|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esadullah,Açılış Tarihi: 06 Şubat 2012 (19:50), Konuya Son Cevap : 18 Mayıs 2014 (14:52). Konuya 24 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Şubat 2012, 12:13 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Tasavvuf İnsanlığa Ne Vaat Ediyor? Arkadşlar konuyu saptırmada üzerinize yok desem! Herkes fikirlerini beyan edebilir ama karşısındaki aşağılanmadan ... Tasavvuf islamdır denmiyor HAŞA... Uçan kaçan mürşitlerede bağlanın denmıyor.Şunu ltfn öğrenin artık “Tasavvuf ne şekil, nede bir ilimdir; o sadece güzel ahlaktan ibarettir. Eğer şekil olsaydı mücahede ile ilim olsaydı öğrenmekle tahsil edilirdi. . TASAVVUF ehli HAŞA ALLAH 'dan başkasınamı zikir ediyor. İnsanların tercihidir ...Hepimiz ALLAH c.c kulluk etmeye çalışıyoruz.Kimse takdir veya tenkid etmek zorunda değildir .“Beni zikredin ki ben de sizi zikredeyim.” (Bakara/152) ve “Ben, beni zikredenle beraberim” (Buharî, Müslim)bir ayet ve bir hadisle yazımı bitiyorum. LTFN HERKES YAZICAĞINI YAZDI ...KONU UZAMASIN ŞİMDİDEN GELEK SIPAS.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
09 Şubat 2012, 16:02 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Tasavvuf İnsanlığa Ne Vaat Ediyor?
Esadullah kardeşim size cevabı ben verecem eğer tasavvuf islamdan bir cüz ise bende islamdan bir cüz olmadığını söylüyor ve sözümün arkasında duruyorum...Kendilerini ispat etmiş dediğiniz zatlar ancak ve ancak hulul gibi sapkınlıklarını Kuran ve sünnete yamamaya çalışmışlardır...Hristiyanlarda teslis inancı sadece isayı vahdetül vücud inancına sahip kılıyor iken Tasavvuf bataklığı binlerce kişide haşa Allah'ı gösteriyor şemsinden tutunda günümüzdeki putperestlikten geri kalmayan rabıtacılarına kadar detaylı cevabı akşam verecem o zaman da Kuran ve sünnete uygunmu değilmi kendiniz karar verirsiniz...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
09 Şubat 2012, 16:39 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Tasavvuf İnsanlığa Ne Vaat Ediyor?
Yitik yeterince açıklamalar yapılmışdır.Oysaki ricada etmişdim.Konu uzamasın die ...dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazmanın anlamı yoktur . Konu kapatılmıştır.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
09 Şubat 2012, 22:07 | Mesaj No:24 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Tasavvuf İnsanlığa Ne Vaat Ediyor? Alıntı:
ya siz ? sümüklü! faşo! editörlere alayvari hakaret vari hitaplar! Mustafa Hoca yakışmadı sana.ama kendime yakışanı yapmak zorundayım.sizi forumdan kalıcı uzaklaştırıyorum. not : kamer hocam bu ve diğer başlıktaki çalışmalara cevap vereceğim inşaallah.şu an musait değilim..ileri saatlerde belki..
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
18 Mayıs 2014, 14:52 | Mesaj No:25 |
Cevap: Tasavvuf İnsanlığa Ne Vaat Ediyor?
Tasavvuf insana ne mi vaat ediyor? Tasavvuf insana saf ve temiz bir kalp vaat ediyor...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |