|
Konu Kimliği: Konu Sahibi aslıı,Açılış Tarihi: 02 Temmuz 2012 (01:33), Konuya Son Cevap : 10 Temmuz 2012 (17:00). Konuya 34 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Temmuz 2012, 14:30 | Mesaj No:31 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: sapık fırkalar Alıntı:
Bizim davamız Allahın rızasına uygun şekilde ortam sağlamakdır. Görüşünüz her ne olursa olsun,sonuna kdr savunma hakkınız vardır.Bir şartla alayvari veya hakaret vari olmadan.Biz burda sayısızca alimlere alay vs. hakaret edilmeyecek die yzılar sunuyoruz.Bazı üyelerimiz aynı yanlışlarda ısrar ediyor! putlara bile hakaret yasaklanmışken alimlere bu denli sataşma neden!!! Hangi alim olursa olsun tek olumsuz cümle kuran burda barınamaz!!!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
10 Temmuz 2012, 14:33 | Mesaj No:32 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: sapık fırkalar Alıntı:
gerçekten gülmemek elde değil,....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
10 Temmuz 2012, 14:38 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: sapık fırkalar
Mehmet efendi ol uslubunu bozma sanalda ahkam kesmek kolaydır buyur gel bire bir konuşalım o zaman haklımı haksızmı olduğun ortaya çıkar Edepsizlik etme bura senin çiftliğin değildir ...Sana ne kadar olumlu cevap verdiyeslerde sen yine Dinazor beynin ile olaya baktın...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
10 Temmuz 2012, 14:39 | Mesaj No:34 | |
Cevap: sapık fırkalar Alıntı:
Değişmez kaderi olmasının sebepleri var.Her görüşe açık olması,Bir çok sitede böyle bir şey yok...Bu iyi bir şey mi herkesin takdirine kalmış. Benim bir sitem olsa benim görüşümün dışındakilere yer vermem.Gelip birşeyler söyleyebilirler ama okadar .Burada ise hakim bir görüş yok.İyi tarafı bu yüzden site kalabalık. Kötü tarafı Allah katında sorumluluk gerektiriyor.Durup dururken dinden imandan çıkıyor adam farkında değil..Burdan bir kişi sapıtsa Allah muhafaza..Çok sorumluluk gerektiren bir iş... | ||
10 Temmuz 2012, 17:00 | Mesaj No:35 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Medineweb üyelerinin dikkatine!!
MEDİNEWEB ÜYELERİNİN DİKKATİNE!! değerli Muhammedi iddiası olan Kardeşlerim, 1-medineweb islamın ilim,paylaşım,edep,adap ve Muhammedi ahlakı temsil eden biz müslümanların yuvası olsun diye kurulmuştur.Allah ve Rusulunun razı olacağı çerçevede kalma amaçlıdır,iddiasındadır ve kararlılığındadır ve bu amacımızı yitirdiğimiz anda inancımızı ahlakımızı davamızı yitirmişiz demektir. bu korkunç yitiğe hiç bir müslümanın razı olacağına inanmıyorum ve bizden de kimse beklemesin. 2-dünya görüşümüz,ırkımız,rengimiz,mezhebimiz ne olursa olsun,düşüncelerimizi sonuna kadar savunuruz.savunurken ,savunmayı küfür hakaret olarak algılıyan sanan kişi kör cahildir.muhammedi ahlaktan taviz veriyor demektir yada Muhammedi tanımamıştır.Muhammed sav sevgisi lafta kalmıştır demektir.lafta kalan bir imanı kim kabul edebilir.!!? 3-kural olarak şunu tavizsiz uygulamak zorundayız.muhatabımız dünyanın en aşağılık insanı olsun ,en muteber insanı olsun,alim olsun zalim olsun,kafir olsun mümin olsun,yahudi olsun mason olsun,biz eleştirimizi Muhammedice yapmak zorundayız.bana Resulullahtan kurandan tek delil verin ki,muhatabınıza hakaret etmeyı onaylasın????bulamazsınız bu onayı. eğer sokaktaki insan gibi,inançsız bir insan gibi,konuşacaksak hakaret edeceksek,onlardan farkımız nedir söylermisiniz...! 4-alimlere sahabelere ve hiç kimseye hakaret etmemek,ettirmemek için,banladık,kovduk,yalvardık,görmezden geldik,düzelir dedik,özele alıp nasihat ettik,telefon mesaileri yaptık ve gördükki bazı editörlerim dahil kaale almayanlar hala var.arkadaşlar bu dostluğa,kardeşliğe,samimiyetlere,en önemlisi Muhammedi davaya ihanettir..! 5-cübbeli ahmet hoca bir puttan çokmu kötü ki ,putlara bile hakaret yasaklanmıştır kuranda.onu beğenmeyebilirsiniz size göre recimlik bir insan bile olabilir.ona hakaret etme lüksünüz olamaz.unutmayın o başkasının sevdası olabilir.ona hakaret etmekle kendi sevdanızı hedef tahtası yapmış olmuyormusunuz.o zaman davanızada sevdalarınıza da mukadesatınızada ihanet etmiş olmazmısınız..!gel sende bana sevdalarıma küfür et daveti değilmidir bu ?!siz cübbeliye haşa belam derseniz muhatabınızda yok islamoğlu belamdır derse,bu iki insanın kul hakkına girmiyormusunuz? onlara iyilikmi ediyorsunuz siz ?! 6-islama göre ırkçılık,faşistlik,beyaz siyahçılık,kavmiyetçilik yahudileşmekle eşdeğer değilmidir.ırkçılık yapanlar yahudileşmeye imza atmıyormu? bilmediğim bir deliliniz varsa buyurn öğreneyım.ben Muhammedi davada bu yahudiliği onaylayan tek kırıntı delil görmedim. 7-islamda fitne öldürmekten beter günah değilmidir!? kürdü türkü birbirine kırdırmak fitne değilmidir.Hz muhammed bu manzaraya şahit olsa bizi taşlarmı alkışlarmı sizce !? yıllardır dökülen kanlardan hangi muhammedi kişi sevinebilir.bu kanı durdurmak için munkerden nehy ,marufu tavsiye bize farz değilmidir.hucurat süresine bakarmısınız Allah aşkına.. bu kan durdurulmasına katkınız olacaksa buyurun hep beraber kardeşliğe yatırım yapalım.bu kanı alevlendirmek isteyenle,yahudiliğin seçilmiş ırk mikropluğunu savunan ile, hepiniz şahid olun ki aynı dinde değilim..! saygılar...:(
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |