![]() Nice 10 yıllarımız olsun inşaAllah .. İnsan içinden bir şeyler mırıldanır Sanmayın ki neşeden yana Dizeleri hep aynıdır Sözlerse tanıdık İnsan yaşadığını bazen sözlere yansıtır Bazen de içine akıtır,,, Dedi bir zamanlar, sözlerimiz bazen kendimizedir bazen gördüklerimizedir,bazen göremediklerimize ,bazen özümüzedir bazen özlemlerimize,bazen hüznümüzedir bazen eksikliğimize,bazen serzenişlerimizdir kim bilir,,,,,:-) Yüreğimize dokundu bazen, güzel sözlerin.. İyiki varsın, iyiki tanıdım, tanıdık seni güzel insan.. ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Sükutu ezberi etiketleyelim geleceği yok ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bazen/Sükutu Ezber | Sükutu-Ezber | Sükutu-Ezber | 149 | 26Haziran 2024 18:29 |
Gece ve hüzün/ Sükutu Ezber | Sükutu-Ezber | Sükutu-Ezber | 18 | 08 Nisan 2024 03:53 |
Olduğun gibi.../ Sükutu Ezber | Sükutu-Ezber | Sükutu-Ezber | 1 | 21 Şubat 2022 09:07 |
Özünü bildin ve kendin oldun... | su damlası | Dua Bölümü | 3 | 21 Mart 2018 20:00 |
Sanki sadakati unuttun, sere serpe oldun, sevgiyi unuttun…/Mustafa Cilasun | Mustafa CİLASUN | Makale ve Köşe Yazıları | 1 | 30 Aralık 2016 09:23 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|