|
Konu Kimliği: Konu Sahibi @RASİHA@,Açılış Tarihi: 12 Ekim 2011 (05:51), Konuya Son Cevap : 10 Nisan 2015 (14:32). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Ekim 2011, 14:31 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 13038 Üyelik T.:
14 Aralık 2010 | Cevap: Tüm Medineweb Ailesine Selam Olsun Sizlere eşimle birlikte dua ediyoruz ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Herkese ayrı ayrı teşekür eder bu ilgi ve alakanızdan dolayı rabbim sizleri böyle imtihana tabi tutmamasını dilerim. Çok zor günler ve geceler geçirdim çok acılar çektim fakat dualarınız ve dualarımıza yüce rabbimiz cevap verdi bizleri mutlu sonla mükafatlandırdı ona sonzuz hamd ve senalar olsun. Demekki imtihan ne kadar zor olursa olsun müminler hep rablerinden yardım istemeleri ve ümitsiz olmamaları gerekir. Bazen diyordum ki artık ölü yada diri onu bulayımda ne olursa olsun çünki bilinmemezlik benim beynimi kemiriyordu artık. O'na şükürler olsunki O bize onu sağ olarak gönderdi. Onu Allah için seviyorum Muhsin hocam o artık biraz iyileşti diyorumki şu ev işlerini artık devir etsek hiçte fena olmayacak
__________________ Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli. |
15 Ekim 2011, 15:31 | Mesaj No:12 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Tüm Medineweb Ailesine Selam Olsun bayanlar bu tür fırsatları iyi değerlendirirler,bence heveslenme,görevlerine sadık ol
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
15 Ekim 2011, 23:08 | Mesaj No:13 |
Cevap: Tüm Medineweb Ailesine Selam Olsun
geçmiş olsun yenge, büyük bi sınavı başarıyla atlattınız. her işte bir hayır vardır.
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
19 Mart 2014, 20:00 | Mesaj No:14 | ||
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Tüm Medineweb Ailesine Selam Olsun Alıntı:
Alıntı:
bu konu belkide hassas bir konu ..güncellemiş oplmakla umarım siz değerli insanları incitmiş olmam..yorum yapmadan geçemedim..sıkıntının ne olduğu değil..bu muhteşem tablo beni çok etkiledi...başa gelene amenna diyebilmek..sadık bir eş ve duacı bir sürü arkadaş dost kardeş..sadece bunu ön plana çıkarmak istedim..ne kadar güzel..rabbim doğru yoldan doğru insanlardan ayırmasın...çok duygulandım inanın..rabbim amenna diyebileceğimiz imtihanlarla bizi sınasın inşallah..sizlerle beraber olmak apayrı bir nimet...selametle gönül dostları ve allah için birbirini sevip sayan dostlar..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | ||
10 Nisan 2015, 14:32 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Tüm Medineweb Ailesine Selam Olsun
Bnde hem konuyu acan kardeslerim hemde forum ailesinin bu bagliligina hayran kaldim masaallah barekallah Guncellenmis gibi olacak fakat duygulanmamak elde degil Konuyu bilmesemde rabbim butun darda kalmislars ve caresiz umitsiz olanlara yardim etdin amin dualarimdasinix Hayri abi ve yengemiz Sizi tanimiyorum fakat eminimki cok iyi insanlarsiniz Allahimm vekil olarak ALLAH yeter
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |